-
September 5th, 2010, 00:53
مشکل من با alexa
من یه سایتی دارم با 4 دامنه امروز الکساشون را چک کردم هرکدوم یه چیزی بود میخواستم بدونم نمیشه ست کرد که همشون یه مقدار باشند؟؟
اگه روش بالا نمیشه , نمیشه کاری کرد که همشون برای یک دامنه جمع بشند مثلا رویه داد کام فقط الکسا باشه
4 دامنه هم مثل هم هستند با پسوندهای net org com که در دایرکت ای هستند و یدونه ای ار
من ناواردم خوب توضیح بدید ممنون
-
-
September 5th, 2010 00:53
# ADS
-
September 5th, 2010, 01:00
عضو دائم
پاسخ : مشکل من با alexa

نوشته اصلی توسط
all
من یه سایتی دارم با 4 دامنه امروز الکساشون را چک کردم هرکدوم یه چیزی بود میخواستم بدونم نمیشه ست کرد که همشون یه مقدار باشند؟؟
اگه روش بالا نمیشه , نمیشه کاری کرد که همشون برای یک دامنه جمع بشند مثلا رویه داد کام فقط الکسا باشه
4 دامنه هم مثل هم هستند با پسوندهای net org com که در دایرکت ای هستند و یدونه ای ار
من ناواردم خوب توضیح بدید ممنون
همشون رو ریدایرکت کنید روی یکی
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها از rn4j1m1 به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2010, 01:03
عضو انجمن
همرو رو یکی ریدایرکت 302 کن
-
تعداد تشکر ها از be099 به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2010, 01:04
عضو دائم
1. توضيح جناب rn4j1m1
2. تو فروم تخصصي الكسا فكر كنم بهتر نتيجه مي گيريد ! مثلا اگر يك دومين با الكساي بالا داشته باشيد و بعدا بخوايد دومين عوض كنيد (ريداركت) مثل گوگل كه امكان انتقال امتيازات رو داره الكسا هم داره (تو فرومشون ديدم ! )
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2010, 14:46
خوب چجوری ریدایرکت کنم خصوصا دامنه ir را؟؟
-
-
September 5th, 2010, 14:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
all
خوب چجوری ریدایرکت کنم خصوصا دامنه ir را؟؟
اگه تو خود پنل دامنه امكانش نباشه ، ميتونيد روي يك هاست پارك و از اونجا ريدايركت كنيد.
-
-
September 5th, 2010, 16:03

نوشته اصلی توسط
hello
اگه تو خود پنل دامنه امكانش نباشه ، ميتونيد روي يك هاست پارك و از اونجا ريدايركت كنيد.
ir میشه ریدایرکت کرد یا خیر؟؟
با خود فضایی که سایت روش هست میشه اینکارو کرد مثلا یه سابدومین بسازم و رویه سابدومین بذارم و سابدومین ریدایرکت کنه به دامنه اصلی ؟؟
-
-
September 5th, 2010, 16:24
عضو دائم
ir رو نميشه
در هاستي كه داريد دومين رو از قسمت park domain اضافه كنيد بعد يك گزينه به نام manage redirection داره يا اينكه در داخل فايل منيجر از htaccess استفاده كنيد.
-
-
September 5th, 2010, 16:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hello
1. توضيح جناب rn4j1m1
2. تو فروم تخصصي الكسا فكر كنم بهتر نتيجه مي گيريد ! مثلا اگر يك دومين با الكساي بالا داشته باشيد و بعدا بخوايد دومين عوض كنيد (ريداركت) مثل گوگل كه امكان انتقال امتيازات رو داره الكسا هم داره (تو فرومشون ديدم ! )
چه جالب
میشه بیشتر توضیح بدید

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2010, 18:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
GOD
چه جالب
میشه بیشتر توضیح بدید
تو سايت الكسا زياد گشت و گذار نكردم و نمي دونم براي verify كردن دومين چه مراحلي لازمه ، اما تو يك تاپيكي كه تو همين انجمن بود( در مورد رنك فا و امثال اين سايت ها بود) كه رفتم تو فروم الكسا و چنين تاپيكي رو ديدم كه طرف دومين جديد گرفته بود و ريداركت زده بود و مسئولين الكسا امتيازات دومين رو منتقل كردند براشون.
-