- 

November 18th, 2015, 19:08

عضو جدید

پاسخ : نیاز به مشاوره برای انتخاب کانفینگ مناسب برای خرید کیس (تا 2.000.000 ت) پاسخ : نیاز به مشاوره برای انتخاب کانفینگ مناسب برای خرید کیس (تا 2.000.000 ت)

نوشته اصلی توسط  arc1o0  
 یه 128 سامسونگ حدود 250 ت هزینه داره

بعدا می تونید یه ساتا اضافه کنید، ولی حتما حتما حتما سیستم عامل رو باید روی ssd نصب کنید!

و همین طور گیم ها و برنامه های سنگین مانند فتوشاپ، کورل، اتوکد و امثالهم، حتی آفیس!

در حال حاضر کند ترین قطعه سخت افزاری هارد ساتا هست که 70-80 درصد راندمان سیستم شما رو تلف می کند.

من حتی به همه دوستان پیشنهاد می کنم هارد لپ تاپ های خودشون رو با اس اس دی جایگزین کنند و از دنیای 0 و 1 و سرعت در پاسخگویی به درخواست ها لذت ببرند.

- - - Updated - - -

256 سامسونگ حدود 35ت هست.

بهتره 256 بگیرید

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز.

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط  mizban97  
 سلام .

اگر بیشتر برای بازی میخواید برای اجرای بهتر بازیها تواناییهای کارت گرافیک عامل مهم تري هست . اگر بودجه محدودی دارید بهتر هست که صرف خرید کارت گرافیک بهتری شود . تاثیر SSD درایو در مقایسه با HDD بیشتر شدن سرعت لودینگ بازیها هست (مثلاً ورود به يك مرحله جديد از بازی پس از اتمام مرحله قبلي) و تاثیری بر روی کیفیت اجرای بازیها که به کارت گرافیک مربوط هست ندارد .
 به هر حال قطعات جایگزین :
 CPU:Intel Core™ i5-4460 604,000
 و
 Samsung SSD 850 EVO 120GB 250,000
 Samsung SSD 850 EVO 250GB 350,000

بله بیشتر برای بازی میخوام چون قبلا میخواستم با همین بودجه لپ تاپ تهیه کنم که دیدم ، با این قیمت کانفینگ خوبی برای بازی تو لپ تاپ ها پیدا نمیشه.
 سیستمی که میخوام تهیه کنم ، میخوام حداقل چهار پنج سال مشکلی باهاش نداشته باشم، چون امکان ارتقا یا تعویض سیستم رو از لحاظ بودجه ای ندارم ، نهایتا تا دو میلیون و دویست هم کنار گذاشتم

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط  Amir.Mansoury  
 شما کدام شهر هستید؟ 

خوزستان هستیم

- 

- 

November 18th, 2015 19:08

# ADS