-
November 13th, 2015, 08:54
عضو جدید
وی بی ان ایران
سلام دوستان من یه سرور مجازی دارم از فرانسه میخوام ای پی این سرور رو به ایران تغییر بدم که راحت بتونم وارد سایت های ایرانی بشم کمک کنید بهم
یا اگه بشه وی پی ان ایران چیزی باشه کارمو راحت کنه هزینه هم حاضرم کسی هست لطفا بگه اینم ایدیم motahawel@yahoo.com
-
-
November 13th, 2015 08:54
# ADS
-
November 13th, 2015, 09:05
پاسخ : وی بی ان ایران
با تغییر ای پی سرور از شبکه خارج می شود :|
-
-
November 13th, 2015, 10:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
8110829
سلام دوستان من یه سرور مجازی دارم از فرانسه میخوام ای پی این سرور رو به ایران تغییر بدم که راحت بتونم وارد سایت های ایرانی بشم کمک کنید بهم
یا اگه بشه وی پی ان ایران چیزی باشه کارمو راحت کنه هزینه هم حاضرم کسی هست لطفا بگه اینم ایدیم motahawel@yahoo.com
سلام و عرض ادب
باید یک میکروتیک ایران بگیرید ، کانفینگ کنید سپس اکانت بسازید و با کانکشن pptp روی سرور ویندوز فرانستون بهش متصل بشید
ip شما به ایران تغییر خواهد کرد.
اینجا بخش درخواست سرویس نیست وگرنه برای فرانسه و میکروتیک ایران آفر ها تقدیمتان میشد.
ویرایش توسط pardazit.net : November 13th, 2015 در ساعت 10:42
-
-
November 13th, 2015, 10:59

نوشته اصلی توسط
8110829
هم میتونید سرور ایران بگیرید کانفیگ کنید هم میتونید از سایت ها فروش اکانت کاهش پینگ بگیرید.
با تغییر ای پی سرور از شبکه خارج می شود :|
چیزی که نمیدونید اظهار نظر نکنید. شما به گزارش هاتون برسید!
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها ازyourhosting به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2015, 11:02
عضو انجمن
الان یک سوال پیش اومده اگر pptp کانکت بشه یک کانشن در جفت کارت شبکه سرور اصلی فعال میشه که اتصال رو قطع نمیشه ولی پورت اول رو دروپ میکنه الان ایشون چطور باید وصل بشن داخل ویندوز یه توضیج میدید منم هم این سوال برام پیش اومده
-
-
November 13th, 2015, 11:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ourweb
الان یک سوال پیش اومده اگر pptp کانکت بشه یک کانشن در جفت کارت شبکه سرور اصلی فعال میشه که اتصال رو قطع نمیشه ولی پورت اول رو دروپ میکنه الان ایشون چطور باید وصل بشن داخل ویندوز یه توضیج میدید منم هم این سوال برام پیش اومده
از طریق vnc یا کنسول
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-