-
May 31st, 2009, 17:12
پاسخ : امضا برای حذف تحریم cPanel
سلام این شرکت که میگید شرکت با اعتبار و مدیرهای آنچنانی فقط یک عضو داره اونم رییس کل آقای کامران بیگلری با سن 17 سال که شده مدیر
با باد دماغ احمقانه و بچه گانش که توی خونش با دو تا کامپیوتر فکستنی فکر میکنه بیل گیتس و با ماهی 10 تومن 20 تومن داره چه تجارتی میکنه !
دارم از همین تریبون میگم به زودی برای مقابله با این احمقهایی مثل کامران بیگلری و دوستانشون ازجمله فیروزی و چند تای دیگه قیمت برنامه نویسی و اجرای cms , هرگونه طراحی رو مجانی میکنم و تا میشه قیمت هاست و دامین را پایین میارم و بدون سود می فروشم.
تا 15 مرداد 88 منتظر باشید چون دیگه برای طراحی سایت و رسیلری و خرید هاست پولی نخواهید داد .
-
-
May 31st, 2009 17:12
# ADS
-
May 31st, 2009, 21:18

نوشته اصلی توسط
baghdar
سلام این شرکت که میگید شرکت با اعتبار و مدیرهای آنچنانی فقط یک عضو داره اونم رییس کل آقای کامران بیگلری با سن 17 سال که شده مدیر
با باد دماغ احمقانه و بچه گانش که توی خونش با دو تا کامپیوتر فکستنی فکر میکنه بیل گیتس و با ماهی 10 تومن 20 تومن داره چه تجارتی میکنه !
دارم از همین تریبون میگم به زودی برای مقابله با این احمقهایی مثل کامران بیگلری و دوستانشون ازجمله فیروزی و چند تای دیگه قیمت برنامه نویسی و اجرای cms , هرگونه طراحی رو مجانی میکنم و تا میشه قیمت هاست و دامین را پایین میارم و بدون سود می فروشم.
تا 15 مرداد 88 منتظر باشید چون دیگه برای طراحی سایت و رسیلری و خرید هاست پولی نخواهید داد .
من فکر نمی کنم این پست شما ارتباطی به موضوع این تاپیک داشته باشد. لطفا در ارسال پاسخ در تاپیک ها دقت کنید
-
-
June 18th, 2009, 11:59
134 Signatures Total
پیشرفت خوبی داره................ :D
-
-
June 18th, 2009, 12:49

نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
134 signatures total
پیشرفت خوبی داره................

ول کن سجاد جان
ما که بیخیال سی پنل شدیم ...
الان مجبوریم امضا جمع کنیم که ایران دست از فیلتــــرینگ و بچه بازیاش ورداره ...
-
-
June 18th, 2009, 16:38
مدیر کل
بابا ول کنید اینو
ما حالا تو خودمون تحریم داریم
اینو حل کنیم بعد بریم سراغ اونا
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
June 18th, 2009, 17:14

نوشته اصلی توسط
m4$t3r
بابا ول کنید اینو
ما حالا تو خودمون تحریم داریم
اینو حل کنیم بعد بریم سراغ اونا
آره واقعا"
بحث خیلی پیچیده هست ....
اینور میری تحریم .. اونور میری تحریم ...
-
تعداد تشکر ها از WebRang به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2009, 18:21
منظورم در کل این بود که داریم بدبخت میشیم... از همه طرف تحریم...
-