-
October 19th, 2015, 21:35
پاسخ : تماس پلیس فتا

نوشته اصلی توسط
rastindata
دوست عزیز توی ایران چیزی به نام حریم خصوصی و ... وجود نداره !
شما بیا یه هاستینگ بزن ، یکی از مشتریات یه کلاه برداری انجام بده ، پلیس فتا شمارو میشناسه شمام اگه اطلاعاتی چیزی نداشته باشی از طرف حالا بیا ثابت کن که سایت مال من نبوده
همین اول یه بار میری ، تموم شد رفت . اگه نری هر دفعه به یه بهونه میکشنت !
توی این 5 سال از این موارد زیاد مشاهده شده !
کاملا موافقم
-
تعداد تشکر ها از arminak به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015 21:35
# ADS
-
October 19th, 2015, 21:38

نوشته اصلی توسط
MazandHosting.com
عزیز ما کار خلافی نکردیم که به نفع ما بشه
گفتن آدرس بیاین و دوتا عکس و.......بیارین
از شهرمون نبوده باید برم استان آخه تو شرمون هم فتا هست ولی میگن باید بیاین اینجا
میخواستم بگم که بودن کسایی که بهشون تماس گرفتن و نرفتن دوباره اونا پیگیر بشن و زنگ بزنن؟البته در مورد شکایتی و اینا نه
منظورم همین مثلا طرح ساماندهی هاستینگ و اینا هست
بنده نگفتم کار خلافی کردید
ولی ثبت کنید بهتره !
با بنده از تهران تماس گرفتن ، رفتم ثبت کردن ، بعدش رفتم لرستان از اونجام بام تماس گرفتن گفتم تهران ثبت کردم ، گفتن نه بیاید ... ما هم رفتیم !
الانم یه آشنایی پیش اومد با پلیس فتای خرم آباد ، هروقت مشکلی داشته باشیم برامون حل میکنن 
ضرر نمیکنید ، کلا یه همکاری دوطرفه هست ...
یه سری اطلاعات ازتون میگیرن + رنج آی پی ریسلرتون ...
-
تعداد تشکر ها از rastindata به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015, 21:39
-
تعداد تشکر ها از CYCLONER به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015, 21:39

نوشته اصلی توسط
MazandHosting.com
عزیز ما کار خلافی نکردیم که به نفع ما بشه
گفتن آدرس بیاین و دوتا عکس و.......بیارین
از شهرمون نبوده باید برم استان آخه تو شرمون هم فتا هست ولی میگن باید بیاین اینجا
میخواستم بگم که بودن کسایی که بهشون تماس گرفتن و نرفتن دوباره اونا پیگیر بشن و زنگ بزنن؟البته در مورد شکایتی و اینا نه
منظورم همین مثلا طرح ساماندهی هاستینگ و اینا هست
ببینید ازتون اطلاعات میگیرن که نوع کارتون چطور هست و سنتون مناسب این کار هست. در صورت تایید آی پی سرورو هاستو اینا با مشخصات شما ثبت میکنن و نگه میدارن که اگر خدایی نکرده مشکلی پیش اومد با همکاری شما زودتر به نتیجه برسن
مطمئنا همین هست
-
تعداد تشکر ها از arminak به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015, 21:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
rastindata
دوست عزیز توی ایران چیزی به نام حریم خصوصی و ... وجود نداره !
شما بیا یه هاستینگ بزن ، یکی از مشتریات یه کلاه برداری انجام بده ، پلیس فتا شمارو میشناسه شمام اگه اطلاعاتی چیزی نداشته باشی از طرف حالا بیا ثابت کن که سایت مال من نبوده
همین اول یه بار میری ، تموم شد رفت . اگه نری هر دفعه به یه بهونه میکشنت !
توی این 5 سال از این موارد زیاد مشاهده شده !
حرف شما درست که حریم خصوصی در ایران معنی نداره. خود گروه مایان نزدیک به ده سال در زمینه دیتاسنتر و شبکه داریم فعالیت میکنیم.
اما چیزی که هنوز تو ایران باز هم اقتدار داره قانون هستش.
اولا گروه مایان با پلیس فتا مکاتباتی داشته. اطلاعاتی که سرویس دهنده ها میخوان اطلاعات شخصی و مهم سرویس گیرنده اس که اطلا ارتباطی با همکاری و این مسائل نداره.
در ضمن طبق قانون فقط فقط باید از طریق قوه قضائیه درخواست اطلاعات سرویس دهنده ها رو کنن. این مطلب رو نوشتم تا برای همه آگاهی پیش بیاد.
هرسوالی بود آماده به پاسخگویی هستیم.
واحد حقوقی شرکت گروه مایان
-
تعداد تشکر ها از گروه مایان به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015, 21:45
آخه اوندفعه تماس گرفتن بعد تا الان که این سایت جدید ر زدم تماسی نگرفتن تا امروز
کلا اینا اخطار رو یه بار میدن یا اینکه همیشه تماس میگیرن؟
-
-
October 19th, 2015, 21:51

نوشته اصلی توسط
MazandHosting.com
آخه اوندفعه تماس گرفتن بعد تا الان که این سایت جدید ر زدم تماسی نگرفتن تا امروز
کلا اینا اخطار رو یه بار میدن یا اینکه همیشه تماس میگیرن؟
اینو بدون اگه مسئله مهمی بود کتبسته از در خوندتون میبردن فقط در حد سوال جواب هست
اگه رفتی نتیجش رو اینجا بزار
-
تعداد تشکر ها از netpooyesh به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015, 21:53
هر مشکلی باشه تماس می گیرین حتی ثبت برای ثبت بعضی دامنه ها هم باید مجوز داشته باشید
البته تا جایی که من می دونم هر مشکلی بود که قوانین جرائم رایانه ای بود اخطاریه می دن
البته باید شرکت های فروش هاستینگ حتما سایت خود را در فتا برای پشتیبانی و شکایات مجرمانه ثبت کنند
-
تعداد تشکر ها از CYCLONER به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2015, 00:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MazandHosting.com
سلام
دوستان یه مشورت میخوام انجام بدم
ببینید من سال قبل یه ریسیلر خریدم برای خودم د وتا سایت داشتم و کاره هاستینگ انجام نمیدادم پلیس فتا زنگ زد برام و هر چی گتم برای چی گفتن فقط بیا و این مدارک رو بیار برای همین هم چون کار داشتم نرفتم اون شماره رو انداختم دور البته بعد از یکماه که دیدم دوباره تماس نگرفتن اینم بگم کلا آی پی هایی که ست بودن و دی ان اس ها و کل نمایندگی رو بیخیال شدم
الان دوباره کمتر از دوهفته کارمون رو خواستیم دوباره شروع کنیم که یه ساعت پیش از فتا زنگ زدن و گفتم شما سایتی به این اسم دارین گفتم اره گفت اسمتون چیه و کجا زندگی میکنی گفتم و گفتن فردا بیا فتا
حالا من موندم که برم یانه به نظرتون چیکار کنم؟
آخه خیلی زود زنگ زدن چطوری تو این مدت کم شمارم رو پیدا کردن تازه این شماره ای که تو سایت و پنل ها میزدم نبود یه سماره دیگه بودش
تشریف ببرید فتای ساری ، پیش آقای دانشیار . مقر فرماندهی ساری میشه . ( البته اگه مانند اسم سایتتون اهل مازندران باشید )
کاری هم باهاتون ندارن ، آی پی سرور رو ازتون میگیرن و بهتون میگن مشخصات صحیح از کاربرانتون بگیرید + کپی کارت ملی کاربر ها رو دریافت کنید ... که هر زمان خواستند شما بهشون بدید
همین .... برید برای خودتون و کارتون خوبه . در صورتی که تشریف نبرید اگه یکی از کاربرانتون مشکلی پیش بیاره اونها شمارو میشناسن ، چون همکاری نکردید باهاشون !
حالا تصمیم با خودتونه ...
یا حق
ویرایش توسط farmanrava : October 20th, 2015 در ساعت 00:34
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
تعداد تشکر ها از farmanrava به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2015, 10:32
سلام
پلیس فتا معمولا زنگ میزنه برای هاستینگ ها باید بری
محصولات و خدماتی که ارائه میدی رو بنویسی سه تا فرم بود قبلا ای پی سرور و ..... ازت میخوان
هیچ مشکلی نداره دوستانی که میگن مشکل داره و دستور قضایی برای شکایت هستش
این کار اصلا به دستور قضاییه نیاز نیستش
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید