* برنامه نویسی تحت وب(php/MySQL)* برنامه نویسی تحت ویندوز(C Family)* برنامه نویسی سخت افزاری (Arduino)* برنامه نویسی موبایل (Android)
مای بی بی ایران بهترین پشتیبانی بوده که تا کنون دیده ام , مدیران متواضع و خوبی داره و بدون هیچگونه توقعی کار آدم رو راه میندازه!
حیف از این نیوک که باهاش سازگار نمیشه! وگرنه بجای استفاده از انجمن نیوک از مای بی بی استفاده میکردم. ( البته تو فکرشم عضویت رو ببندم لینک بدم به مای بی بی! )
نمیخواستم فضولی کنم ولی من یادمه اون موقع که تو سایت p30rank و یک سری سایت های دیگه مثل پی سی رنک بودم ( برای سایت یکی از دوستانم رفته بودم ) تو سایت هاشون Mybbiran هم بود !فکر کنم الکساتون رو از سایت های مثل پی سی رانک و ... به دست آوردید . اون اوایل که رفته بودم مای بی بی ایران یه اطلاعیه بالا دیده بودم نوشته بود که مای بی بی ایران سومین سایت پشتیبانی در جهان بعد چند هفته پیش هم که خواستم یه پلاگین از سایتتون دانلود کنم یک پرانتز هم به اون متن اضافه شد که نوشته بود بر طبق آمار الکسا
یه کم آدم خنده اش میگیره ! واسه همینه که Alexa هم ما رو تحریم کرده !
این جنگ از زمان Mybboard.ir وجود داشت و تموم هم نشده ! اون موقع mybboard.ir با mybbsupport بعدش مای بی بی ساپورت با mybbhelp بعدش هم mybbhelp با mybbiran تعجبی نداره
![]()
![]()
ویرایش توسط ShahroKH : August 25th, 2010 در ساعت 21:13
به یاد من باش.
درود
بنده اصلا از وجود نام MyBBIran.com در سایت هایی مثل پی سی رنک خبر ندارم.
الکسا هم کسی را تحریم نکرده استد (لطفا لینک تحریم را قرار دهید)
این جنگ نیست. جنگ هم قانونی دارد.
اما مساله شعور با جنگ خیلی تفاوت دارد!
من فقط می خواهم به شما بگوییم شعور مدیر کل پشتیبان رسمی MyBB در ایران چه قدر است:
مدیر کلی که در سایت P30World بزر گترین انجمن ایران Spam می کند. آن هم در چه تاپیکی؟ در تاپیکی کاملا مشابه با همین تاپیک. این چه معنی می دهد؟ یعنی بی کاری و الافی عده ای Spam کار که اگر سایت MyBB لطف نمی کرد نام سایت این هارو قرار نمی داد الان مرده بودند.
این تصویر گرفته شده از سایت P30world و اسپم SaeedGh در تاپیکی مشابه همین تاپیک و نتیجه آن نفرت کاربران از MyBB
http://up.iranblog.com/Files2/339fd9e9e0d149ba98e3.png
خوشبختانه با گزارش به مدیر P30world و رسیدگی آن ها این گونه شرمساری ها را حذف کردند.
البته چنین شرمسازی بار در سایت پرژن تولز هم توسط ایشان تکرار شده بود که آن جا کلا تاپیک را حذف کردند.
این تاپیک هم نمونه زنده ای در پیش روی شماست!
ویرایش توسط Ali Reza : August 25th, 2010 در ساعت 21:46
نمیدونم ولی شاید کاربراتون یا مدیرانتون اینکارو کرده بودن ولی دقیقا توی پی سی رانک و یک سایت دیگه mybbiran رو دیده بودم ( همینجوری با سایتتون آشنا شدم )![]()
به یاد من باش.
نمي دونم ! يكي از سايت هاي منم تو اين سايت ها (دقيقا يادم نيست كدوم ولي ايراني بود) ثبت شده بود و روزي يك 200-300 بازديدي ميومد از سمتش تا اينكه كلا آي پيشون بلاك كردم نگن آمارت دروغي ـه!
در مورد ايشون هم نمي دونم كار خودشون بوده،يا كاربران و يا مثل سايت من شده بوده...
---
دوست عزيز من خودم mybb استفاده مي كنم ، ولي اگه ناراحت نمي شيد نظر شخصي من اينه كه تا رتبه سوم جهان فاصله ي زيادي داريد ... البته از نظر الكسا درسته ولي من واقعا هر وقت پلاگيني رو خواستم گير بيارم رو به سايت هاي انگليسي آوردم ... اميدوارم روزي برسه كه شما ها جاي اين سايت هاي انگليسي زبون رو بگيريد ، و اين كار يقينا با همكاري ميشه نه سنگ اندازي
بهر حال موفق باشيد همگيتون![]()
اتفاقا من مدتي در سايت خودتون مدتي گشتم و پلاگين هاي زيادي ديدم
MyBB - Mods - Category Listing
اين سايت رسمي هست ، به نظر من اين خيلي راحت تره (با سايت شما مقايسه نمي كنم ، در واقع نوعي پيشنهاد دارم مي دم!)
تو اينجا يكسري فايل هست ، با يك دسته بندي جالب و راحت، هر كدوم يكي دو عكس ضميمه دارند، توضيحي مختصر در مورد نصب ، لايسنس و ...
دانلود راحت و بدون نياز به عضويت
نظر من اينه كه اگه شما در سايتتون چنين چيزي رو پياده سازي كنيد يقينا كاربر پسند تر ميشه
اما در مورد اينكه بخوام سايت كامل تر معرفي كنم ، نمي تونم!چون من مدت خيلي كمي در سايت هاي ماي بي بي بودم! فقط گفتم كه به نظر من تا رتبه 3 فاصله داريد چون خيلي از چيزي هايي رو كه در مراحل نصب/استفاده/پلاگين يا هر چيزي به مشكل خوردم به مراتب در سايت هاي انگليسي زبان راحت تر پيدا كردم.البته خب طبيعي هست چون تعداد اين سايت ها بيشتر هست!
ولي به نظرم اگه پلاگين ها رو اينطور كه گفتم بذاريد كاربر پسند تر هست
hello راست میگه جناب Ali Reza اگه میخواید خوب پیش برید نباید با هم دشمنی داشته باشید باید همکاری کنید .
نه رضا جان طبیعی نیست ! سایت های خارجی کمتر به این مسائل روبه رو میشن و اگه ازشون انتقاد بشه با کنایه جواب نمیدن برای همینه کارشون بهتر از ایرانی هاست ! شما توی هر سایت پشتیبانی( ایرانی) هر سیستمی برید یک انتقاد از سایتشون یا سیستم بکنید با لحنی جواب میدهند که انگار ما یه چیزی هم بدهکاریم . !
به یاد من باش.
Ali Reza جان مطمئنی که شعور سنجت رو سر و ته نگرفتی! چون مدیر کل MybbHelp بنده خدا در اون تاپیک هیچ مطلبی ننوشته! :دی
ارسال اول رو شما نوشتی.
ارسال دوم رو من نوشتم و نظرم رو مطرح کردم (با کنایه نوشتم "جالبه" اما توهینی نکردم. چون جدا از اینکه شایستهاش بودی یا نه، این کار در شان من و کاربران اون انجمن نبود).
ارسال سوم رو به این دلیل نوشتم که ارسال قبلیم ثبت نشده بود. بعداً متوجه شدم که ارسالها نیاز به تایید مدیریت دارند. چون Tab های زیادی رو باز کرده بودم و همزمان کارهای دیگهای انجام میدادم متوجه این موضوع نشده بودم.
ارسالهای بعدی رو دوستان ۳ و ۵ ارسالی شما نوشتهاند. ساعت درج ارسالها (6:11 ، 6:13 ، 7:04) نشون میده که کاملاً اتفاقی تاپیک رو پیدا کردند و نظرشون رو نوشتند!! اون کاربرها جزو کاربرهای اخراج شده MybbHelp هستند و البته این باعث خوشحالی ماست (هرکی نوشتههاشون رو بخونه متوجه میشه چرا!).
نمیدونم این همه تقلا برای چیه! باور کن اگه مدیر MyBB.com هم باشی کسی اهمیت نمیده و حتی اگه اهمیت هم بده تاثیری روی زندگیت نداره. کاربرای اینجا چه گناهی دارند که مجبورند اینجور تاپیکها رو تحمل کنند؟! به نظر من اگه اینجا آزادی بیان وجود داره فحاشی و بیاحترامی معنایی نداره. شما نوشتی سایتت خیلی در جهان محبوب شده و من به وارز بودن سایت اشاره کردم چون معمولاً محبوبیت سایتهای وارز مثل محبوبیت سایتهای غیر اخلاقی چندان جای افتخار نداره (حداقل برای من). شما اگه میخوای کار وارز انجام بدی اما در عین حال اینطور وانمود کنی که برای یک نرمافزار متنباز فعالیت سازندهای انجام دادی مشکل خواهی داشت. چون حتی اگه من هم شفافسازی نکنم (یا به قول شما تاپیکهات رو خراب نکنم) یکی دیگه به کاربرا اطلاع میده. اگه اطلاع رسانی نشه حق اونهایی که فعالیت سالمی انجام میدند ضایع میشه.
ویرایش توسط SaeedGh : August 26th, 2010 در ساعت 01:22 دلیل: کامل تر کردن نقل قول!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)