مشکل اینجاست که در حال حاضر دامنه ها قابلیت انقال رو هم ندارند
سوال دیگه ای دارم از دوستان.اگه دومین لاک شده اکسپایر بشه دوباره آزاد میشه و میشه دوباره ثبتش کرد؟
مشکل اینجاست که در حال حاضر دامنه ها قابلیت انقال رو هم ندارند
سوال دیگه ای دارم از دوستان.اگه دومین لاک شده اکسپایر بشه دوباره آزاد میشه و میشه دوباره ثبتش کرد؟
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
سلام
من هم مثل همه ی دوستان این مشکل رو دارم و دامنه های زیادی رو از دست دادم
حالا چاره چیه؟
1- مطمئن باشید مسئولین شرکت دارن همه این پست ها رو می خونن، پس از همین جا پیامتون رو بشون بدید
2- بد تر بلاک شده دامنه پاسخگو نبودن اینها ست. تلفن ثابت رو که جواب نمی دن، یه ایرانسل هست که اون شخص هم هر بار یه جواب می ده و به هیچ عنوان سعی در جلب اطمینان مشتری نمی کنه.
3- لطفا سعی کنین فعلا کنار آمدن با مسئله رو فراموش کنین و همه تلاشمون رو برای بازگشت دامنه ها بکنیم
ولی من امید دارم. آخه مگه میشه این همه دامین بره هوا ؟! این همه ملت نون میخوردن . به نظر من پارسی نیک درستش میکنه. البته این شرکت باید اخبار رو مرتب به روز کنه و بگه در چه مرحله ای هستن. یا کلا بگه نمیشه. چه می دونم...
من یه چت کوتاهی کردم با چت آنلاینش کردم، هرررر کاری کردم بگه مشکل چیه نگفت!
فقط میگه برو سراغ PDR
If your service provider is not assisting you with your query, you could drop an email to compliance@publicdomainregistry.com
Mohammad, I would strongly suggest that you get in touch with PDR as they would help resolve your issue at the earliest
I'm sorry, Mohammad, however, I would not be able to assist you with the details for the same
Mohammad, if you want to get your issue resolved at the earliest, it would be best if you send an email to compliance@publicdomainregistry.com
Thank you for chatting with us. Have a nice day :D
بزنم چپش کنما، هندیه فلفل خور
Reseller Club is now a US based entity, and does not support countries listed under OFAC, which includes Iran
حالا برای این دوستمون میرم سراغ PDR'شون ببینم چی میگن!
این همه زحمت بکشی برای سایتت و حماقت یه شرکت گند بزنه به این همه زحمتت!!
من بودم الان دم در شرکتشون نشسته بودم با چماق و شلوار کُردی :دی
اولین و آخرین مرحله رو بذارید برای شکایت![]()
فعلا که خبری نیست ...
اقای محمد دمت گرم.
فک کنم کار پارسی نیک به وکیل و اینا بکشه با طرفشون که این کارا یه ماه هم زمان ببره...
اطلاعات دامینهاتون به نام خودتونه؟
یا همش به نام "مریم وحدانی" و "سعید فلیزاده" هست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)