-
June 27th, 2015, 08:49
عضو جدید
پاسخ : خرید از SoYouStart
سلام
تا جایی که بنده اطلا دارم حتما نیاز نیست مشخصات پرداخت کننده و صاحب سرور یکی باشه مادامی که پرداخت وریفای بشه
معمولا در همون زمان پرداخت اتوماتیک وریفای میشه اگر نه تماس میگیرند
فرق پرداخت با پی پل و کارت هم در این هست که معمولا ۵۰ پنس بابت پی پل اضافه شارژ میکنند
-
-
June 27th, 2015 08:49
# ADS
-
June 27th, 2015, 09:00
عضو انجمن
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم
این دیتا سنتر مثل هتزنر حساب برای هر کشوری باشه تا مالیات همون کشور حساب می کنه یا مالیات ثابت هست؟
-
-
June 27th, 2015, 09:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
xmohammadx
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم
این دیتا سنتر مثل هتزنر حساب برای هر کشوری باشه تا مالیات همون کشور حساب می کنه یا مالیات ثابت هست؟
معمولا مالیات برای کشورهای اتحادیه اروپا حساب میشه ولی از اینکه برای کشورهای دیگر رو هم میگیرند مطمئن نیستم ولی خیلی بعید میدونم
-
-
June 27th, 2015, 09:11

نوشته اصلی توسط
a.e
خیر؛ به آی پی استاتیک نیازی است. تنها سخت گیری مربوط به ثبت نام در دیتاسنترهای اروپایی تأیید هویت شما است که در این مرحله باید مدارک خواسته شده از قبیل پاسپورت؛قبض آب یا برق و .... ارسال شود. همچنین پرداخت ها باید با حساب شخص ثبت نام شده باشد در غیر این صورت تایید نخواهد شد.
پنل به نام یکی از دوستان بنده هست که company هم ثبت شده و پرداخت ها توسط بنده انجام می شود
فکر بیشتر از چند ماه هست مداوم پرداخت داریم مشکلی ایجاد نشده است!
-
-
June 27th, 2015, 09:22
عضو انجمن
پاسپورت و قبض آب و برق همون حساب پی پال رو بفرستیم مشکلی نداره؟
آیا این کار رو میشه کرد که با ایمیل پی پال و مشخصات همون کسی که برامون پرداخت میکنه عضو بشیم ؟ و هر موقع فرد پرداخت کننده مون عوض شد ایمیل و مشخصات فرد جدید رو جایگزین کنیم؟
-
-
June 27th, 2015, 09:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
P30Amin
آیا این کار رو میشه کرد که با ایمیل پی پال و مشخصات همون کسی که برامون پرداخت میکنه عضو بشیم ؟ و هر موقع فرد پرداخت کننده مون عوض شد ایمیل و مشخصات فرد جدید رو جایگزین کنیم؟
این مورد رو میدونم نمی شه
عزیز اونجا دیتاسنتر قانون مندی هست نمی شه هر روز مشخصات یکی رو براشون بفرستید که!
-
-
June 28th, 2015, 06:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
yas-host
پنل به نام یکی از دوستان بنده هست که company هم ثبت شده و پرداخت ها توسط بنده انجام می شود
فکر بیشتر از چند ماه هست مداوم پرداخت داریم مشکلی ایجاد نشده است!
پس میتوان گفت خوش به حال شما ، اما باید توجه داشت در صورتی که دیتاسنترها قصد گیر دادن یا پایبند بودن به قوانین را اجرا نمایند در آن زمان به گونه ایی پاسخ دادن سخت میشود.
در تکمیل دیگر صحبت های بنده در همین تاپیک قابل ذکر است که در برند اصلی ovh با هر بار پرداخت مشخصات چک میشود و در دو زیر مجموعه دیگر نیر بدین گونه می باشد؛ سخنان بنده مطابق با تجربه است و ممکن است دیتاسنتر در برخی موارد نیز سخت گیر نباشد و میتوان گفت در این زمینه بستگی به شانس شما دارد.

نوشته اصلی توسط
p30amin
مدارک ارسالی باید واقعی باشد (در برخی موارد برای وریفای کردن حساب با باز کنند حساب از سوی دیتاسنتر تماس گرفته میشود؛ به این مورد نیز توجه نمایید) با هر بار ویرایش مشخصات از شما مدارک جدید خواسته میشود. در صورتی که به زبان انگلیسی وارد هستید پیشنهاد میشود قوانین دیتاسنتر را مطالعه نمایید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
August 16th, 2015, 17:32
من می خواستم اکانت در سایت ovh و soyoustart ایجاد کنم
پاسپورت دارم
می خواستم یک حساب وریفای شده پیپال هم به اسم خودم درست کنم آخه شنیدم که در این دیتاسنتر ها اطلاعات مالک پنل باید با پرداخت کننده یکسان باشه
شخصی که پیپال درست میکنه قبض آب و برق هم بهم میده
فقط مونده بحث تماس تلفنی از سمت دیتاسنتر
آیا از سمت این دیتاسنتر ها تماسی هم گرفته میشه برای وریفای حساب و پرداخت ها ؟
-