خرید چنید سرور + کلو یک ساله ، مجازی سازی و اجاره سرور مجازی در ایران.
البته شریک فنی برای این کار بگیرید.
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
شما تا حالا از پای سیستم بلند شدی بری دنبال کارای اونور ؟! یا فقط میشینی اینجا تو نت سرچ می کنی و حرف میزنی ؟!
"کشورهایی هم که اسم بردین مشخصه که چی هستن :دی" چی هستن ؟! از اینجا بدتر هستن ؟! اول به جیب خودت نگاه کن بعد بگرد دنبال کشور خوب.
من به شما گفتم به هر کشور بزرگی بخوای میتونی سفر کنی کافیه پول داشته باشی با وکیل بری سفارت ببین 1 ماهه بهت ویزا میدن یا نه
طرف نه پول داره ! نه زبان بلده ! نه .... بعد تو رویا دنبال بهترین کشورها هست !! بهونه خوبی هم داره ! پاسپورت ایران معتبر نیست میترسه بره اونجا بگن برگرد !!
شما اراده داشته باش ، پشت کار داشته باش ، پول داشته باش ببین میتونی بری آمریکا یا نه سخت هست اما بخوای میشه.
ایرانی ها همه چیز و با بدبختی بدست میارن اما در آخر بدست میارن میفهمی که چی میگم ؟!
خرید فروش ماشین دونستن نمیخواد . سرمایتو چند برابر میکنه و ریسکش کمتره نسبت به ساخت ساز و کار های اینترنتی
هیچی بهتره بانک نیست![]()
البته اگه جا دارین چند تا ماشین (پراید پژو) ثبت نام کنید هم سود مشارکت میگیرید هم بعد از تحویل میتونید یا چند میلیون سود بفروشید تنها با یک آگهی در همشهری یا در اینترنت.
فقط باید جا داشته باشید که ماشین رو بخوابونید همین.
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
پیشنهاد میکنم یه فروشگاه اینترنتی بزنید که همکاری در فروش هم داشته باشه
مثل سایتهای دایان شاپ یا مسبی
ولی همین الان که ایران خودرو فروش نقدی تحویل یک ماهه داره .در ضمن به جز l90 که قیمت بازار رو کارخونه 5 میلیون فرق داره بقیه حداکثر 1 تومن تفاوت قیمت داره و اینکه بعدش که ماشین رو خریدم چطور و کجا بفروشم
- - - Updated - - -
فروشگاه اینترنتی داشتم شاید بالای 20.000.000 فروش در کل داشتم ولی آخرش چیزی نموند ، هزینه تبلیغات و برگشتی برام دردسر شده بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)