-
June 1st, 2015, 16:37
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت و محصولات مجازی Card Store

نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز شما برنامه نویس اسکریپت هستید یا حقی در اسکریپت دارید که میاین نظر میدیدن که فایل بهتون میدم؟ من به خاظر همین کار های امثال شما دیگه ورژن سوم به کسی نمیدم واقعا جای تاسف داره براتون
مگر خلافه؟
یعنی کسی که پول داده اسکریپت را خریده حق نداره فایل نصبی اون را داشته باشه؟
-
-
June 1st, 2015 16:37
# ADS
-
June 1st, 2015, 21:06

نوشته اصلی توسط
tphp.ir
هر جای خاستید دوباره نصب کنید اطلاع بدید براتون نصب میشه
یعنی ما 50 هزارتومن هزینه واسه یه اسکریپت دادیم نمیتونیم فایل نصبیشو داشته باشیم؟! خب شما رو اسکریپتتون کد گذاری کنید که فقط روی یک دامین نصب بشه! باشه ممنون!
-
-
June 1st, 2015, 23:02

نوشته اصلی توسط
ice_life_2012
یعنی ما 50 هزارتومن هزینه واسه یه اسکریپت دادیم نمیتونیم فایل نصبیشو داشته باشیم؟! خب شما رو اسکریپتتون کد گذاری کنید که فقط روی یک دامین نصب بشه! باشه ممنون!
مبلغ پرداخت کرده اید برای استفاده شخصی نه اینکه در اختیار بگذاریم که هرکسی به کس دیگه بده . کسانی هم که اینکار می کنند مانند همین کاربر HC-ADMIN ی روزی ی جای همین کار برای خودش یا اطرافیان خودش اتفاق خواهد افتاد چون اصلا فکر نکنم جز مشتری های ما باشه اصلا نمی دونم فایل از کجا آورده ولی ب هر حال به هیچ وج نسخه Free style اسکریپت که در حال ساخت است نه به امثال ایشان فروخته میشه ن داده میشه
-
تعداد تشکر ها از tphp.ir به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2015, 18:53
عضو جدید
درود،
خسته نباشید
میخواستم بپرسم کد تخفیف تو نسخه 3 به چه شکل هست ؟ جایی برای اینکه کاربر کدرو بزنه و مبلغ کم بشه نیست اما تو نسخه 2 فیلد مخصوص داشت که اینجا نداره، میشه ی توضیحی بدید
-
-
June 2nd, 2015, 23:54

نوشته اصلی توسط
Ringmoon
درود،
خسته نباشید
میخواستم بپرسم کد تخفیف تو نسخه 3 به چه شکل هست ؟ جایی برای اینکه کاربر کدرو بزنه و مبلغ کم بشه نیست اما تو نسخه 2 فیلد مخصوص داشت که اینجا نداره، میشه ی توضیحی بدید
سلام وقت بخیر
دوست عزیز کد تخفیف کلا برداشته شد و تخفیف به صورت درصدی برای هر محصول قرار گرفت . چون خیلی از کاربران مشکل داشتن با کد تخفیف به همین خاطر تصمیم گرفته شده تخفیف زمان دار به صورت درصدی به هر محصول داده شه
موفق و پیروز باشید
-
-
June 3rd, 2015, 01:11
عضو انجمن
سلام دوست عزیز من نسخه 2 رو ازتون دارم تو قسمت بروز رسانی ادمین اسگریپت آپدیتی نیومده لطفا بگیم ما چطوری آپدیت کنیم/////
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
-
-
June 3rd, 2015, 21:34

نوشته اصلی توسط
networkgostar
سلام دوست عزیز من نسخه 2 رو ازتون دارم تو قسمت بروز رسانی ادمین اسگریپت آپدیتی نیومده لطفا بگیم ما چطوری آپدیت کنیم/////
سلام خسته نباشید
تاپیک های قبلی مشاهده کنید منوجه میشد
موفق باشید
-
-
June 5th, 2015, 01:01
سلام و خسته نباشید یک سوال داشتم ازتون من اگر ورژن 3 را خریداری کنم ایا هیچ فایلی در اختیار من قرار نمیگیره؟؟!
-
-
June 5th, 2015, 10:44

نوشته اصلی توسط
mohsen_haftom
سلام و خسته نباشید یک سوال داشتم ازتون من اگر ورژن 3 را خریداری کنم ایا هیچ فایلی در اختیار من قرار نمیگیره؟؟!
سلام دوست عزیز
جرا همه فایل ها در اختیار توت قرار میگیره هر کاری هم میشه کرد با فایل ها
ولی لاسینسس جدید اضافه شده که جای دیگه نمی تونید نصب کنید اگه بخواهید ذوباره جای دیگه نصب شه باید با ما هماهنگ کنید نصب کنیم براتون و هیچ محدودیتی هم نیست یعنی تا 100 تا هاست هم براتون نصب میشه
-
-
June 5th, 2015, 18:37
عضو جدید
سلام
میتونید امکانی اضافه کنید که برای هر محصول به صورت جدا بشه فیلد تعدادو فعالو غیر فعال کرد ؟ همچنین مقدار تعداد که الان حداکثر 5 هست مثلا تا 10-20 تا کاربر بتونه انتخاب کنه برای محصولاتی که فیلد تعدادشونو فعال کردیم
-