-
May 23rd, 2015, 16:59
-
-
May 23rd, 2015 16:59
# ADS
-
May 23rd, 2015, 17:25
پاسخ : کمک در آموزش کلکسیو - ام ار
سلام و درود.
چه جواب کامل و مفیدی دادن این دوست عزیزمون ---
با این توضیحاتی که دادید من فکر نمی کنم شما ویندوز هم بلد باشید یعنی فقط در حد نصبش و کار باهاش بلدید فایرفاکس اینترنت دانلود منیجر یه وقتایی هم دوتا و کانتر استرایک . شما حتی نمی دونید اف تی پی چی هست و و و . شاطر نونوایی هم سریع شاطر نشده ما حتی بیل زن باغچه که بخوایم بشیم رشته تحصصیلی و علمی داره . حتی غذا دادن به گاو ها در گاوداری هم رشته ی تخصصی داره نمی دونم این سریع رو برای چی نوشتید شاید فکر کردید مدیریت سرور یا همون سیس ادمینی کار خیلی پیش پا افتاده و چیپی هست . لحن من کمی تند هست اما فک نمی کنم کسی بیاید از این سطح به شما آموزش بده شما این سرویس رو راه بندازید . زمان بر هست باید اول آرشیتکچر و کانسپت رو درک کنید بعد سرویس رو راه اندازی کنید .
دیگه خیلی هم ایزی پیزی نیست بدون هیچ بک گراند خاصی بخواید با یه پست این پروژتون رو به سر انجام برسونید اگر می خواید این کار رو شروع کنید پروژه گرفتن راه حل درستی نیست ...
دوست عزیز,اولا همه ماها از زمانی که به دنیا اومدیم چیزی بارمون نبوده.
دوما,اگه این دوستمون بلد بودن که سوال نمیپرسیدن
سوما,بجای جواب دادن سوال دیگران بهتره با کلمات بازی نکنیم.
یک سوالی پرسیده شده,باید چکار کنه؟همون چیزی که بلد بوده رو گفته.حالا درست گفته یا اشتباه.یعنی باید با پتک بزنی تو سرش؟یا باید بگی که تو چیزی بلد نیستی یا اصلا حالیت نیست یا .....؟
اینم شد جواب؟حالا یک سوالی پرسیدن.یعنی اگه همین دوستمون بیاد بگه من یک سرور میخوام
18000000 نفر زیر پستش جواب میدن و انقدر با احترام باهاش صحبت میکنن که نگو.حالا میاد سوال میپرسه,این 180000000 نفر معلوم نیست کجان.فقط میگن توکه چیزی بارت نیست چرا می پرسی 
آفرین.جواب بسیار عالی بود.استفاده بردیم...
یک حرف جالبی این دوست عزیز سوال کنندمون زدن :
گاهی اوقات سکوت کردن بهتر از کمک کردنه
ویرایش توسط IrIsT : May 23rd, 2015 در ساعت 17:36
-
تعداد تشکر ها ازIrIsT به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2015, 19:09
عضو دائم
سلام
دوست عزیز نیازی نیست سرخودت رو به درد بیاری...
شما بیا یاهو صحبت کنیم راهنمایی کنم راحت روی لینوکس راه اندازی کنید .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2015, 10:23
-