[QUOTE=tphp.ir;1337076]منظورتون متوجه نمیشم
- - - Updated - - -
به طور مثال الان یکی از سایت خرید میکنه اما به هر دلیلی تراکنش تکمیل نمیشه اگه تکمیل بشه که ایمیل مشخصات چیزی که خریده براش ارسال میشه حالا میخوام ببینم میشه ماژولی اماده کرد که وقتی به هر دلیلی تکمیل نشد اون تراکنش، یک ایمیل به اون کاربر که متنشو خود ادمین سایت اماده میکنه فرستاده بشه که مثلا شما خریدتون تکمیل نشد و دوباره سفارش بدید این بشه متن ایمیل.
امکانش هست ؟
خبرنامه ایمیلی اضافه شده دیگه , هم می تونید به کسانی که پرداخت موفق داشتنده اند ایمیل بدید هم کسانی که ناموفق بوده اند
- - - Updated - - -
دوستان تصمیم گرفته شده تم مدیریت تغییر کنه , کسانی که نظری در مورد تغییر تم و سبک تم جدید دارن همین جا اعلام کنند
اقا من خریدم و برام نصب کردن ارزش داره واغعا چون تا دیروز freer استفاده میکردم سرو ته نداشت ایراد و باگ زیاد داره ولی این حرف نداره شاید این مبلغ واسم یکم سنگین باشه ولی چون کسی هست که جواب گو باشه همین خودش ارزش داره ولی فریر یکی نیست باگ یا یرادی باشسه برطرف کنه کلا فریر بی صاحابه![]()
درود
لطفا آیدی منو هم اد کنید تا اطلاع رسانیتون برای من هم ارسال بشه
ممنون
راه اندازی سرور آپدیت نود 32 ، برنامه نویسی برای وب و ویندوز ،
شماره تماس : 09335887170 , yahoo: i.zeid , Skype: sonalsoft@live.com
سلام
می خواستم بدونم چه جوری می تونم از مقدار فیلد دلخواه توی پیغامی که به مشتری میده استفاده کنم. هر کاری میکنم نمیشه فقی مقدار تراکنش و گزینه دوم برمیگرده ولی فیلد دلخواه خیر .
راهنمایی بفرمایید
عکس پیوست شد .
![]()
درود
کارتون واقعا دست مریزاد داره
راه اندازی سرور آپدیت نود 32 ، برنامه نویسی برای وب و ویندوز ،
شماره تماس : 09335887170 , yahoo: i.zeid , Skype: sonalsoft@live.com
برای ورژن 3 قراره مثل ورژن 2 هیچ وقت template نیاد نه؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)