متاسفانه dns های مخابرات (اصفهان) فوق العاده افتضاح هستند
شما dns در کارت شبکه وارد کنین مشکلتون حل میشه
4.2.2.4
8.8.8.8
متاسفانه dns های مخابرات (اصفهان) فوق العاده افتضاح هستند
شما dns در کارت شبکه وارد کنین مشکلتون حل میشه
4.2.2.4
8.8.8.8
در هر صورت بنظرم شکایت این مسائل درگیر نکنید خودتان را ناراضی هستید خوب نیست با حوصله و ارامی جمع اوری کنید شرکت دیگه که میگید خوب هست براتون بگیرید با تشکر.
برای من بدون مشکل باز شد
البته به خاطر قطعی های فراوان احتمالا برم آسیا تک بگیرم
کلا ببینید چیزی که دولتی باشه زیاد جالب نیست حالا در هر چیزی منم مخابرات داشتم 1سال بعد رفتم اسیاتک الان 5ساله دارم خوبه راضیم البته به کیفیت خط و مرکز مخابراتی شما هم مربوط میشه قطعی ها و سرعت .
خیلی خوب و سریع لود شد .
دوستان امروز بعد از چند روز قطعی در اصفهان چند نفر شدیم و تماس گرفتیم با 2020 بلاخره بعد از تلاش ها بسیار سایت باز شد!
متاسفانه ما در کشوری زندگی می کنیم که در صورتیکه مشکلی پیش بیاد بیخال آن میشویم و پیگیر مشکل خودمان نمیشویم!
به عنوان مثال در جواب ما گفتند هیچ تماسی برای مشکل باز نشدن سایت ها نداشتیم! خوشبختانه کسی که گوشی را جواب داد خودش از سایت ما دانلود میکرد برای همین پیگیری کرد.
دوست عزیزی که از قم هستند لطف کنید با مرکز مخابرات یا 2020 تماس بگیرید و مشکل خود را پیگیری نمایید تا مشکل حل شود.
بحث یک سایت نیست که باز نمیشود خیلی از سایتها هست که با اینترنت مخابرات باز نمیشود و باید پیگیری کرد تا مشکل حل گردد.
در صورتیکه این مساله دوام زیادی ندارد و دوباره به مشکل بر میخوریم.
از تمامی دوستانی که در بجث شرکت کرده اند بسیار سپاسگزاریم
موفق باشید
مشکلی ندارد سرعت لود خوبی هم دارد
با درود و احترام.
آسان دانلود تو اینترنت مخابرات ایلام بخوبی باز میشه به چندتا از دوستان از ای اس پی های مختلف هم دادم تو ایلام موردی نداره .... اما متاسفانه خیلی از سایتهای دیگه رو باز نمیکنه اما مشکلی نیست چون معمولا با ای پی ایران معمولا کار نمیکنیم یا با ویـ پیـ ان یا با اینترنت سرور کارهای روزمره رو انجام میدیم و چند مدت پیش با یکسری از دوستان مخابرات حرف میزدم کاملا مشخص بود این مشکلات حالا حالا پایداره.
پیروز باشید.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
من سرويس مخابرات اهواز دارم. آسان دانلود هم به راحتي اجرا شد.
اونایی که میگن باز نمیشه یا دیر لود میشه، یه traceroute بگیرن و بدن به استارتر + رنج آی پی خودشون رو ...
تا حداقل یه مدرکی برای ارائه و شاید رفع مشکل داشته باشن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)