-
January 25th, 2015, 14:12
عضو جدید
پاسخ : آموزش نصب پنل مدیریت هاست WebsitePanel 2.1 بر روی Windows Server 2012 R2
طبق مجموعه آموزش های شما وبسیاتپنل رو راه اندازی کردم...
اما مشکل رو در تایپیکی عنوان کردم اما جوابی نگرفتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
بنده تنظیمات dns رو انجام دادم... به دومین هم ns ها رو دادم
در پنل مدیریت هاست هم یک یوزر ریسلر تعریف کردم و برای اون یک کاربر جدید معرفی کردم
یپکیچ ایجاد کردم و پکیچ رو به کاربر تعریف شده دادم
اما موقع تعریف دومین وقتی گزینه های creat website و dns رو تیک میزنم خطای زیر رو میده :
کد:
HTTP Error 500.19 - Internal Server Error
The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid.
Detailed Error Information:
Module IIS Web Core
Notification Unknown
Handler Not yet determined
Error Code 0x800700b7
Config Error There is a duplicate 'system.web.extensions/scripting/webServices/jsonSerialization' section defined
Config File \\?\C:\WebsitePanel\Server\web.config
-
-
January 25th, 2015 14:12
# ADS
-
January 25th, 2015, 17:46

نوشته اصلی توسط
ezatpanah
طبق مجموعه آموزش های شما وبسیاتپنل رو راه اندازی کردم...
اما مشکل رو در تایپیکی عنوان کردم اما جوابی نگرفتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
بنده تنظیمات dns رو انجام دادم... به دومین هم ns ها رو دادم
در پنل مدیریت هاست هم یک یوزر ریسلر تعریف کردم و برای اون یک کاربر جدید معرفی کردم
یپکیچ ایجاد کردم و پکیچ رو به کاربر تعریف شده دادم
اما موقع تعریف دومین وقتی گزینه های creat website و dns رو تیک میزنم خطای زیر رو میده :
کد:
HTTP Error 500.19 - Internal Server Error
The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid.
Detailed Error Information:
Module IIS Web Core
Notification Unknown
Handler Not yet determined
Error Code 0x800700b7
Config Error There is a duplicate 'system.web.extensions/scripting/webServices/jsonSerialization' section defined
Config File \\?\C:\WebsitePanel\Server\web.config
با سلام
از علت بروز خطا بی اطلاع هستم اما همونطور که از متن خطا مشخص هست بعضی از سکشن ها در فایل وب کانفیگ ذکر شده تکراری هستند. در آدرس Topic: There is a duplicate 'system.web.extensions/scripting/scriptResourceHandler' se | WebsitePanel کاربران دیگه ای هم این مشکل رو داشتند که بعضی از اونها با حذف سکشن های تکراری موفق به رفع مشکل شدند.
ممکنه دانلود آخرین ورژن از سایت وبسایت پنل مشکل رو حل کنه.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از tegra.ir به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2015, 10:06
عضو جدید
میشه لطفا بگین از کجا میتونم سشن های تکراری رو حذف کنم؟!
-
-
April 10th, 2015, 13:32
-
-
April 11th, 2015, 16:10

نوشته اصلی توسط
ja.softeng
جسارتا در تصویر زیر آموزشی دادید که مشکل ساز میشه بعدا
ببینید قبل از نصب وب سایت پنل باید ms sql server نصب شده باشه و به صورت Mixed mode باید نصب بشه و برای sa باید رمز وارد کرد و در این مرحله نصب وب سایت پنل widows authentication نباید باشه و دومی که نام کاربری و رمز میخود رو باید بزنی و همون sa و رمز sql server رو که در نصب زدیم را وارد کنی
ممنون از توجه شما
این که SQL Server به صورت Mixed mode تنظیم میشه کاملا صحیح هست چون وب سایت پنل نیاز داره بتونه کاربر بانک اطلاعاتی تعریف کنه اما این موضوع ارتباطی با این بخش نداره. در این قسمت وب سایت پنل داره از شما سوال می کنه چطور می تونه به عنوان مدیر به بانک لاگین کنه، این کار می تونه به هر دو روش انجام بشه، هم به روشی که در این آموزش توضیح داده شده و هم به روش شما. در اینجا مشکلی پیش نمیاد چون کاربری که وب سایت پنل تحت اون در حال اجراست نقش Administrator داره.
شاد و پیروز باشید.
-