دوست عزیز میخواید باور کنید یا نکنید من به خدایی که شما میپرستی و خودم میپرستم اصلا مدیر این دو شرکتی که شماها دارید اسم میبرید رو نمیشناسم! حتی اسمشونم نمیدونم! و حتی نمیدونم جریان چیه!
من سوالی از مدیر این شرکت پرسیدم چون بیشتر آمار فروش فــیلترشکن ها به این شرکت و درگاه ایشون وصل میشه و اینکار غیر قانونیه
هویت جعلی ؟؟؟ فعلا که اکانت های جعلی و حرف های بی مورد شما جعلی بوده ...
من تردیدی از خودم ندارم جناب شما ایدی اسکایپ یا یاهو یا تلفن بخواین بهتون میدم صحبت کنیم .
در مورد وفاداری من از 85% درگاه های واسط درگاه الان دارم و داشتم همه رو هم میشناسم و هر کی در مورد این 85% درگاه ها صحبتی انتقادی کنه جوابش را خواهم داد طبق شناختی که دارم چه این شرکت چه بقیه .
در مورد غیر قانونی شما نگران نباشید مملکت رئیس داره شرکت مدیر داره ما هم پدر مادر داریم قانون داره کشور ما اگر کار بنده خلاف بود زندان بودم فکر کنم به جرم قتل کردن یا ***ی....!!!!
شما قصه این موارد را نخورید شما قصه ابروی خودتان را بخورید که کل انجمن چه فکرهایی برای شما میکنند ...
لطفا سعی کنيد اسمی از زرين پال، زرين کارت، تسويه آنی و بدون کارمزد، سامان سيستم و ساير مسائل غير مرتبط با اين تاپيک نبريد تا نياز به پاسخ و شفاف سازی از سمت ما نباشه.
اصلا تبلیغ نمیکنید الان فکر میکنم با پست های شما جهان پی داره ورشکست میشه و همه میان به سوی شما ؟؟؟
نه عزیز تنها شما نیستی بزار لیست تجربه 6ساله رتبه بندی خودم را نشان شما بدم که فکر نکنید فقط خودتان درگاه میدید.
1 : jahanpay - payline - parspal
2: sibapal - pardakhtnet - sharjiran - mihanpal - shetabha - bazpardakht
این ها فعال هستند عزیزم 9 شرکت .
__________________________________________________ ______________
دسته از رده خارج شدگان :
jaypal - mehrpay - shetab biz - shaparak24 - oxinpay - takpardakht- dinapay - ...
__________________________________________________ ______________
ببینید مردم هوشیار هستند 9 تا درگاه فعال هست و من از این 9تا 6تاش رو دارم دلیلی نمیبینم بیام با شما کار کنم این همه هستند بدونه ادعا شما سعی دارید امسالی مثله من را بکشانید سمت درگاه خودتون اما از الان بگم کاربران خودشان عقل دارند میدونند با کدام شرکت کار کنند . با تشکر .
:| از 2 روزه که کارمون شده تخمه شکستن و دیدن مطلب این داستان ادامه دارد
بله دقیقا موضوع جالبی هست و شاید مدیران خوششون میاد خواهشمندیم ببندید موضوعو
باسلام مجدد
بررسی کردم درست بود! برای تست 2 تا فاکتور پرداخت شد بدون مشکل
-----------------------------------
3 تا پیشنهاد دارم :
1)امکان انتقال وجه (بهتر بگم تسویه ) به حساب های دیگر که یکی از شرکت های دیگر دارد
2)امکان ویرایش متن پیام تراکنش که ان هم همان شرکت دارد
3)امکان مانی بک : این مورد را فکر نکنم هیچ کدام داشته باشند : اگر کاربر رضایت از سرویس نداشت با یک کلیک مبلغ را به حسابش (البته پس از کسر کارمزد شتاب) بازگشت داده شود
این امکان بسیار خوبی است ، اگربه ان امکان گرفتن لینک تاییدیه از جهان پی هم اضافه شود عالی است (با باز شدن لینک نشان دهد که مبلغ به حساب کاربر واریز شده است برای کاربرانی که اعتماد به بازگشت وجه ندارند)
باتشکر فراوان
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همچنین : خواهش میکنم که به بحث ها خاتمه بدهید اصلا جلوه ی خوبی ندارد که کاربران شما (چه سامان سیستم و چه رسا پژواک ) این پست ها را مشاهده کنند .پیشنهاد میدهم به مناسبت عید این بحث ها را کنار
بگذارید بدون شک وجود این دو شرکت و رقابت بین ان ها (از نوع سالم) باعث پیشرفت هر دو میشود این کاربر است که باید انتخاب کند که کدام مناسب تر است من تجربه ی 3 سرویس دهنده را داشتم هرکدام مزایای خود را داشت
بدون شک (سامان سیستم و رسا پژواک)هرکدام مزایا و معایبی دارند در غیر این صورت شرکت دیگر پذیرنده ای نداشت ،
پیشنهاد میدهم که پست های جهت دار را حذف کنید قبل از ان که مدیریت بخواهد برخود کند این کار زیبا تر است
در اخر : بنده کوچک تر از اینم که بخوام این حرف ها را به شما بزنم ، فقط پیشنهاد بود و نه دخالت و ....
انشاالله هر دو شرکت هر روز پیشرفت کنند
ویرایش توسط jahromweb : March 20th, 2015 در ساعت 19:57
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)