-
March 16th, 2015, 18:07
ویرایش توسط live : March 16th, 2015 در ساعت 18:10
-
-
March 16th, 2015 18:07
# ADS
-
March 16th, 2015, 18:09
عضو دائم
پاسخ : مجازی ساز

نوشته اصلی توسط
live
سلام آقا شرمنده سرورش 5 روز خاموش بود جوابم نمیداد الانم جوابی نمیده البته سرور دست پلیس فتاست و من 3 وم ازش شکایت کردم این الان 2003 هست که تو 2008 هم سرور شدید لگ بود سرور تاحالا 3 بار خاموش شده دیشبم داشت خاموش میشد همین روزاست دیگه بگیرنش مثلاً سرور بره پارس آنلاینه به خود پارس آنلاینم پیام دادم که آیا این oversell هست یا نه که جوابی ندادن

ممنون
پارس انلاین که نمیتواند به شما ذکر کند oversell هست یا خیر.
به هر حال وقتی ذکر میکنید 5 روز خاموش بوده دیگه از oversell گذشته سرور کلا دان بوده 
موفق باشید
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2015, 03:56
عضو انجمن
مجازی ساز

نوشته اصلی توسط
live
سلام آقا شرمنده سرورش 5 روز خاموش بود جوابم نمیداد الانم جوابی نمیده البته سرور دست پلیس فتاست و من 3 وم ازش شکایت کردم این الان 2003 هست که تو 2008 هم سرور شدید لگ بود سرور تاحالا 3 بار خاموش شده دیشبم داشت خاموش میشد همین روزاست دیگه بگیرنش مثلاً سرور بره پارس آنلاینه به خود پارس آنلاینم پیام دادم که آیا این oversell هست یا نه که جوابی ندادن فیلم تست سرعت دارم ازش کنده دانلود رو 300 kb/sec واقعاً افتضاحه

ممنون
اوه اوه هارده سروره؟
هارد لب تاپ قدیمی من سرعتش ازین هارد واقعا بیشتره
شک نکنید این کلا اورسله !!!
Sent From my IPHONE Via Tapatalk
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2015, 17:22

نوشته اصلی توسط
hostfire
اوه اوه هارده سروره؟
هارد لب تاپ قدیمی من سرعتش ازین هارد واقعا بیشتره
شک نکنید این کلا اورسله !!!
Sent From my IPHONE Via Tapatalk
من باورم نمیشه چرا دیتاسنترهای قدرتمندی مثل پارس آنلاین بجای اینکه این سخت افزارهای قدیمی رو از درو خارج کنن به این سایتها اجاره میدن تا بصورت غیر مستقیم بفروشن به ما ؟
مگه چندتا ویندوز سرور روی یه vds نیمه اختصاصی یا vps میشه ساخت که به اینصورت کلاهبرداری بشه
من فکر میکنم اینا روی vps زپرتی دارن با vmware تعداد زیادی vps میسازن چون رم 8 و cpu 4 هسته که هرتز 2.4 رو نشون میده
-
-
March 17th, 2015, 17:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
live
من باورم نمیشه چرا دیتاسنترهای قدرتمندی مثل پارس آنلاین بجای اینکه این سخت افزارهای قدیمی رو از درو خارج کنن به این سایتها اجاره میدن تا بصورت غیر مستقیم بفروشن به ما ؟
سخت افزار قدیمی اتفاقا همه میخرند و کلو میکنند تا قیمت نزدیک قیمت خارج کشور بشه بتوانند بفروشند . مشتری ها درست خرید کنند و از هر کسی با هر قیمتی خرید نکنند به مشکل نمیخورند.
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2015, 18:29

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سخت افزار قدیمی اتفاقا همه میخرند و کلو میکنند تا قیمت نزدیک قیمت خارج کشور بشه بتوانند بفروشند . مشتری ها درست خرید کنند و از هر کسی با هر قیمتی خرید نکنند به مشکل نمیخورند.
خوب من از کجا میدونستم oversell چیه دوست من ؟
اون طرف همینجا تو یه تاپیک کلی کامت داره فروخته و حیلی ها هم تاییدش کردن
وقتی میگه پارس آنلاین کی دست رد میزنه ؟
ار کجا بدونم پارس آنلاین از این کارا میکنه ؟
الانم پرونده تو پلیس فتا در جریانه
-
-
March 19th, 2015, 19:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
live
مگه چندتا ویندوز سرور روی یه vds نیمه اختصاصی یا vps میشه ساخت که به اینصورت کلاهبرداری بشه
من فکر میکنم اینا روی vps زپرتی دارن با vmware تعداد زیادی vps میسازن چون رم 8 و cpu 4 هسته که هرتز 2.4 رو نشون میده
دوست من بحث دیتاسنتر نیست
دیتاسنتر به فکر پوله ، شما یه کیس رک مونت خالی ببر بگو برق وصل کنید بهش من پول یه یونیت میدم برات میذارش تو کابینت برق وصل میکنه آخر ماه پولشو میگیره !!!
این مشکل شما هم احتمالا قطعات قدیمی نیست ، چون معمولا طرف هرچقدرم ***ی کنه تو قطعات دیگه هارد رو نو میذاره !!!
این برا اینه که احتمالا رو هاردی که به شما سوسر داده ازش چند تا سرور دیگه هم هست که بیشاز حد دارن استفاده میکنن از هارد برا همین هارد انقدر کند شده
الانم که میگید کلا خاموشه....
ویرایش توسط Mr.Te0 : March 21st, 2015 در ساعت 03:57
دلیل: ادبیات نامناسب !
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2015, 20:19

نوشته اصلی توسط
hostfire
شما الان چیو میخواید ثابت کنید تو این تاپیک؟
کلا یه پست زدید در راستای مشکل اصلی تاپیک؟
خب مشتری درست یا غلط خرید کنه چه دخلی به شما داره؟
- - - Updated - - -
دوست من بحث دیتاسنتر نیست
دیتاسنتر به فکر پوله ، شما یه کیس رک مونت خالی ببر بگو برق وصل کنید بهش من پول یه یونیت میدم برات میذارش تو کابینت برق وصل میکنه آخر ماه پولشو میگیره !!!
این مشکل شما هم احتمالا قطعات قدیمی نیست ، چون معمولا طرف هرچقدرم ***ی کنه تو قطعات دیگه هارد رو نو میذاره !!!
این برا اینه که احتمالا رو هاردی که به شما سوسر داده ازش چند تا سرور دیگه هم هست که بیشاز حد دارن استفاده میکنن از هارد برا همین هارد انقدر کند شده
الانم که میگید کلا خاموشه....
سلام
دیروز زنگ زدم به پارس آنلاین میگم ip شماست میگه ما نمیتونیم اطلاعات بدیم میگم شما دیگه چرا شرکت به این معتبری میگه ما فقط اجاره میدیم اورسل نمیکنیم مثلاً طرف میتونه سرور مجازی از ما بگیره اورسل کنه همونجا شاخ دراوردم راستم میگه سرورش خیلی ضعیفه
آدم از آسیاتک یا نمایندش hostdl سرور مجازی با رم 512 بگیره ماهی 60 تومن بده بهتر از اورسل رم 8 با cpu 4 با 500 گیگ پهنای باند به خدا این تجربه منه مثل اینکه همیشه باید زخمی بشم تا یه تجربه کسب کنم بعضی وقتا که میره تو فکرم که چطور این یه ماه از دستم رفت پولم رفت من که دانشجوام ... در حد سکته میرم ...
-