-
March 4th, 2015, 16:00
عضو انجمن
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
دوستان بهتره از تیکت بهشون بگید ترسیدیم:دی
-
تعداد تشکر ها از !MihanIt! به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2015 16:00
# ADS
-
March 4th, 2015, 16:03
عضو انجمن
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
سلام جناب سیباپال 2 سوال
1: توصیه شما در پلاگین هوشمند اتوماتیک بهتره یا راحت تر هست یا پلاگین تفکیک شده کدوم را توصیه میکنید که از نظر شما بهتره ؟
2: پلاگین هوشمند اتوماتیک قسمت تنظیمات یک گزینه اظافه داره نوشته
انتخاب بانک
اگر از درگاه غیر مستقیم استفاده میکنید این فیلد را خالی رها کنید .
نام بانک هایی که میتوانید انتخاب کنید mellat , saman , mabna
توجه داشته باشید که فقط یک بانک را باید وارد کنید:
من تست کردم هم اسم بانک نوشتم هم ننوشتم هیچ فرقی نکرد و در پنل سایت بانک عامل انتخاب میکنم باز رو درگاه سامان باز میشه اگر میشه این گزینه را در پلاگین هوشمندتون حذف کنید و این مشکلی که داره را حل کنید چون اینطوری که هست هوشمند نیست با تشکر
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2015, 16:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
دوستان بهتره از تیکت بهشون بگید ترسیدیم:دی
جناب زنگنه عزیز
در صورت مطرح کردن از طریق تیکت , واحد مربوطه پیگیر مشکل خواهد شد و زودتر بررسی می گردد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
سلام جناب سیباپال 2 سوال
1: توصیه شما در پلاگین هوشمند اتوماتیک بهتره یا راحت تر هست یا پلاگین تفکیک شده کدوم را توصیه میکنید که از نظر شما بهتره ؟
2: پلاگین هوشمند اتوماتیک قسمت تنظیمات یک گزینه اظافه داره نوشته
انتخاب بانک
اگر از درگاه غیر مستقیم استفاده میکنید این فیلد را خالی رها کنید .
نام بانک هایی که میتوانید انتخاب کنید mellat , saman , mabna
توجه داشته باشید که فقط یک بانک را باید وارد کنید:
من تست کردم هم اسم بانک نوشتم هم ننوشتم هیچ فرقی نکرد و در پنل سایت بانک عامل انتخاب میکنم باز رو درگاه سامان باز میشه اگر میشه این گزینه را در پلاگین هوشمندتون حذف کنید و این مشکلی که داره را حل کنید چون اینطوری که هست هوشمند نیست با تشکر
بهتر است از پلاگین زیر استفاده نمایید
https://sibapal.com/_download/freerplugin1.zip
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2015, 16:13
عضو انجمن
این ها رو هم دارم اما مشکل اینه دایرکت به بانک دیگه نمیشه من پلاگین اتوماتیک هوشکند میخوام یک پلاگین تر تمیز چند روزه فقط پلاگین هوشمند شما را استفاده میکنم تفکیک شده تست کردم ملت که قطع هست رو درگاه دیگه نمیره و اگر بخوام تفکیک شده استفاده کنم یوقتی یکی از درگاه ها از سمت مرکز قطع بشه امکان ضرر هست اما هوشمند اگر سالم باشه دایرکت میشه که تفکیک شده این امکان را نداره
-
تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2015, 16:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
این ها رو هم دارم اما مشکل اینه دایرکت به بانک دیگه نمیشه من پلاگین اتوماتیک هوشکند میخوام یک پلاگین تر تمیز چند روزه فقط پلاگین هوشمند شما را استفاده میکنم تفکیک شده تست کردم ملت که قطع هست رو درگاه دیگه نمیره و اگر بخوام تفکیک شده استفاده کنم یوقتی یکی از درگاه ها از سمت مرکز قطع بشه امکان ضرر هست اما هوشمند اگر سالم باشه دایرکت میشه که تفکیک شده این امکان را نداره
پلاگین مورد نیاز شما توسط واحد مربوطه نوشته و طی ۴۸ ساعت آینده تقدیمتان می گردد
-
تعداد تشکر ها ازSibaPal به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2015, 16:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SibaPal
پلاگین مورد نیاز شما توسط واحد مربوطه نوشته و طی ۴۸ ساعت آینده تقدیمتان می گردد
ممنون فقط مخصوص virtual freer باشه و هوشمند باشه در تنضیمات هم فقط یک گزینه به نام pin باشه دیگه گزینه ی دیگه ای اظافه نداشته باشه چون من وسواس خیلی دارم ( و بعد در سایتتون اپدیت کنید جای پلاگین قبلی که بقیه کاربران هم استفاده کنند لذت ببرند ) ممنون .
-
-
March 4th, 2015, 16:20
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
ممنون فقط مخصوص virtual freer باشه و هوشمند باشه در تنشیمات هم فقط یک کزینه به نام pin باشه دیگه گزینه ی دیگه ای اظافه نداشته باشه چون من وسواس خیلی دارم ممنون .
دقیقا همان چیزی که درخواست نموده اید تقدمتان خواهد شد همانند درخواست های گذشته شما در خصوص کلید و ایجاد لینک پرداخت
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2015, 16:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SibaPal
دقیقا همان چیزی که درخواست نموده اید تقدمتان خواهد شد همانند درخواست های گذشته شما در خصوص کلید و ایجاد لینک پرداخت
ایجاد لینک پرداخت اختصاصی را بله طرح این را من دادم و داداشم در تیکت به شما گفت که منتظر پیاده سازی ان هستیم که خیلی خوب و مفید هست در کل من انتقادام به علت نیست همش انتقاد های مفید و تمیز میکنم باعث پیشرفت بیشتر و امکانات بیشتر زیرا من خیلی سیباپال را دوست دارم
-
-
March 4th, 2015, 18:11
عضو جدید
يك مشكل ديگر هم هست مثلا براي لينك خريد و دكمه پرداخت از قسمت تنظيمات درگاه مستقيم رو كه روي بانك ملي و يا ساير بانك ها قرار ميديم باز هم براي لينك خريد و دكمه پرداخت درگاه بانك سامان مياد
- - - Updated - - -
درگاه مستقيم هم اگر هوشمند باشه خوب ميشه مثلا اگه درگاه سامان در دسترس نبود خودكار انتقال داده بشن به بانك ملت
-
تعداد تشکر ها از mahdizade به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2015, 13:51
عضو جدید
کاربران گرامی مجددا می توانند درخواست درگاه اختصاصی ملی خود را به صورت رایگان ثبت نمایند.
کارمزد 1 درصد و تسویه حساب ملت و شهر آنی و بدون کارمزد می باشد.
تا هفته ی آینده به لیست بالا بانک ملی نیز اضافه خواهد شد.
-
تعداد تشکر ها ازSibaPal به دلیل پست مفید