-
July 22nd, 2010, 00:40
پاسخ : ايميل عجيب از ovh

نوشته اصلی توسط
shixaz
جالب

پس سرور رو رلود بدید خیالتون رو راحت کنید.
سخنی گهر بار از سامان دستیار هویج سرور . ovh همینه منتظر باشید سرورتون خاموش بشه و ازتون پول برای روشن کردنش بخوان البته جالبه هنوز بعد از این همه مدت خیلی ها فرق kami و ovh رو نفهمیدن تو فرومش که یه بخش پرت برای همین kami درست کردن تو ایران هم که سرور هاش به اسم ovh فروخته میشه
-
-
July 22nd, 2010 00:40
# ADS
-
July 22nd, 2010, 01:12
عضو انجمن
دم اونايي كه اميد دادن گرم
مشكل كاملاً بر طرف شد و سرور در دسترس هست
براي اونايي كه نميدونن اينو ميگم كه اگه در آينده خدايي نكرده مسيرشون به netbot در ovh افتاد ديگه مثل من 5 ساعت پايه كامپيوترشون ميخ نشن
بعد از وارد شدن به ssh بايد حتماً هارد رو مونت كنيد اصلاً هم نگران نباشيد هيچ چيز از دست نخواهد رفت
اگر هارد شما ريد بود
mount /var/sdb /mnt
بعد وارد mnt شويد و كارايي كه ميخوايد رو روش انجام بديد و سپس وارد پنل ovh شده و حالت linux 64 bit رو از netbot انتخاب كنيد و ريبوت كنيد و بعد از 15 دقيقه از netbot مجدد hd رو انتخاب كنيد و سپس ريبوت كنيد و از سرور استفاده كنيد
موفق باشيد
-
-
July 22nd, 2010, 01:21
دم اونايي كه اميد دادن گرم
مشكل كاملاً بر طرف شد و سرور در دسترس هست
براي اونايي كه نميدونن اينو ميگم كه اگه در آينده خدايي نكرده مسيرشون به netbot در ovh افتاد ديگه مثل من 5 ساعت پايه كامپيوترشون ميخ نشن
بعد از وارد شدن به ssh بايد حتماً هارد رو مونت كنيد اصلاً هم نگران نباشيد هيچ چيز از دست نخواهد رفت
اگر هارد شما ريد بود
mount /var/sdb /mnt
بعد وارد mnt شويد و كارايي كه ميخوايد رو روش انجام بديد و سپس وارد پنل ovh شده و حالت linux 64 bit رو از netbot انتخاب كنيد و ريبوت كنيد و بعد از 15 دقيقه از netbot مجدد hd رو انتخاب كنيد و سپس ريبوت كنيد و از سرور استفاده كنيد
موفق باشيد
رید 0 بود دیگه درسته ؟
خدا رو شکر مشکلتون حل شد
-
-
July 22nd, 2010, 01:39
عضو انجمن
بله Raid0
ممنونم
اصلاً اميد نداشتم بعد ريبوت رفتم كه بخوابم برگشتني طبق عادت يه ريفرش زدم ديدم درس شده
خيلي خوشحال شدم
-