فکر میکنم آمار هر هاستینگ به خود شرکت مربوط باشه . تعداد مشتریان زیاد اعتبار نیست . من میتونم با هاست 1000 تومانی ، کلی یوزر جمع کنم !به من میگه 2000 3000 مشتری دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ایا به نظرتون اینقدر مشتری داره ؟
ممکنه آمارشون درست باشه ، نه من میدونم نه شما !
اما شرایط همکاریتون به چه صورته ؟ چه برنامه نویسی انجام میدین ؟ نمونه کاراتون چی هست ؟ امنیت چه چیزی رو تامین می کنید ؟
سلامی دوباره دوستان بنده که نمیتونم یک یک بگم تو این کار تخصص دارم و ...
کسانی که دوست دارند تخصص های بنده رو بدوند ایدی : babak.turk@btinternet.com رو اد کنند . +همکاری بنده به صورت همیشگی خواهد بود . (پس از دوستان خواهشمند هستم کسانی که بعد از 1 2 ماه هاستینگ یا ... رو میبندند اد نکند و کسانی که کار همیشگشون این هست و قصد همیشگی و کارشون این هست اد کنند )
موفق باشید .
Update
- - - Updated - - -
+ بنده میخوام شریک یک هاستینگ بشم و اینو هم اضافه کنم که بعد از 4 5 ماه نزدیک 4 5 میلیون با هرکسی شریک بشم خرج میکنم .
با سلام خدمت شما دوست عزیز
برای هاست و دامنه و سایت میتونید با بنده در تماس باشید و بنده ساپورت میکنم شما رو اما با شرایط
اما نمیتونم ساپورت مالیتون باشم
در صورتی که خواستین شماره بنده در امضا موجود هست
TeleGram & Tell : 09184613882
دوست عزیز اگر شرایط فنی را دارید اعلام کنید اگر نه به صورت بازاریاب میتونیم کار کنیم و هزینه خوبی بهتون میدیم حتی اگر کار مناسب باشد حقوق ثابت و....
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
درود ، بنده میخوام تو یک هاستینگی شریک بشم و پست بالا هم گفتم تا 4 5 ماه 4 5 میلیون به احتمال 99% برای هاستینگ که با هر کس شریک شدم خرج میکنم .
اگر کسی هست ایدی بنده رو اد کنه : babak.turk@btinternet.com
- - - Updated - - -
شما بچه تبریز هستین ؟؟؟؟!@@!@! بنده بچه تبریز هستم . !
- - - Updated - - -
ایدی یاهوتون رو پ.خ کنید !
- - - Updated - - -
آپدیت ...
- - - Updated - - -
کسی نیست !
- - - Updated - - -
دوستان هیچ کس همراه به شراکت نشد !
پس از دوستان کسی هست به بنده یک مستر رسیلر نامحدود بده ! +بنده بعدا پولشو پرداخت میکنم فقط پول اولش رو دیر میدم بقیه پولاش رو مرتب میدم .
اگر کسی هست اینجا پیام بزاره !
سرور اختصاصی و پهنای باند ازمن
فروش با شما
قبول؟
شرکت سپهر آنلاین برترین سرویس دهنده اینترنت وایرلس در ایران
درود ، ایدی یاهو رو اد کنید .
babak.turk@btinternet.com
- - - Updated - - -
عزیز اد کنید هستید ؟>
Coming Soon
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)