- 

January 27th, 2015, 16:31

عضو دائم

پاسخ : درخواست سرور مجازی لینوکس - بهمراه پنل مدیریتی نصب مجدد و ریبوت پاسخ : درخواست سرور مجازی لینوکس - بهمراه پنل مدیریتی نصب مجدد و ریبوت

نوشته اصلی توسط  iran2008  
 سلام به همه
 من یه تاپیک زده بودم برای درخواست سرور مجازی؛
 متاسفانه یادم رفت یه چیزیو بگم، تاپیک شلوغ شد و مجبور شدم دقیق تر درخواست بدم این بار؛

من یه سررو مجازی رم 1گیگ میخوام که خرید ماه اول تخفیف هم داشته باشه که حداقل بشه راحت تست کرد و جواب گرفت.
 سیستم عامل لینوکس میخوام و برای شروع توزیع ابونتو سرور لازم دارم.
 مورد استفاده هم شخصیه و برای یادگیری خودم هست و برای کارهای حرفه ای و سنگین نیست که کسی نگران چیزی باشه.

حالا تنها چیزی که اینجا برام خیلی مهمه :
 قابلیت ریبوت و پاور داشته باشم و مهم تر از این حتما قابلیت نصب مجدد و یا تعویض سیستم عامل توسط خودم فراهم باشد، که فکر کنم مجازی ساز شما باید kvm باشد.

و اینکه سرور ترجیحا از اروپا باشه و اگه از ایران باشه و این امکاناتی که میخوام رو داشته باشه که چه بهتر. منتها هزینه اش برام بصرفه؛
 کشورهای هلند و آلمان پینگ بهتری بمن میدن. بعدش فرانسه خوبه.
 آمرکیا و کانادا و انگلیس بدرد من نمیخورن. پینگشون بالاست.
 دوستان لطفا هر کسی داره و میخواد مشخصات بفرسته ، لطف کنید آی پی تست نمونه حتما برام بفرستید. پ خ؛

با تشکر و  سپاس فراوان؛

20% تخفیف در ماه اول

Hetz-3  - Ram : 1024 MB - HDD : 80 GB
 CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 900 Mhtz | Bandwidth : Unlimited |  Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom|  Uptime : 99.99%

ماهانه 35 هزار تومان
 سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner

شرکت "  فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285   "مسئولیت محدود" 
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و  ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و  تجارت 
[پشتیبانی  تیکت] با  واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید. 
 [پشتیبانی  تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ ضروری] : 09125362909 - 09332354071 

- 

- 

January 27th, 2015 16:31

# ADS

- 

January 27th, 2015, 19:33

پاسخ : درخواست سرور مجازی لینوکس - بهمراه پنل مدیریتی نصب مجدد و ریبوت پاسخ : درخواست سرور مجازی لینوکس - بهمراه پنل مدیریتی نصب مجدد و ریبوت

سلام
 سرور مجازی ایران دارای امکان نصب خودکار سیستم عامل توسط کاربر میباشد و سرور های خارج از ایران جهت نصب مجدد و یا تعویض سیستم عامل باز هم توسط خدتون امکانپذیره اما نیاز به طی پروسه نصب میباشد به ای معنی که نصب خودکار نیست اما توسط خودتون امکانپذیره
 خرید سرور مجازی ( ایران ، آمریکا ، کانادا ) سیستم عامل دلخواه VPS

- 

تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید 

- 

January 28th, 2015, 18:27

عضو جدید

نوشته اصلی توسط  iran2008  
 سلام به همه
 من یه تاپیک زده بودم برای درخواست سرور مجازی؛
 متاسفانه یادم رفت یه چیزیو بگم، تاپیک شلوغ شد و مجبور شدم دقیق تر درخواست بدم این بار؛

من یه سررو مجازی رم 1گیگ میخوام که خرید ماه اول تخفیف هم داشته باشه که حداقل بشه راحت تست کرد و جواب گرفت.
 سیستم عامل لینوکس میخوام و برای شروع توزیع ابونتو سرور لازم دارم.
 مورد استفاده هم شخصیه و برای یادگیری خودم هست و برای کارهای حرفه ای و سنگین نیست که کسی نگران چیزی باشه.

حالا تنها چیزی که اینجا برام خیلی مهمه :
 قابلیت ریبوت و پاور داشته باشم و مهم تر از این حتما قابلیت نصب مجدد و یا تعویض سیستم عامل توسط خودم فراهم باشد، که فکر کنم مجازی ساز شما باید kvm باشد.

و اینکه سرور ترجیحا از اروپا باشه و اگه از ایران باشه و این امکاناتی که میخوام رو داشته باشه که چه بهتر. منتها هزینه اش برام بصرفه؛
 کشورهای هلند و آلمان پینگ بهتری بمن میدن. بعدش فرانسه خوبه.
 آمرکیا و کانادا و انگلیس بدرد من نمیخورن. پینگشون بالاست.
 دوستان لطفا هر کسی داره و میخواد مشخصات بفرسته ، لطف کنید آی پی تست نمونه حتما برام بفرستید. پ خ؛

با تشکر و  سپاس فراوان؛

آفر ویژه فروش سرور مجازی

وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر! 
پشتیبانی --  sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups 

-