-
January 26th, 2015, 01:37
عضو انجمن
پاسخ : بهترین سیستم عامل چیست؟

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام و عرض ادب.
این نظر سنجی از پایه اشتباهه.
لینوکس سیستم عامل نیست! یک کرنل هست!
با نظرتون موافقم ، لینوکس رو نباید توی سیستم عامل قرار داد 1 چند نوع بودنش و همین که اوپن سورس هست نمیتونه یه سیستم عامل باشه بنظر من
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
تعداد تشکر ها ازmeysam021 به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2015 01:37
# ADS
-
January 26th, 2015, 09:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
psfa
آقا حمید یه مقدار بیشتر توضیح میدین از منظورتون در رابطه با این جمله؟
پوریا جان لیونکس یک کرنله، یعنی چیزی بیشتر از تعدادی درایور و چند قطعه کد برای راه اندازی نرم افزار ها نیست. کرنل لینوکس به صورت ماژولار هست و شما میتونید تعداد زیادی ماژول رو حذف و یا اضافه کنید، این یعنی شما میتونید لینوکس رو به عنوان پایه و اساس یک سیستم عامل بدونید. به سیستم عامل هایی که از کرنل لینوکس استفاده می کنن لینوکس بیس (linux-base) گفته میشه.

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سنت او اس ؛ فدرا؛ رد هت ؛ دراوین ... اینا سیستم عاملن بر پایه ی کرنل لینوکس

البته حرف همونه ک حمید بگه

تیکه اول فرمایش حسین کاملا درسته.
تیکه دوم هم شوخی بود:دی ما چاکریم.

نوشته اصلی توسط
meysam021
با نظرتون موافقم ، لینوکس رو نباید توی سیستم عامل قرار داد 1 چند نوع بودنش و همین که اوپن سورس هست نمیتونه یه سیستم عامل باشه بنظر من
توضیحات بنده رو مطالعه بفرمایید لطفا.
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2015, 09:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
اگه شما یه مهندس شبکه باشید و کارتون برنامه نویسی باشه و توان خرید همه لپ تاپ ها و کامپیوتر ها رو داشته باشید, چه سیستم عاملی رو میخرید؟
بهترین سیستم عامل واسه کار های برنامه نویسی, طراحی سایت, حک و امنیت چیه؟
لطفا دلیل خودتون رو هم بگید
بنده از سال ۲۰۰۵ از مک استفاده میکنم ، تقریبا ۱۰ سالی میشه ... برای کاری ک میخواید این os بهترین امکانات رو در اختیار شما میزاره .
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2015, 16:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
بنده از سال ۲۰۰۵ از مک استفاده میکنم ، تقریبا ۱۰ سالی میشه ... برای کاری ک میخواید این os بهترین امکانات رو در اختیار شما میزاره .
نرم افزار های مک واسه کار های برنامه نویسی, ورد و فتوشاپ رایگان هستند؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید
با توجه به تعریف هایی که شنیدم فکر کنم مک بهترین باشه. اما تا حالا با مک کار نکردم و قصد دارم کلیه محصولات اپل رو کامل خریداری کنم
میخوام قبل از خرید یکم درموردش توضیح بدید تا در خرید اشتباه نکنم
-
-
January 26th, 2015, 18:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
نرم افزار های مک واسه کار های برنامه نویسی, ورد و فتوشاپ رایگان هستند؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید
با توجه به تعریف هایی که شنیدم فکر کنم مک بهترین باشه. اما تا حالا با مک کار نکردم و قصد دارم کلیه محصولات اپل رو کامل خریداری کنم
میخوام قبل از خرید یکم درموردش توضیح بدید تا در خرید اشتباه نکنم
مگه برای ویندوز رایگان هستند ک برای مک رایگان باشند ؟
اگر منطور کرک و ... ست ، بله ، بصورت کرک شده در نت موجود هستند ، نمونه : مکس
بنده با نسخه های مختلف مک بوک ، مک بوک پرو ، مک مینی و آیمک کار کردم ، تجربه کار ب یک دیوایس اپلی رو اگر داشته باشید برای همیشه ویندوز و سایر os ها رو میزارید کنار ...
چون علاوه بر کیفیت بالای سخت افزار های استفاده شده ، یکپارچه گی ک با مک هست رو شما در هیچ دیوایس دیگه ای نمیبینید ...
ضمن اینکه ویندوزی ک در دیوایس های اپلی (مک ها) در کنار مک نصب میشه ب مراتب نسبت ب ویندوزی ک رو لپ تاب های دیگه نصب میشه سریعتر ه !! (ب لطف وجود همه درایور ها بصورت یکجا توسط BOOTCAMP و نبود پروسس های اضافی !)
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2015, 23:57
عضو انجمن
اگه بخوام از سیستم عامل مک و برخی از نرم افزار های اون به صورت قانونی (خرید لایسنس) استفاده کنم, هزینه ماهیانه اون چقدر میشه؟
در حد مشاهده فیلم, برنامه نویسی, برنامه word و فتوشاپ (و چند نرم افزار واسه آنالیز سایت)
چطوری میتونم پول اون رو پرداخت کنم؟
-