-
July 15th, 2010, 14:26
پاسخ : بازم برنماه نویس ایرانی بیچاره میشود!

نوشته اصلی توسط
mohsen1
شما سعی کنید عقاید روشن فکرانتون رو واسه خودتون نگه دارید تا اینکه بخش کنید و دیگران رو بهره من کنید

تو هم بهتره کیک و ساندیس را بزنی و به فکر خودت باشی و فضولی نکنی تو پست های دیگران
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
اقای محسن باستانی بهتره بری و یه چند تا پست این جا تویه سایتت بدی خیلی وقته آپش نکردی
فدائيان رهبري
در مورد دانشمند!!!! هسته ای!!!! تازه ازاد شده!!!!! میتونی مطالب مفیدی بزاری ها
-
-
July 15th, 2010 14:26
# ADS
-
July 15th, 2010, 14:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
noucamp
اقای محسن باستانی بهتره بری و یه چند تا پست این جا تویه سایتت بدی خیلی وقته آپش نکردی
فدائيان رهبري
در مورد دانشمند!!!! هسته ای!!!! تازه ازاد شده!!!!! میتونی مطالب مفیدی بزاری ها
سایت من نیست کاراگاه.
whois بلدی یا یادت بدم؟؟؟
-
-
July 15th, 2010, 15:05

نوشته اصلی توسط
mohsen1
سایت من نیست کاراگاه.
whois بلدی یا یادت بدم؟؟؟
جدا؟؟؟ عجب اهان دیدم تو سایتت مشتریت بود!!!
نمیدونم چرا 98 درصد سایتهای موافق و 99 درصد سایتهای مخالف دولت با نام جعلی ثبت شدند!؟؟
حالا مخالفها یه چیزی موندم تو کار موافق ها!!!
البته هیچ ربطی به من نداره من توکار کسی دخالت نمیکنم ولی بعضی ها نمیتونند تو کار دیگران دخالت نکنند
دیگه هرکسی فدای هر کسی!!! میتونه بشه مشکلی نداره
-
-
July 15th, 2010, 15:11
بحث رو منحرف نکنید دوستان
-
-
July 15th, 2010, 16:09
عضو دائم
سایت های امثال پی سی ول و یا ... بعد از این که دیدن مطالب سایتشون خواهان نداره با این کار میخوان یه شک بدن به کاربرا من یادمه تو گیگ اسکریپت خیلی سنگ محسن داوری رو به سینه میزدن
میگفتن این کار خوب نیست و فلان .... مدیران پی سی ول خواستن با این کار بازم کاربر رو به سمت خودشون بکشونن همین در ضمن آدونیس یه سیستم سوختس به قول سجاد سیستم ضد حریق داره
وشکا whcms نال ریپورت میکنه من آدونیس نال
اولین کسی که آقای داوری رو با خبر کرد خودم بودم ولی زیاد ناراحت نشد!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2010, 20:47

نوشته اصلی توسط
p30rayan
خوب همونطور که گفتم خدا رو شکر راه نفوذ رو گذاشتن که خوب کاری هم کردن.
راستی اینجایی که میگید باید بریم و برنامه مون رو ثبت کنیم کجاست؟
من چنتا سیستم اپن سورس نوشتم آخرشه و داره تکمیل میشه ولی مطمئنم اگه بزارم یک عده میرن و میفروشن به مردم بی اطلاع مثل سیستم قبلیم که گذاشتم.!
دوستان آدرس دقیقی تلفنی آدرس سایتی از این مرکز ثبت نرم افزارها دارید بدید!
فکر کنم شماره ثبت شرکت بخوان چون خود اقای داوری چند هفته پیش گیر همین ثبت سیستمش بود(نقطه)
-
-
July 15th, 2010, 21:44
عضو انجمن
ممنون از همه که به این موضوع اهمیت میدهند.
از دوستانی هم که با sms و email اطلاع دادند خیلی ممنون.
متاسفانه هفته پیش این موقع یکی از جوان های فامیلمون به علت سرطان فوت کرد ( دقیقا شنبه ۱۹ تیر سالگرد عروسیش بود ) و من هم مثل بقیه ی فامیل در غم و اندوه بودم و در طول روز کمتر از ۱ ساعت به اینترنت دسترسی داشتم.
و خلاصه تا همین ۲ ساعت پیش مراسم هفته تمام شد و من تونستم به اینترنت سر بزنم و این تاپیک را دیدم.
دوستان در جریان باشند که من از حقم این بار نمیگذرم و کلا از این تاریخ هر کسی که از سیستم نال شده یا هدیه گرفته و یا هر طریق دیگری که به صورت مستقیم از من خرید نکرده باشه و یا من خریدش را تایید نکرده باشم هم پیگیری قانونی میکنم و هم پیگری غیر قانونی.
برای کارهای قانونی دوستان در جریان باشند هیچ گونه نیازی به ثبت سیستم نداره ( از خودم نمیگم و الکی هم برای ترسوندن بقیه نگفتم )
برای کارهای قانونی نیازی به داشتن شرکت نداره.
برای کارهای قانونی تنها یک وکیل نیاز هست که با استدلال بتونه به کارشناس دادگاه ثابت کنه این سیستم را بنده یا هر برنامه نویس دیگه ای نوشته.
برای کارهای قانونی حتی به ایمیل هم میشه اسناد کرد.
من از دیروز سعی کردم با چند وکیل تماس بگیرم ولی به همون دلیلی که بالا عرض کردم موفق نشدم که دقیقا پرونده را دست وکیلم بدم ولی دیشب با برای امضای یک قرارداد با یک وکیل به صورت حضوری ملاقات کردم و بعد از امضای قرار داد این موضوع را باهاشون مطرح کردم .
قرار شد روز دوشنبه با مدارکم دو مرتبه برم پیششون.
و حتی برای قراردادهایی که در آینده با افراد مختلف میبندیم قرار شد ایشون در کنار ما ( شرکت ما ) باشند و متن قرارداد ها را تنظیم کنند و حتی شرایطی را برای ما فراهم کنند که ما بتونیم سیستم هامون را به صورت اقساطی با خیال راحت بفروشیم و جوری قرار دادها را تنظیم کنیم که بعدا به صورت خیلی سریع و بدون هیچ هزینه ای برای ما بتونیم از افراد حقمون را مطالبه کنیم .
جالبیه کار اینجا هست که در اجرای دادخواست و کارهای دادگاه باید هزینه هایی پرداخت بشه و برای وکیل هم باید حقوقی پرداخت بشه که ما با صحبت هایی که انجام دادیم بهمون اطلاع دادند که کلیه ی هزینه هایی که برای دادگاه و وکیل و... نیاز هست را بعد از اینکه شکایت ما به نتیجه رسید کسی که ازش شکایت کردیم باید بده.
یعنی مثلا برای یک پرونده فرض کن ما ۳۰۰-۴۰۰ تومن هزینه کردیم و متهم کردیم که سایت x داره از اسکریپت ما به صورت غیرقانونی استفاده میکنه که ارزش اسکریپت ما ۱۵۰ تومن هست .
حالا بعد از اینکه ایشون متهم شدند ( که ۱۰۰٪ متهم شناخته میشند ) باید علاوه بر ۱۵۰ تومن اسکریپت ما اون هزینه ی ۳۰۰-۴۰۰ تومن مارا هم که برای دادگاه و وکیل و... دادیم بده.
یعنی اصلا برای این مبلغا نمیرزه از کد نال شده استفاده کنید.
گفتم راه غیر قانونی؟
کار ما به جایی رسیده که دیگه یا باید این کار را کنار بزاریم یا به این روش ها متوسل بشیم.
یعنی چی؟
یعنی دیگه اگه از راه قانونی جواب نگرفتیم چند نفری میریم جیمزباند بازی و از طرق مختلف آدرس طرف را پیدا میکنیم و میریم باهاش یک گفتگوی نرم انجام بدیم.
خلاصه سرتون را دردنیارم از این به بعد ما با شدن بیشتری با سایت هایی که اسکریپت نال شده استفاده میکنند یا میفروشند برخورد میکنیم.
-
تعداد تشکر ها ازparsibox به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2010, 21:52

نوشته اصلی توسط
parsibox
ممنون از همه که به این موضوع اهمیت میدهند.
از دوستانی هم که با sms و email اطلاع دادند خیلی ممنون.
متاسفانه هفته پیش این موقع یکی از جوان های فامیلمون به علت سرطان فوت کرد ( دقیقا شنبه ۱۹ تیر سالگرد عروسیش بود ) و من هم مثل بقیه ی فامیل در غم و اندوه بودم و در طول روز کمتر از ۱ ساعت به اینترنت دسترسی داشتم.
و خلاصه تا همین ۲ ساعت پیش مراسم هفته تمام شد و من تونستم به اینترنت سر بزنم و این تاپیک را دیدم.
دوستان در جریان باشند که من از حقم این بار نمیگذرم و کلا از این تاریخ هر کسی که از سیستم نال شده یا هدیه گرفته و یا هر طریق دیگری که به صورت مستقیم از من خرید نکرده باشه و یا من خریدش را تایید نکرده باشم هم پیگیری قانونی میکنم و هم پیگری غیر قانونی.
برای کارهای قانونی دوستان در جریان باشند هیچ گونه نیازی به ثبت سیستم نداره ( از خودم نمیگم و الکی هم برای ترسوندن بقیه نگفتم )
برای کارهای قانونی نیازی به داشتن شرکت نداره.
برای کارهای قانونی تنها یک وکیل نیاز هست که با استدلال بتونه به کارشناس دادگاه ثابت کنه این سیستم را بنده یا هر برنامه نویس دیگه ای نوشته.
برای کارهای قانونی حتی به ایمیل هم میشه اسناد کرد.
من از دیروز سعی کردم با چند وکیل تماس بگیرم ولی به همون دلیلی که بالا عرض کردم موفق نشدم که دقیقا پرونده را دست وکیلم بدم ولی دیشب با برای امضای یک قرارداد با یک وکیل به صورت حضوری ملاقات کردم و بعد از امضای قرار داد این موضوع را باهاشون مطرح کردم .
قرار شد روز دوشنبه با مدارکم دو مرتبه برم پیششون.
و حتی برای قراردادهایی که در آینده با افراد مختلف میبندیم قرار شد ایشون در کنار ما ( شرکت ما ) باشند و متن قرارداد ها را تنظیم کنند و حتی شرایطی را برای ما فراهم کنند که ما بتونیم سیستم هامون را به صورت اقساطی با خیال راحت بفروشیم و جوری قرار دادها را تنظیم کنیم که بعدا به صورت خیلی سریع و بدون هیچ هزینه ای برای ما بتونیم از افراد حقمون را مطالبه کنیم .
جالبیه کار اینجا هست که در اجرای دادخواست و کارهای دادگاه باید هزینه هایی پرداخت بشه و برای وکیل هم باید حقوقی پرداخت بشه که ما با صحبت هایی که انجام دادیم بهمون اطلاع دادند که کلیه ی هزینه هایی که برای دادگاه و وکیل و... نیاز هست را بعد از اینکه شکایت ما به نتیجه رسید کسی که ازش شکایت کردیم باید بده.
یعنی مثلا برای یک پرونده فرض کن ما ۳۰۰-۴۰۰ تومن هزینه کردیم و متهم کردیم که سایت x داره از اسکریپت ما به صورت غیرقانونی استفاده میکنه که ارزش اسکریپت ما ۱۵۰ تومن هست .
حالا بعد از اینکه ایشون متهم شدند ( که ۱۰۰٪ متهم شناخته میشند ) باید علاوه بر ۱۵۰ تومن اسکریپت ما اون هزینه ی ۳۰۰-۴۰۰ تومن مارا هم که برای دادگاه و وکیل و... دادیم بده.
یعنی اصلا برای این مبلغا نمیرزه از کد نال شده استفاده کنید.
گفتم راه غیر قانونی؟
کار ما به جایی رسیده که دیگه یا باید این کار را کنار بزاریم یا به این روش ها متوسل بشیم.
یعنی چی؟
یعنی دیگه اگه از راه قانونی جواب نگرفتیم چند نفری میریم جیمزباند بازی و از طرق مختلف آدرس طرف را پیدا میکنیم و میریم باهاش یک گفتگوی نرم انجام بدیم.
خلاصه سرتون را دردنیارم از این به بعد ما با شدن بیشتری با سایت هایی که اسکریپت نال شده استفاده میکنند یا میفروشند برخورد میکنیم.
ببخشید این حرف میزنم یک قسمتی از این قضیه ها تقصیر خودتون هم هست از روز اول باید سخت میگرفتید چه قانونی چه غیر قانونی
چون زیاد بهشون گیر ندادید اونا هم دور برداشتند و کار به اینجا کشیده
-
-
July 15th, 2010, 21:55
عضو انجمن
حق باشما هست.
ولی شما اطلاع دارید من دانشجو هستم؟
انشاالله از سال دیگه درسم تموم میشه و فرصت برای اینکارها زیاد داریم.
-
تعداد تشکر ها از parsibox به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2010, 21:57

نوشته اصلی توسط
parsibox
حق باشما هست.
ولی شما اطلاع دارید من دانشجو هستم؟
انشاالله از سال دیگه درسم تموم میشه و فرصت برای اینکارها زیاد داریم.
بله کامل در جریان کار شما هستم و سایت هایی مثل پی سی ول با این کارشون فقط خودشون رو کوچیک کردند نه چیز دیگری
از یک طرف هم بی غیرت بودن خودشون رو میرسونند
-