صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: نگران دسته بندی نشدن مطالب هستم.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض پاسخ : نگران دسته بندی نشدن مطالب هستم.

داداش باسه اینکه مشکلی برات پیش نیاد حداقل یه کاری کن عناوین مطالب رو عوض کنی

2. تعداد تشکر ها از cilek به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید medil0ne آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    49
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    18 پست

وقت بخیر

به جای پاسخ به پرسشی که مطرح کردید:
    اصولا از قبیل وب‌سایت‌هایی مثل وب‌سایت شما باعث و بانی مشکلات بسیار بسیار زیادی در اینترنت فارسی‌زبان هستند.
    علاوه بر این‌که به گاها خواسته یا ناخواسته، مستقیم یا غیرمستقیم به دیگران خسارت مالی یا روحی وارد می‌کنید، خودتون هم با این قبیل وب‌سایت‌ها به نتیجه‌ی مطلوبی نمی‌رسید.
    بهتر نیست به فکر تولید محتوای جدی‌تر و مفیدتر باشیم؟

موفق باشید و موید

5. تعداد تشکر ها از medil0ne به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    104
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط medil0ne نمایش پست ها
    وقت بخیر

به جای پاسخ به پرسشی که مطرح کردید:
    اصولا از قبیل وب‌سایت‌هایی مثل وب‌سایت شما باعث و بانی مشکلات بسیار بسیار زیادی در اینترنت فارسی‌زبان هستند.
    علاوه بر این‌که به گاها خواسته یا ناخواسته، مستقیم یا غیرمستقیم به دیگران خسارت مالی یا روحی وارد می‌کنید، خودتون هم با این قبیل وب‌سایت‌ها به نتیجه‌ی مطلوبی نمی‌رسید.
    بهتر نیست به فکر تولید محتوای جدی‌تر و مفیدتر باشیم؟

موفق باشید و موید
    سلام ، به این وسعت که شما شلوغش می کنین باعث مشکل برا دیگران نمیشه ، ضمنا" وقتی من که برنامه می نویسم و مردم در برابر کپی رایت اش اجساس مسولیت نمی کنند ، چندان هم نگران مشکلات همون مردم موقع جست و جو نیستم. ضمن اینکه " مسولیت پیدا کردن نتایج مورد نظر کاربر " مشکل گوگل هست نه من !
    خیر ! به افراد تولید کننده محتوا صدمه ای نمی زنیم چون اکثر وبلاگ هایی که از اونها کپی میشن وبلاگ هایی هستند که صاحب اونا چند سال هست که وبلاگشون رو رها کردند .
    تولید محتوای جدی و مفید به فارسی در مقابل انرژی ی که براش صرف میشه سود متقابل نداره ، اما به عنوان کسی که دوست دارم طراحی سایت یاد بگیرم
    درست کردن این سایت با کد نویسی به من کمک می کنه از هم لحاظ دانش فنی پیشرفت کنم ، هم اینکه کنکجکاوم برخورد گوگل رو با این مدل سایت مشاهده کنم .

من که مردم ایران رو درک نمی کنم ، واسه ثبت نام تو ازمون استخدامی 53 هزارتومن از ادمای بی پولی مث من پول می گیرن کسی نمیگه اخلاقی نیست ، یکی 1 میلیارد وام می گیره و پس نمی ده
    اما یکی مث من 5 میلیون نمی تونه وام کارافرینی بگیره ، کسی اعتراض نمی کنه چرا مجوز گرفن برا یه نرم افزار این همه روال مسخره و پیچیده ای داره ، کسی به نبود کپی رایت اعتراض نمی کنه
    اما واسه مسائل ساده حساس میشن !

تشکر تشکر کرده 
    49
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    18 پست

وقت بخیر

بنده شغلم بهینه‌سازی سایت هستش دوست عزیز و مشکلاتی که وب‌سایت‌های کپی‌کار برای وب‌سایت‌های منبع پیش میارن رو به عینه مشاهده کردم. وب‌سایت‌هایی که درآمد و زندگی افراد بهش وابسته‌س.
    با هر آپدیتی که الگوریتم پاندا صورت می‌ده تعداد بسیار زیادی سایت‌ها پنالتی می‌شن. این‌که گوگل به اشتباه پنالتی می‌کنه یا نمی‌کنه، توجیهی برای کار شما نیست.
    باقی فرمایشاتتونم در موردش نظری ندارم و ربطی به عرض بنده نداشت.
    موفق باشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    104
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط medil0ne نمایش پست ها
    وقت بخیر

بنده شغلم بهینه‌سازی سایت هستش دوست عزیز و مشکلاتی که وب‌سایت‌های کپی‌کار برای وب‌سایت‌های منبع پیش میارن رو به عینه مشاهده کردم. وب‌سایت‌هایی که درآمد و زندگی افراد بهش وابسته‌س.
    با هر آپدیتی که الگوریتم پاندا صورت می‌ده تعداد بسیار زیادی سایت‌ها پنالتی می‌شن. این‌که گوگل به اشتباه پنالتی می‌کنه یا نمی‌کنه، توجیهی برای کار شما نیست.
    باقی فرمایشاتتونم در موردش نظری ندارم و ربطی به عرض بنده نداشت.
    موفق باشید
    وقت شما هم بخیر ، شما یک سوال پرسیدین من هم با احترام کلیات یک موضوع رو براتون شرح دادم ، اینکه شما می فرمایید حرفام به فرمایشات شما ربطی نداشت دیدگاه شماست نه واقعیت ! چون من عقیده ام اینکه در مورد یه مساله باید از هر زوایه نگاه بشه .
    به هر حال تو همون پست هم نوشتم مطالبی که کپی می شوند از وبلاگ هایی هستند که صاحب اونا به نوشتن ادامه ندادند. اگر هم به احتمال یک درصد کسی گزازش بده که این سایت ماتعی تو کسب و رونقش ایجاد کرده سریع اون پست ها رو حذف می کنم (( هر چند که بعید هست همچین اتفاقی بیفته )) . موفق باشید

تشکر تشکر کرده 
    49
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    18 پست

وقت بخیر

حالا فرصت توضیح نیست که باز کنم چطور ممکنه به سایرین خسارت وارد کنه. اما بنده هم کلیتا عرض کردم که سایت‌های کپی‌کار به سایت‌های منبع می‌تونن خسارت بزنن. نگفتم شخص شما می‌زنه یا اصولا همیشه خسارت می‌زنه. بحث بنده شخصی نبود. کلیتا عرض کردم.

در هر حال.
    موفق باشید

10. تعداد تشکر ها از medil0ne به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)