-
عضو انجمن
ma79-irnic در ma79.ir (رابط مالی آنلاين دامين ir)
معرفی وبسايت ma79.ir
وبسايت ma79.ir به منظور ارائه خدمات تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی، راه اندازی شده است.
در اين وبسايت، ساير خدمات تاييد مالی دامنه های ملی، به صورت آنلاين و بدون دخالت نيروی انسانی انجام ميشود.
پيش از اين برای تاييد مالی دامنه های ملی نظير يک دامنه ir شما ميبايست رابط مالی يکی از کاربران nic را وارد کرده، مبلغ مورد نظر را به حساب شخصی ايشان واريز کرده و زمانی بين 30 دقيقه تا چند روز کاری را در انتظار تاييد مالی دامنه خود که به صورت دستی و توسط رابط مالی وارد شده انجام ميشد، صبر کنيد.
امروز و با راه اندازی وبسايت ma79.ir عمليات تاييد دامنه در سريعترين زمان ممکن انجام خواهد شد. کافی است رابط مالی دامنه مورد نظر را ma79-irnic وارد کرده و پس از تاييد دامين توسط nic به وبسايت ma79.ir مراجعه فرمائيد.
نام دامنه خود را وارد کرده و پسوند مورد نظر را انتخاب نمائيد. نام و نام خانوادگی خود، آدرس ايميل و شماره تلفن خود را به منظور پيگيری های آينده وارد نمائيد. به مرحله بعدی مراجعه نموده، صحت اطلاعات وارد شده را تاييد و از ميان درگاه پرداخت آنلاين زرين پال و يا پارسيان يکی را انتخاب کرده و عمليات پرداخت را از طريق درگاه پرداخت آنلاين و با استفاده از ساير کارت های عضو شتاب انجام دهيد.
پس از انجام عمليات پرداخت آنلاين به وبسايت ma79.ir مراجعه نموده و کد پيگيری خود را ياداشت کنيد. البته فراموش نکنيد که دامين شما هم اکنون نيز تاييد مالی شده و از همين زمان قابل استفاده خواهد بود.
چنانچه پس از عمليات پرداخت در تاييد مالی خود دچار مشکل شديد امکان پيگيری از طريق بخش گفتگو با اپراتور، برای هر دامنه وجود دارد که با وارد کردن شماره سفارش و ايميل اين امکان قابل استفاده ميباشد.
همچنين امکان پيگيری از طريق تلفن 88012882 و 88334813 نيز برای کاربران وجود دارد.
وبسايت ma79.ir وابسته به شرکت سامان سيستم پرداز کيش ميباشد و کليه حقوق آن برای اين شرکت محفوظ ميباشد.
مشاهده تعرفه های تاييد مالی دامنه های ملی در ام ای هفتاد و نه
ویرایش توسط amiri113 : August 4th, 2010 در ساعت 10:11
-
تعداد تشکر ها ازamiri113 به دلیل پست مفید
-
July 6th, 2010 15:43
# ADS
-
July 11th, 2010, 11:44
عضو انجمن
پاسخ : ma79-irnic در ma79.ir (رابط مالی آنلاين دامين ir)
يک عدد دامين ديگه هم ساعت 2:45 صبح امروز آنلاين تاييد مالی شده بود.
بعد از گذشت يک بازه زمانی (حدودا 30 روز بعد از باز شدن سايت) صفحه ای به سايت اضافه خواهد شد که ليست دامين هایی که از 30 روز قبل به قبل تاييد مالی شدند نمايش داده ميشن.
يعنی دامين ها با تاخير 30 روز از زمان ثبت در اين ليست نمايش داده خواهند شد.
ویرایش توسط amiri113 : July 11th, 2010 در ساعت 11:49
-
تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2010, 13:14
شاید کسانی که از سایت شما برای تایید مالی دومین ها استفاده می کنند دوست نداشته باشن شما این کار تبلیغاتی( صفحه ای به سايت اضافه خواهد شد که ليست دامين هایی که از 30 روز قبل به قبل تاييد مالی شدند نمايش داده ميشن ) رو بکنید !!!

نوشته اصلی توسط
amiri113
يک عدد دامين ديگه هم ساعت 2:45 صبح امروز آنلاين تاييد مالی شده بود.
بعد از گذشت يک بازه زمانی (حدودا 30 روز بعد از باز شدن سايت) صفحه ای به سايت اضافه خواهد شد که ليست دامين هایی که از 30 روز قبل به قبل تاييد مالی شدند نمايش داده ميشن.
يعنی دامين ها با تاخير 30 روز از زمان ثبت در اين ليست نمايش داده خواهند شد.
-
تعداد تشکر ها ازsohrab.khan به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2010, 13:51
عضو انجمن
پس بهترين کار اينه که يک چک باکس بزاريم که هر کس دوست نداشت اون رو بزنه و در ليست نمايش داده نشه. :دی
اين چک باکس از امروز داخل صفحه پيگيری اضافه خواهد شد.
خبر ديگه اينکه درگاه بانک پارسيان هم علاوه بر درگاه زرين پال موجود، به سيستم اضافه شد.
با تشکر
علی امیری
-
-
July 12th, 2010, 17:45
پس هر وقت این چک باکس رو اضافه کردید خبر بدید . چون من هر از چندی یه دومین ثبت می کنم .
پیشنهاد می کنم بانک سامان رو هم اضافه کنید چون خیلی ها در این بانک حساب دارن .
و سیستم معرف رو هم اضافه کنید و به کسانیکه معرفی دارند تخفیف بدید به این وسیله مطمئن باشید فروش بیشتر میشه .

نوشته اصلی توسط
amiri113
پس بهترين کار اينه که يک چک باکس بزاريم که هر کس دوست نداشت اون رو بزنه و در ليست نمايش داده نشه. :دی
اين چک باکس از امروز داخل صفحه پيگيری اضافه خواهد شد.
خبر ديگه اينکه درگاه بانک پارسيان هم علاوه بر درگاه زرين پال موجود، به سيستم اضافه شد.
با تشکر
علی امیری
-
-
July 12th, 2010, 17:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sohrab.khan
پس هر وقت این چک باکس رو اضافه کردید خبر بدید . چون من هر از چندی یه دومین ثبت می کنم .
پیشنهاد می کنم بانک سامان رو هم اضافه کنید چون خیلی ها در این بانک حساب دارن .
و سیستم معرف رو هم اضافه کنید و به کسانیکه معرفی دارند تخفیف بدید به این وسیله مطمئن باشید فروش بیشتر میشه .
اضافه شد.
چک باکس نيست، يک لينک شد که همونجا قرار داره و با کليک کردن روش ميشه دامين رو از ليست حذف کرد.
البته خود ليست هنوز ايجاد نشده و زمانی که ايجاد بشه دامين ها رو با تاخير 30 روزه نشون ميده.
پرداخت بانک سامان به خاطر يک سری مسائل و مشکلاتی که وجود داره (مثل کارت های هکی که برای کسانی که روی سامان ورودی داشتن مشکل ايجاد کرد) هنوز اضافه نشده.
بيشتر از معرف فعلا تمرکزمون روی وفادار سازی مشتريان هستش. يعنی شما هر چی بيشتر خريد کنيد سطحتون بالاتر ميره و قيمت مياد پايين تر و حتی همين خريد های الان هم محاسبه خواهند شد در اون سطح بندی.
با تشکر
علی امیری
-
-
July 13th, 2010, 22:48
عضو انجمن
مشکل دروازه پرداخت پارسيان برطرف شد و يک عدد دامين ديگه تاييد مالی شد.
يک دامين هم پريد :دی يعنی مشتری پشيمون شد و رابط مالی رو تغيير داد.
اين نکته رو عرض کنم که درسته دروازه پرداخت سامان روی سايت وجود نداره اما به کمک دروازه زرين پال و همچنين دروازه پارسيان امکان استفاده از تمام کارت های بانکی تحت شبکه شتاب و همچنين اعتبار کاربری زرين پال بدون هيچ کارمزد اضافه ای وجود داره.
-
-
July 14th, 2010, 18:04
عضو انجمن
2 تا دامين ديگه هم امروز تاييد مالی شده اند!
-
-
July 16th, 2010, 00:32
عضو انجمن
پرونده روز 24 تير هم با تاييد مالی آنلاين يک دامين در ma79 بسته شد.
-
-
July 16th, 2010, 08:41
عضو انجمن
يک دامين هم ساعت 3 صبح امروز (24 تير) تاييد مالی شده.
-
-
July 16th, 2010, 11:45

نوشته اصلی توسط
amiri113
يک دامين هم ساعت 3 صبح امروز (24 تير) تاييد مالی شده.
اون دامین من بوده
واقعا سیستم سریع و خوبی هست
من قبلا از سایت پارسی نیک استفاده میکردم ولی قیمتش بالا بود
ولی الان هم سریع ثبت میشه هم اینکه قیمتش پائین هست
ممنون
-
تعداد تشکر ها از shervin114 به دلیل پست مفید