-
December 3rd, 2014, 10:45
پاسخ : سوال در باره اینترنت پرسرعت !!
آقا پوریا
این کاربری که میگید توی پرشین تولز حجم بالا دانلود میکنه و تحویلتون میده احتمالا از پهنای باند اختصاصی استفاده میکنه
قیمتهاش رو هیچکدوم ISP ها نزدن ولی فک کنم به کاربر خانگی بدن البته اینطور که تو صفحه ی مربوط توی سایت آسیاتک نوشته : اینجا
کد:
http://www.asiatech.ir/%D9%BE%D9%87%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-ISDP
بنده خودم مصرف نسبتا بالایی دارم البته به شما نمیرسم ولی ماهانه 40 گیگ مصرفم هست
2 دوره یک ماهه سرویس 128 نامحدود شاتل رو استفاده کردم و خوب جواب داد اما الان که دوره ی سوم هست از ابتدای دوره سرعت دانلود لیمیت شده روی 100 کیلوبایت
قصد مهاجرت به های وب رو دارم
40 گیگ حجم رو میده 30 تومن و پهنای باندش تا 8 مگابیت بازه و اینطور که من تحقیق کردم و تست گرفتم از سرورهای داخل ایران به راحتی سرعت دانلود به 800 کیلوبایت پر سکند میرسه
اما برای کار شما
بهتره یه سراغی از قیمت های سرویس پهنای باند اختصاصی بگیری
لطفا قیمت ها رو اینجا بذار ممنون
-
تعداد تشکر ها از xman0098 به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2014 10:45
# ADS
-
December 4th, 2014, 13:35
تشکر از دوستان
م/ا/ه//و/ا/ر/ه/ا/ی که دردسر زیاد داره ... یهو بزنه یه دیتا یند کنه حالا بیا درستش کن ...
پهنای باند اختصاصی رو پیگیر میشم ببینم چطوریاست ...
سرور اختصاصی ایران هم هزینه زیادی داره ... فک کنم 1 ترا با سرور اختصاصی ماهی 600 تومن هزینش باشه !
-
-
December 4th, 2014, 14:59

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
تشکر از دوستان
م/ا/ه//و/ا/ر/ه/ا/ی که دردسر زیاد داره ... یهو بزنه یه دیتا یند کنه حالا بیا درستش کن ...
پهنای باند اختصاصی رو پیگیر میشم ببینم چطوریاست ...
سرور اختصاصی ایران هم هزینه زیادی داره ... فک کنم 1 ترا با سرور اختصاصی ماهی 600 تومن هزینش باشه !
استفاده یک طرف از اینترنت ماه//واره ایی اصلا قابلیت ردیابی نداره ( انگاری دیش زدی واسه ر*س*ی*ور خودت و دارید استفاده میکنید )
خیلی ها هستند مک های با ریت 16 مگ به بالا برای فروش دارند
-
تعداد تشکر ها از morteza1200 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2014, 00:39

نوشته اصلی توسط
morteza1200
استفاده یک طرف از اینترنت ماه//واره ایی اصلا قابلیت ردیابی نداره ( انگاری دیش زدی واسه ر*س*ی*ور خودت و دارید استفاده میکنید )
خیلی ها هستند مک های با ریت 16 مگ به بالا برای فروش دارند
این بحث بهتره در خصوصی انجام بشه چون میبندن تاپیک رو !
-----------
مک های هکی هست اما خوب معمول نیست چقدر کار کنه 1 ساعت یا چن دروز یا اصلا چند سال !
- - - Updated - - -
هزینه پهنای باند ر پرسیدم قیافم اینجوری شد دقیقا
قیمت سرعت پایه (2 مگ) ماهانه به صورت نامحدود 4/500/000 ملیون تومن !!!
سرور هم که حدودا 600 برام تمو میشه ....
اون مورد هم که دردسر داره یهو میان میبرنمون یه جاهایی ...
اینترانت هنوز عمومی داده نمیشه نیمشه و فقط در شهر تهران و مشهد و چند شهر دیگر هست (در حال حاظر در شمال به دلیل دانشگاه ساکن هستم) ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید