-
November 20th, 2014, 15:03
عضو دائم
پاسخ : وبگذز Down شد...
اگه زیاد قطعی داره از آمارگیر دیگه ای استفاده کنید. ولی تحقیق کنید که پایداری بالایی داشته باشه سرور هاش.
چون اولا زمانی که کد آمارگیر رو روی سایت خود قرار میدهید سرعت لود صفحه بالاتر میره و زمانی هم که سرور آمارگیر دان باشه دیگه لود صفحه میره روی چند دقیقه!
کلا اگه واجب نباشه بهتره آمارگیر استفاده نشه.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
November 20th, 2014 15:03
# ADS
-
November 20th, 2014, 15:40
عضو انجمن
اقا رضا از شما بائیده که سایتتون وب شمار :: سرویس آمارگیر بازدید رایگان اسکرول داشته باشه
اما در اینده تست میکنم ماله شما رو . من 2سایت خارجی و یک سایت ایرانی تست کردم اون چیزی که میخواستم مورد پسند من نبود و تنها چیزی که از قدیم باهاش کار میکنم و اون امکان را داره وبگذر هست که گاهی حالا قطع میشه اما ماله شما رو هم تست میکنم بعدا تشکر.
-
-
November 20th, 2014, 17:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
گوگل وب مستر تحریم نیست . فقط گوگل آنالیز تحریمه که اونم راهکار داره .
حالا نیس ما ایرانی ها پشت همه تحریمها موندیم . بنده سایتهامو فقط یک بار با آی پی امریکا ثبت کردم و واسه چک کردنشون هم از موبایلم استفاده میکنم که از اون طریق تحریم نیست .
گوگل آنالیز چون یکی از زیر شاخه های گوگل ادسنس هستش واسه همون تحریمه .
-
-
November 20th, 2014, 22:11
عضو انجمن
اقا رضا از شما بائیده که سایتتون وب شمار :: سرویس آمارگیر بازدید رایگان اسکرول داشته باشه
اما در اینده تست میکنم ماله شما رو . من 2سایت خارجی و یک سایت ایرانی تست کردم اون چیزی که میخواستم مورد پسند من نبود و تنها چیزی که از قدیم باهاش کار میکنم و اون امکان را داره وبگذر هست که گاهی حالا قطع میشه اما ماله شما رو هم تست میکنم بعدا تشکر.
والا اسکرول نداره ، یه اسکرین شات لطف میکنید.
در مورد وبشمار هم آپدیت بعدی کلی امکانات جدید اضافه میشه که شامل تمامی امکانات موجود وبگذر هست
-
-
November 20th, 2014, 22:42

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
والا اسکرول نداره ، یه اسکرین شات لطف میکنید.
در مورد وبشمار هم آپدیت بعدی کلی امکانات جدید اضافه میشه که شامل تمامی امکانات موجود وبگذر هست

سلام
اسکرول كنار مظورشونه كه واسه منم داره ...
به نظرم تبليغاتم برداريد يادمه روز افتتاحم كلی تبليغ تو سايت گذاشته بودين كه همون از عضو شدن منصرفم كرد .
-
-
November 21st, 2014, 01:43
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید