-
November 11th, 2014, 16:51
عضو انجمن
پاسخ : هاستینگ؟ درآمد؟!

نوشته اصلی توسط
سرزمین
منظور شما از سرویس دهنده های بزرگ چیه؟ خوب اونا دارن کارشونو میکنن و سود هم دارن اگر سود نداشتم اداه نیدانن و برای این بزرگ شدن که گروه بودن و اتحاد داشتن بعضی از عزیزان میگن هاستینگ شب و روز نداره و وقتت معلوم نیست چه طوری میگذره بله درسته اما در صورتی که تک و تنها باشی ولی یه گروه نسبتاً بزرگ داشته باشی و ادامه و بزرگ تر شدن سایت گروهت هم بزرگ تر بشه دیگه نیازی نیست تنهایی به سایت رسیدگی کنی که شب و روز رو نفهمی و به قولی شبا بیدار باشی تا یه وقت سرور دان نشه خوب این کارا باید تقسیم بشه و هر کس کار خودش رو انجام بده نه بر دوش یکی دو نفر یا سه نفر معلومه آدم شب و روزش قاطی میشه
منم تجربه کردم و درسته اما در حالت بالا که عرض کردم
هدف از درخواست تخمین سرویسدهندههای بزرگ، تعیین کردن حداکثر درآمد و ... هست. به نظر من میشه وقتی که برای این مورد صرف میشه رو برای موارد دیگهای گذاشت، که با نیاز به وقت کمتر، سود دهی بیشتری داشته باشه.
از این جهت عرض کردم لطفا نظرتون رو راجع به درآمد شرکتهای بزرگ ایرانی اعلام بفرمایید.
-
-
November 11th, 2014 16:51
# ADS
-
November 11th, 2014, 17:20
خیلی سخت نیست ، در آمدش هم اگه کار اصلیت نباشه خوبه . بعد از 2-3 سالی میتونی به عنوان کار اصلیت حساب کنی
در مورد سرور هم شما از یک جای مطمئن بگیر (سرورهای مدیریت شده منظورم هست) ، نگران شب و روز نباش . تکنسینها هوای همه چیز رو دارن
اگر بری سراغ جای معتبر مثل هاست گیتور ، سایت گراند و ... نه هک میشی و نه شب بیدار بیمونی
من دو ساله از هاست گیتور دارم یکبار 5 دقیقه داون تایم شد . تا حالا یکبارم تیکیت ندادم آقا اینو درست کن ، آقا اونو درست کن!
پیروز باشی
-
تعداد تشکر ها از net_Vahid به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014, 17:53
تحویل سرویس ها، تغییر سیستم عامل در vps، تغییر نسخه php در cPanel، ریستور بکاپ در cPanel، امکان نصب کانفیگ های مختلف در vps و ...
همه این ها رو میتونید به صورت آنی بذارید و خود مشتری انجام بده تا دیگه برای مثلاً فعال کردن یه پلاگین تیکت نزنه. سعی کنید از همه امکانات استفاده کنید خیلی از هاستینگ ها هستن و پلاگین های مختلفی که کارایی داره روی cPanel به خاطر لایسنسش نصب نمیکنن و این باعث میشه مشتری مشتری تیکت بزنه از هر چیزی که تا حالا اختراع شده استفاده کنید مشتری امکانات + قیمت رو میبینه و مقایسه میکنه و اگر بصرفه میاد و خرید میکنه
سعی کنید روی قالب سایت کار کنید و یه قالب درست و حسابی بذارین سعی کنید شرکت باشه و همراه با نماد اعتماد، بر روی پنل پشتیبانی SSL بذارید تا نماد 2 ستاره بگیرید
سعی نکنید برای فروش عجله کنین همه چیز مهیا باشه و آماده که شد استارت بزنید.
اینا چیزایی بود که به نظرم رسید.
ویرایش توسط سرزمین : November 11th, 2014 در ساعت 18:08
-
تعداد تشکر ها ازسرزمین به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014, 19:02
عضو انجمن
سلام
اگر کارشون رو از کم شروع کنن
و بعنوان کار جنبی و کم کم توسعه بدن
بعداز چند سال درآمد خیلی خوبی خواهند داشت.
قرار نیست از همین الان همه نوع سرویسی ارایه کنن و کلی خرج کنن
ما خودمون ده سال پیش از اجاره یک سرور در یکی از دیتاسنترهاای هلند شروع کردیم
وبه دوست و آشنا و هم دانشگاهی و بعضی از کاربران فروم های اینترنتی می فروختیم انجمن لینوکسی اغلب
سپس بعنوان پشتیبان یک شرکت معروف کارکردیم چندسالی و حالا داریم برند خودیم رو هم برای فروش
مستقل اماده میکنیم تاجدی تر پس از ۱۲ سال وارد بازار شیم.
ارادت
ویرایش توسط 007 : November 11th, 2014 در ساعت 19:08
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
-
تعداد تشکر ها از 007 به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2014, 20:47
عضو انجمن
از همه دوستانی که تو تاپیک شرکت کردند متشکرم.
لطفا هر نظر یا ایدهای دارید اعلام بفرمایید.
-
-
November 12th, 2014, 21:43
سلام
دوست عزیز اگر دانش و پول این کار رو دارن خیلی سود می کنند
ولی اگر دانش و پول ندارن...
مثل خیلیا که توی این انجمن دیدید دو روزه جمع می کنند و کلاهبردار شناخته می شن
-
تعداد تشکر ها از mohammad007 به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2014, 22:39
-
تعداد تشکر ها ازDictator_ به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2014, 00:49
عضو انجمن
سلام حمید جان.
این کار خوبه. گفتن این جمله که نه، نمیشه و یا بازار پر شده از این موارد، یکم مبتدیانهست، چون نمونههای زیادی هستند که شرکتهای جدید راهاندازی شدن و موفق هم شدن!
ولی خب یه سری شرط داره که اگه انجام نشه، نمیشه موفق شد. برای ورود به هر بازاری اول باید نیازهای بازار رو شناخت و بعد با دید باز وارد اون شد. من تو سه کلمه خلاصش میکنه. کیفیت، پشتیبانی و خلاقیت
کیفیت خیلی مهمه. حتی برای اولین روز شروع کار و اولین مشتری!
مورد دوم پشتیبانی هست که متاسفانه اکثر شرکتهای این حوضه ایران ضعیف هستند. پیشنهاد میکنم بطور مثال پشتیبانی 5دقیقه ای راه بندازید! یعنی طوریکه پاسخ مشتری در هر شرایطی زیر 5دقیقه ارسال بشه.
خلاقیت هم مهمه که خودت استادی. 
ارادتمند
-
تعداد تشکر ها از Cyrus.The.Great به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2014, 11:07
عضو دائم
فعالیت در هر زمینه ای سختی اولیه خودش را دارد
مهم پشتکار و خلاقیت و دانش و از همه مهمتر پشتوانه مالی جهت پیشرفت سریع
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
تعداد تشکر ها از هاست 97 به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2014, 12:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
نه راستش من میترسم از هاستینگ. خیلی دردسر داره و هرچقدر هم که سود داشته باشه، باز هم به دردسرش نمیارزه.
سلام
فقط ایده های که اول باشند موفق میشوند و درامد دارند
هاستینگ درامد دارد اما ، اما ها و باید های خیلی زیادی را باید رعایت کننند
-
تعداد تشکر ها ازcompany_hosting به دلیل پست مفید