-
October 5th, 2014, 01:15
عضو انجمن
من دوتا کارت دارم
یکیشون میشه خالیش کرد یعنی اگه 100ریال هم داشته باشه میشه اینترنتی پرداخت کرد.
اون یکی همیشه 21600تومان که میمونه آخرش دیگه نه از عابر بانک میشه برداشت کرد و نه اینترنتی
بانک هم چندبار رفتم ولی کاری نکردن میگن خودش درست میشه الان یه سه سالی میشه همینجوره
-
-
October 5th, 2014 01:15
# ADS
-
October 5th, 2014, 01:27
عضو جدید
پاسخ : قانون جدید شاپرک! مسخره ترین چیزی که دیدم :|
هر بانکی یه مبلغی رو بلوکه میکنه
من ملت داشتم 10 تومن بلوکه بود رفتم بستم تمام بانک ها گشتم بعدش دیدم هیچ بانکی از نظر کستردگی شعبه و خدمات و در دسترس بودن و اینترنت بانک امنیت و خاص بودش نیست دوباره برگشتم ملت و ملی
ملی چیزی نگه نمیداره البته قرض الحسنه کوتاه مدت فکر کنم 1/500
ملت قرض الحسنه 5 و کوتاه مدت 10
کشاورزی 0
سپه 2/000
دی هم قبلا همه رو میتونستی خالی کنی ولی الان حدودا 2/000تومن محدودیت داره
پاسارگاد نداره
بقیه بانک ها رو نرسیدم تست کنمd:
ولی برای مانده حساب شاپرک نمیتونه تصمیم بگیره سیاست بانک هست که چه مبلغی رو بگه که داخل حساب باشه
-
-
October 5th, 2014, 03:01
ببینید دوست عزیز بانک ملت به صورت پیش فرض مبلغ 10000 تومن رو در حساب نگه میداره جهت اینکه حساب مرده نباشه خخخخ
ولی سایر بانک ها از جمله ملی و تجارت و صادرات و غیره جهت اینکه ایا میخواین در حساب مبلغی باقی بمونه یا نه در فرمی که حساب باز میکنید ازتون میخواد که صفر میزنید
اگر مبلغی وارد کنید طبق اون مبلغ در حسابتون به صورت بلوکه باقی میمونه و نمیتونید برداشت کنید بعضی از دوست اون قسمت رو پر نمیکنند فکر میکنند مهم نیست
ولی کارمند بانک خودش به صورت پیشفرض 10 تومن رو میزاره اگر ملت باشی بهش بگی بازم میزاره ولی سایر بانک ها نه بهشون بگی صفر قرار میدهند
سربلند باشید
-
-
October 11th, 2014, 01:57
-