-
June 25th, 2010, 13:40
پاسخ : تفاوت کامپیوتر و سرور ! (سوال در رابطه با کولو کردن !)
چون تو ایران اگر برق بره گاهی 7-8 ساعت طول می کشه بیاد باید ups پرقدرت بخری که بالای یک میلیون تومان است.
-
-
June 25th, 2010 13:40
# ADS
-
June 25th, 2010, 13:43

نوشته اصلی توسط
fastserver.ir
قیمت یو پی اس از 100 هزار تومان هست به بالا.
خنک کننده هم حداقل باید یه کولر گازی باشه که دمای اتاق سرور رو ثابت و خنک نگهداره.
اینترنت هم باید حداقل با پرت 10 مگابیت به بالا باشه که تو ایران خیلی گرون در میاد !
بله ، می دونم ، منظورم اینه دوستتون چه طور سرور رو راه انداختند !
در ضمن حداقل یو پی اسی که 2 ساعت نگه داره سرور رو 500 هزار تومان هست ، به غیر از مودم یا ....
مورد بعدی خنک کننده خودش هم برق می خوا د ، اینترنت رو چطور تامین کرده
-
-
June 25th, 2010, 13:55
ممنون از اطلاعات دقیقی که دادید جناب فست سرور
-
تعداد تشکر ها از lvlehrad به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2010, 14:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LoveLife
بله ، می دونم ، منظورم اینه دوستتون چه طور سرور رو راه انداختند !
در ضمن حداقل یو پی اسی که 2 ساعت نگه داره سرور رو 500 هزار تومان هست ، به غیر از مودم یا ....
مورد بعدی خنک کننده خودش هم برق می خوا د ، اینترنت رو چطور تامین کرده
این دوستم این سرور رو به عنوان سرور بکاپ برای یه شرکت در خونه اش راه انداخت. سرعت اینترنتشم 2 مگابیت بود که از یکی از isp ها با ارائه مجوز شرکت خریداری کرد.
-
-
June 28th, 2010, 14:02

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
سلام
میخواستم ببینم تفاوت سرور و پی سی در چی هست ! من قیمت های سرورهارو نگاه میکردم همه بالای 3 میلیون بود با هارد و رم و cpu خیلی پایین (نسبت به پی سی )
دوستانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارن یه توضیح مفصل بدن خواهشا
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
در رابطه با سرورخانگی هم چند تا سوال داشتم ... البته قبلا پرسیدم تو تاپیک های دوستان ولی جواب کامل نشنیدم !
من میخوام ببینم اگر یه سرور خریداری کنم ! و شرایطش رو فراهم کنم (از لحاظ برق ! پورت و اتیش سوزی و اینجور مسائل ! )
چه مشکلات دیگه ای امکان داره برام پیش بیاد !!؟
یعنی دیتاسنترهایی که پول برق و پورت میگیرن کار اضافی هم میکنند !؟
اگر من این سرور رو بگیرم و بدم یکی تنضیمات اولیش رو برام انجام بده (چه تنضیماتی نیاز هست ؟؟؟) و بجای اینکه بدم دیتاسنتر ازم پول برق و پورت بگیره بدم به یکی دیگه که تو خونش نگه داری کنه اشکالی داره ؟
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
بیشترین تفاوت در مین بورده ، ولی در کل به نظر من به قیمتش نمی ارزه
-