نزدیک به 35.45 هزینه شدش...
مدارکی مثل فتوکپی شناسنامه خودت پدرت کل صفحات اگ حقیقی هستی...و مدارکی که بهت اعلام میکنن
یه ایمیل و پسورد تو سایتت بذار بده بهشون برای تست فرآیند خرید محصول و این چیزاست ک ببین به مشتری هات فاکتور نشون داده میشه یا ن
نزدیک به 35.45 هزینه شدش...
مدارکی مثل فتوکپی شناسنامه خودت پدرت کل صفحات اگ حقیقی هستی...و مدارکی که بهت اعلام میکنن
یه ایمیل و پسورد تو سایتت بذار بده بهشون برای تست فرآیند خرید محصول و این چیزاست ک ببین به مشتری هات فاکتور نشون داده میشه یا ن
هیچ و پوچ
دوست من جديدا روند گرفتن نماد اعتماد تغيير كرده اول يه مقدار هزينه ميزنيد به حسابشون با پرداخت آنلاين بعدش اونا شما رو احراز هويت ميكنند
يعني زنگ ميزنن بهتون + واستون با پست نامه اي ارسال ميكنند كه كد خاصي وجود داره توي اون نامه بعدش شما اون كد رو براشون ميفرستيد
دوستان نماد رو که گرفتن برای دریافت درگاه کدوم بانک بین پاسارگاد و ملت رو انتخاب میکنن تا ما هم بگیریم؟
از نظر سخت گیری و .............
کدوم بهتره؟
بانک ملت بدون نماد هم بهت میدن...مشکلی با نماد ندارن اما بانک ملی و پاسارگاد و.. مابقی بانک ها نماد میخوان
من خودم به شخصه دارم بانک ملی و پاسارگاد و سینارو میگیرم.. حالا که نماد دارم هرکاری بخوام بکنم واس این درگاه ها رو شاخشه...
اللبته باید آسته برم که زیاد اینا هوایی نشن....فقط من هنوز گیر و گدور مالیاتی دارم فک کنم
هیچ و پوچ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)