با سلام
پیشنهاد من هم کاربرsecure_host است.
تجربه همکاری 6 ساله در زمینه کانفیگ و مدیریت سرور های ویندوز و لینوکس.
با سلام
پیشنهاد من هم کاربرsecure_host است.
تجربه همکاری 6 ساله در زمینه کانفیگ و مدیریت سرور های ویندوز و لینوکس.
ارائه دهنده خدمات تخصصی IT
افراد حرفه ای با خدمات فراحرفه ای کسب و کار شما را گسترش می دهند
سلام
من هم به شدت با secure_host موافق هسنم.
کار ایشون به خصوص در زمینه امنیت کاملا مورد تایید هستش.....
این هم اکانت ایشون هست اگه اطلاعات بیشتری ازشون نیاز دارین :
نمایش مشخصات: secure_host - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
فقط secure_host
دوستان واقعا تجربه کار با دوستان رو دارند یا همینجوری اعلام میکنند؟ لطفا در صورتی که تجربه کردید همکاری با هر یک رو نظر بدید :-)
با سلام
بنده در مرجله ای نیستم که بخواهم خودم را کانفیگر بدونم و هیچوقت این مورد را تا زمانی که واقعا در برابر اساتید دیگر حرفی برای گفتن نداشته باشم نمیتونم بزنم
بنده با همه این ها کار کردم و اطلاعات کافی دارم در ارتباطشون
آقای شمس را فکر کنم 3 سال پیش بود در الکامپ باهاشون آشنا شدم از نظر اطلاعاتی تایید میشوند
آقای مسافر (secure _ host) از نظر امنیتی تایید میشوند و اطلاعات بالایی دارند حوصله کاری مناسبی هم دارند
تیم امنیتی و کانفیگی کانفیگ سرور که تمام کانفیگ سرور های اصلی هاستینگ ما را این گروه انجام میدهند از هر دو نظر تایید میشوند هم از نظر امنیتی و هم از نظر کار کانفیگ
بنده دستورات زده شده این گروه را که بررسی کردم چیزی در حدود 800 کامند در کانفیگشون زده بودند (با ویرایش هایی که شده اصلا کار نداریم )
150 دلار میدهید خیالتان راحت است همه جوره اوکی است
آقای محمد زاده نیز همکار خوبمون است از اطلاعات مناسبی بر خوردار است
آقای بابک آژیده نیز اگر وقت و حوصله داشته باشند از نظر کانفیگی کارشان خوب است
آقای محمدی نیز دقیقا متود کانفیگ سرور را دارد و حدودا هم قیمت همان است
اما اگر یک کار کامل و دقیق میخواهید تیم کانفیگ سرور پیشنهاد میشود
با سلام
از نظر شما ممنونم اما شما یا کاربران این انجمن هیچ یک کار کانفیگی که من انجام داده ام را ندیده اید
درسته در برابر موارد اعلامی بنده شاگرد هستم اما خوب تا زمانی که کاری از بنده کسی ندیده باشد اینکه بخواهیم قضاوت بکنیم جالب نیست البته نظر ، نظر شماست و بنده کاملا بهش احترام میگذارم و سعی میکنم بیشتر وقت بگذارم که بتونم بهتر از این باشم
با سپاس
عیسی لو![]()
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
بنده فقط به کلود لینوکس اعتقاد دارم !
شما ببین واسه چه کاری نیاز به کانفیگر داری؟
بدنبایل امنیت هستی؟ بدنبال کانفیگ حرفه ای وب سرور هستی ؟ چه انتظاری از کانفیگرت داری. انتظاراتتو بگی خیلی راحتتر میتونی به نتیجه برسی و فرد مورد نظر رو انتخاب کنی
سلام بنده به شما کاربر secure_host را پیشنهاد می کنم خود من نزدیک دو سال از خدماتشون استفاده می کنم به شدت راضیم
بله حتما
آقای فرجاد محمدی یکی از دوستان خوب ما :
Iran Config |ایران کانفیگ | عیب یابی ، نصب و راه اندازی ، مدیریت سرور های لینوکس و ویندوز
آقای بابک آزیده نیز باز یکی از دوستان خوب ما :
کانفیگ سرور لینوکس
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)