زرین پال خیلی خوبه.
جهان پی هم اگر امکانش باشه براتون خیلی خوبه
زرین پال خیلی خوبه.
جهان پی هم اگر امکانش باشه براتون خیلی خوبه
اين مشکل رو تو پيام خصوصی بهمون ميگيد تا ازون مجموعه پيگير باشيم برای بروز شدن ماژول.
- - - Updated - - -
رسيدن به سطح تاييد طلائی اجباری نيست و شما با سطح تاييد نقره ای و زرين کارت هم ميتونيد از سريعترين زمان تسويه حساب در مقايسه با ساير سرويس های مشابه بهره مند بشيد.
- - - Updated - - -
پيشنهاد ميکنم حتما از زرين پال با زرين کارت استفاده کنيد و از شرايط لذت ببريد.
فکر کنم باید زرین پال رو سریع کاراشو بکنم تا وقتی که درگاه بانک ملتم اماده میشه
جفتش خیلی خوب هستند از همه نظر.
من به شما جهان پی یا سیبا پال را پیشنهاد میکنم
زرین پال قدیمی تر است.
البته تمام درگاه های واسط فعال نقاط قوت و ضعف دارند.
بله رسيدن به سطح تاييد طلائی اجباری نيست و لازم نيست شما به دفتر اسناد رسمی بريد. ارسال اسکن شناسنامه و کارت ملی برای تاييد حساب و تکميل اطلاعات کافی هست.
هزينه زرين کارت برای کاربران طلائی رايگان و برای کاربران نقره ای 10500 تومان هست.
اين هزينه شامل هزينه صدور و ارسال کارت به آدرس پستی هست و شما هيچ هزينه اضافه ای پرداخت نميکنيد.
- - - Updated - - -
سعی مون اين هست ان شاء الله در زرين پال نقطه ضعفی نداشته باشيم و خوشحال ميشيم اگر از هر نظر موردی به ذهنتون ميرسه پيشنهاد بديد تا در صورتی که مشکلی با قوانين نداشته باشه بتونيم رفع کنيم.
- - - Updated - - -
اشخاص حقوقی و شرکت های معتبری هستند که با وجود داشتن درگاه های مختلف سعی ميکنن از درگاه های مستقيم زرين پال استفاده کنن.
دليل اين موضوع هم مشکلاتی هست که در اختلاف حساب و پرداکندگی تسويه ها دارن و خواستند با يک پنل به اطلاعات آماری کليه پرداخت های خودشون دسترسی داشته باشه و به جای تمرکز روی مسئله پرداخت و برسی تک تک تراکنش های خودشون به بازاريابی و توسعه فعاليت خودشون بپردازن.
- - - Updated - - -
ميتونيد دليل اين پيشنهاد رو بگيد تا ان شاء الله اگر اين نقطه ضعف قابل رفع هست رو هم رفع کنيم ؟
رقابت سنگینی بین زرین و پای لاین هست
من از هر دو سیستم هم زمان دارم استفاده می کنم
هر کدوم خوبی های خودشو داره
پی لاین سرعت عمل بالایی داره و پشتیبانی خیلی خوبی داره
زرین پال هر روز ایده های جدیدی داره و خیلی ایده های خوبی داره
اگر از زرین پال تصمیم گرفتید استفاده کنید حتما حتما زرین کارت دریافت کنید
1. بدون کارمزد پول از کیف پول زرین پال به زرین کارت میادو شما برمیداریداین عالی
2. در حالت عادی درخواست تسویه بزنید جیگرتون خون میشه تا تایید شه
ولی زرین پال یک بدی داره
مستقیم به درگاه وصل نمیشه ومیره تو ی صفحه که کاربر باید بانک مورد نظر انتخاب کنه ( انتخاب یک بانک برای پرداخت نداره )
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
اين رقابت زمانی که زرين کارت وجود نداشت و تسويه حساب ها تو بازه 8 ساعته (برای کاربران طلائی) و 3 تا 4 روز (برای کاربران نقره ای) انجام ميشد معنی داشت.
اما از زمانی که زرين کارت اومده و کارمزد ها هم برداشته شده ديگه توجيهی برای رقابت وجود نداره
اگر زرين گيت رو درخواست بديد و فعال بشه کاربرانتون مستقيم وارد سايت بانک ميشن و داخل سايت بانک هم اسم و لوگوی سايت شما نمايش داده ميشه.ولی زرین پال یک بدی داره
مستقیم به درگاه وصل نمیشه ومیره تو ی صفحه که کاربر باید بانک مورد نظر انتخاب کنه ( انتخاب یک بانک برای پرداخت نداره )
کافی هست در زرين پال تيکت بزنيد تا اين درگاه رو فعال کنيم و در کنار درگاه عادی ازش استفاده کنيد.
مشابه سايت زير که از هر دو درگاه استفاده ميکنه:
اس ای شانزده صفر يک - ثبت آنلاين دامين ملی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)