-
June 19th, 2010, 20:26
عضو انجمن
پاسخ : مناسب ترین دیتاسنتر با شرایط من ...
از همه ی دوستان ممنون.
درسته من گفتم قیمت پایین باشه نه دیگه خیلی پایین (اینو گفتم که نگید هم خر و می خواد هم خرما !) 
مدیر عزیز ! منظور من هم فکری بود ؛ عذر می خوام اگر پست رو در جای خودش باز نکردم .
دوستان - من قصد دارم روی این سرور فقط vps راه اندازی کنم. وارز بودنشم مهم نیست.
با تشکر از پاسخ شما همکاران عزیز.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
-
June 19th, 2010 20:26
# ADS
-
June 19th, 2010, 20:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
گفتم جای اینکه نگاه کنم و چرت و پرت بخونم خودم یک کاری کنم. شما میتوید آستینا بزن بالا. بسم الله .... والله ......
پست استارتر چرت و پرته ؟!
نیازی به آستین بالا زدن نیست ، ایشون یک راهنمایی خواستند بنده هم تا جایی که اطلاع داشتم راهنمایی درست کردم
-
-
June 20th, 2010, 11:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
IranianServer
از همه ی دوستان ممنون.
درسته من گفتم قیمت پایین باشه نه دیگه خیلی پایین (اینو گفتم که نگید هم خر و می خواد هم خرما !)

مدیر عزیز ! منظور من هم فکری بود ؛ عذر می خوام اگر پست رو در جای خودش باز نکردم .
دوستان - من قصد دارم روی این سرور فقط vps راه اندازی کنم. وارز بودنشم مهم نیست.
با تشکر از پاسخ شما همکاران عزیز.
من پیشنهاد میکنم از leaswweb بگری تا سرورت وارز ساپورت هم باشه. leaseweb را من خوب دیدم. زیاد ازش مشکل ندیدم. خوب هم راه میاد.همانطور که میدونین خیلی از سایتهای معروف دانلود ایرانی که توسط hostdl میزبانی میشوند،روی این دیتاسنتر قرار دارند. قیمتهاش هم بد نیست.
طبق خبرهایی که من خوندم بزرگترین و پیشرفته ترین دیتاسنتر منطقشون است. حالا راست یا دروغش پای خودشون.
-
-
June 21st, 2010, 07:06
عضو دائم
طبق خبرهایی که من خوندم بزرگترین و پیشرفته ترین دیتاسنتر منطقشون است. حالا راست یا دروغش پای خودشون.
بله تو هلند و تمام کشور های دور و برش لیزوب از همه پیشرفته تره ...
-
تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید