-
August 8th, 2014, 17:10
عضو دائم
پاسخ : رایتل
دوستان من الان داشتم مراحل ثبت نام رو نگاه میکردم ، جایی برای انتخاب نوع سیم کارت (میکرو ، نانو و...) نداشت ، چطور باید بهشون گقت ک سیم نانو ارسال کنند ؟
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2014 17:10
# ADS
-
August 8th, 2014, 23:15
عضو انجمن
میادش دیرو زود داره ولی میاد من 1 دونه ثبت نام کردم بعد از 14 15 روز اومد بعد از 1 روزم فعال شد از همون طرح رای آموز ثبت نام کردم نگران نباشید میاد
-
تعداد تشکر ها از hannah به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2014, 22:57
الان بیش از یک ماه هست که سیم کارت من نیومده
این راه ارتباطی که گذاشته فقط اشغال میزنه قسمت پشتیبانش. کسی تابحال زنگ زده به این شماه ؟09202000000
چیکار کنم بهتره؟ نکنه با پول من اختلاس کرده باشن
-
تعداد تشکر ها از فرهاد م به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2014, 10:35

نوشته اصلی توسط
فرهاد م
الان بیش از یک ماه هست که سیم کارت من نیومده
این راه ارتباطی که گذاشته فقط اشغال میزنه قسمت پشتیبانش. کسی تابحال زنگ زده به این شماه ؟09202000000
چیکار کنم بهتره؟ نکنه با پول من اختلاس کرده باشن
سلام
دوست عزیز اینا سرشون شلوغه من خودم رایتل دارم و هر زمان با خط رایتلم تماس گرفتم پاسخ دادن
شما تماس میگیری یه ذره نگه میداری میبینی کسی جواب نمیده قطع می کنی این دفعه که تماس گرفتی اینقدر نگه دار تا یکی از اوپراتور ها جوابتو بده
در ضمن اوپراتور اعلام می کنه شما نفر چندمی در صف انتظار!
اون جمله ای رو که پر رنگ کردم پاک کن همچین میگه که انگار چقدر پول داده از یه اوپراتور ثبت شده سیم کارت خریدی
-
تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2014, 20:01
اون رو به شوخی نوشتم ولی چرا کنه قطره قطره جمع گرد ... انگار تابحال اختلاس نشده تو ایران اینم روش این همه پول مارو خوردن که نگو...
ولی اشغال میزنه دوست عزیز بعد خودش قطع میشه بیش از 20 بار زنگ زدم در زمان های مختلف و در روز های مختلف همیشه اینجوری بوده
-
تعداد تشکر ها از فرهاد م به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2014, 20:16

نوشته اصلی توسط
فرهاد م
اون رو به شوخی نوشتم ولی چرا کنه قطره قطره جمع گرد ... انگار تابحال اختلاس نشده تو ایران اینم روش این همه پول مارو خوردن که نگو...
ولی اشغال میزنه دوست عزیز بعد خودش قطع میشه بیش از 20 بار زنگ زدم در زمان های مختلف و در روز های مختلف همیشه اینجوری بوده
چی بگم برای من که این طوری نیست شما ساعت کاری بگیر مثلاً 10 صبح البته میدونم که پشتیبانیش به احتمال زیاد 24 ساعتس
-
تعداد تشکر ها ازسرزمین به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2014, 19:46
رایتل واقعا مزخرف مخصوصا که 3g همراه اول و ایرانسل راه افتاده
-
تعداد تشکر ها از espad به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2014, 21:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
espad
رایتل واقعا مزخرف مخصوصا که 3g همراه اول و ایرانسل راه افتاده
همراه اول که دیگه از 3g شدن پشیمون شد!!!
-
تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 00:33

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
همراه اول که دیگه از 3g شدن پشیمون شد!!!
آقای محترم قبل از گفتن هر چیزی فکر کن بیخودی خبر اشتباه رو به مردم منتقل نکن همراه اول هم مجوز 3G و 4G رو گرفت
جهت اطلاعات بیشتر به سایت mci.ir مراجعه کنید.
-
تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 01:18
عضو جدید
درود
ایرانسل مال " ب*ت " هستش.کسی میدونه رایتل مال کدوم ارگان یا نهاد یا تشکیلاتی هستش؟
-
تعداد تشکر ها از Meistero به دلیل پست مفید