-
July 24th, 2014, 20:23
عضو انجمن
آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
سلام و درود خدمت کاربران گرامی انجم وب هاستینگ تالک ایران!
افر جدیدی از او وی اچ برای فروش گذاشتیم با قیمت باور نکردی !!
تاپیک فروش قبلی دوریس وب:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/115139/
درحال حاظر از موقعیت فرانسه و هلند و کانادا این دیتاسنتر سرور ها هستند
روی کلیه سرویس های ما 30روز بازگشت وجه داریم ( طبق قوانین )
تحویل سرور ها 1ساعته هست ( در تعطیلات حداکثر 24 ساعت )
دوستان عزیز قبل از خرید به این نکته توجه کنید :
در این دیتاسنتر پورت اسکن ممنوع بوده ! حتی برای تست یا برای ۱ثانیه هم نباید پورت اسکن کنید!
در صورت اخطار از سمت دیتاسنتر حتی بار اول سرورتون مسدود شده و دیگر به شما سرویس نخواهیم داد ( البته بکاپ سرورتون تقدیم میشه ! )
بعدا اضافه شد : هر ماه فقط ۲بار ریلود رایگان داریم - درخواست های بیشتر شامل ۵۰۰۰ تومان هزینه خواهد بود .
بعدا اضافه شد ۲ : کانفیگ ها فقط یکبار انجام میشه و بعد ها شرکت ما هیچگونه مسئولیتی در رابطه با کانفیگ های انجام شده ندارد . ( در صورت مشکل مواجه شدن کانفیگ ها رفع مشکل با مشتری هست )
تلفن تماس شرکت : 02144437208
یاهو جدید شرکت : drswebir
ویرایش توسط alfavps.com : August 17th, 2014 در ساعت 22:22
-
تعداد تشکر ها ازalfavps.com به دلیل پست مفید
3d-max, alireza0037, bardy, emperor3508, ESP, farshid4u, irjoker, kool, ma3oud91, majidmajid0098, mamaDzar, mhm007, mojtaba472, omid3963, Sajjad hossein pour, Sami2012, sor, TeenArcher, uoogle, w.h.t
-
July 24th, 2014 20:23
# ADS
-
August 19th, 2014, 22:39
عضو انجمن
پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!

نوشته اصلی توسط
Rapian
یک سرور اگه دارین الان میخوام . پس از واریز چه مدت طول میکشه تحویل داده بشه ؟
سلامافر های این تاپیک فعلا ۴۸ ساعته تحویل میدیم .
-
-
August 20th, 2014, 10:57
عضو انجمن
پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
لطفا یکم سریعتر تحویل بدید خیلی وقته منتظر هستم
-
-
August 20th, 2014, 12:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
لطفا یکم سریعتر تحویل بدید خیلی وقته منتظر هستم
امروز براتون ارسال میشه
---------------------------------------
دوستان عزیز تلفن شرکت امروز خراب شده است در صورت پاسخ گو نبودن تلفنی مشکل از سمت مخابرات ما هست.
-
-
August 20th, 2014, 15:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ms96
یه سفارش 2003 هم من دادم منتظرم

امروز به دستتون میرسونم
-------------------------------------
مشکل تلفن شرکت برطرف شد
۱۶ عدد سرور کانادا موجود شد
-
-
August 20th, 2014, 22:14
تخفیف به صورت دائمی هست ؟ یا برای ماه اول؟
-
-
August 22nd, 2014, 20:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezams
تخفیف به صورت دائمی هست ؟ یا برای ماه اول؟
دائمی هست دوست عزیز
- - - Updated - - -
سلام و درود
تعداد ۸ عدد سرویس کانادا موجود هست
سفارشات انجام شده درحال تحویل هست
و به سفارش های ۳ماهه امروز ۱عدد هاست ایران ۲گیگابایت رایگان تقدیم میکنیم .
-
تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2014, 02:34
عضو انجمن
دوستانی که از این شرکت خرید میکنید، به عنوان یک همکار عرض میکنم ایشون فرد قابل اعتمادی نیستن. ایشون پول دو سرور مجازی رو گرفتن و بعد از سه روز هر دوی اون سرورها داون شدن و امروز بعد از گذشت تقریباً سه هفته وجه رو برگشت نمیزنن!
و به ما پیشنهاد دادن از هر راهی که مایلیم پیگیر باشیم و آرزوی موفقیت هم برامون کردن! به هر حال نه من دشمنی با ایشون دارم و نه مشکلی. برای پرداخت پول یک هفته زمان خواستند ما سه هفته زمان دادیم، اما ظاهراً تمایلی به پس دادن پول ندارند و دائماً بهونه میارن.
kolahbardar.jpgkolahbardar2.jpg
-
تعداد تشکر ها ازzigma4000 به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2014, 12:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zigma4000
دوستانی که از این شرکت خرید میکنید، به عنوان یک همکار عرض میکنم ایشون فرد قابل اعتمادی نیستن. ایشون پول دو سرور مجازی رو گرفتن و بعد از سه روز هر دوی اون سرورها داون شدن و امروز بعد از گذشت تقریباً سه هفته وجه رو برگشت نمیزنن!
و به ما پیشنهاد دادن از هر راهی که مایلیم پیگیر باشیم و آرزوی موفقیت هم برامون کردن! به هر حال نه من دشمنی با ایشون دارم و نه مشکلی. برای پرداخت پول یک هفته زمان خواستند ما سه هفته زمان دادیم، اما ظاهراً تمایلی به پس دادن پول ندارند و دائماً بهونه میارن.
kolahbardar.jpgkolahbardar2.jpg
سلام
قبلا هم بهتون گفتم مشکل مالی داریم سر ضرر های او وی اچ
متاسفانه تا اطلاع ثانوی نمیتونیم مبلغی برگشت بدیم خواستید میتونیث سرور جایگزین تهیه کنید یا صبر کنید مشکلمون برطرف بشه.
موفق باشید.
-
-
August 25th, 2014, 12:39
عضو انجمن
دوست عزیز ما دیگه نیازی به سرور مجازی هایی که از شما تهیه کردیم نداریم.
بعد از چند روز قطعی تقاضای برگشت وجه رو دادیم که متاسفانه بعد از گذشت نزدیک به سه هفته شما وجه رو برگشت نمیزنید و بهونه میارین.
بعد از قطعی شما به همه ایمیل فرستادید که :
شرکت دوریس طبق جلسه ای برای رفع این موضوع تشکیل شده بود داشتیم نظر بر این شد که به ۲ روش به کاربر ها خسارت بدیم
1- روی ۲ماه بعدی به کاربران تخفیف ۴۰ درصدی بدیم و سرور جدید به کاربر بدیم .
2- هزینه کاربر را برگشت بدیم + ۴۰ درصد اضافه تر برای جبران خسارت .
یا اگر شما کاربران عزیز نظر دیگری دارید برای خسارت لطفا از طریق تیکت ارسال کنید.
ما نیازی به خسارت 40 درصدی شما نداریم و لطف کنید اصل پول رو برگردونین. مشکلات مالی شما ربطی به مشتری های شما نداره هرچند که سعی کردیم تا حد امکان مدارا کنیم.
در ضمن شاید مشکل مالی شما تا ابد حل نشه این کار شما کاملاً غیرحرفه ای محسوب میشه.
آخرین تیکت ارسالیتون هم به دستم رسید :
sanad.jpg
-
-
August 25th, 2014, 13:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zigma4000
دوست عزیز ما دیگه نیازی به سرور مجازی هایی که از شما تهیه کردیم نداریم.
بعد از چند روز قطعی تقاضای برگشت وجه رو دادیم که متاسفانه بعد از گذشت نزدیک به سه هفته شما وجه رو برگشت نمیزنید و بهونه میارین.
بعد از قطعی شما به همه ایمیل فرستادید که :
ما نیازی به خسارت 40 درصدی شما نداریم و لطف کنید اصل پول رو برگردونین. مشکلات مالی شما ربطی به مشتری های شما نداره هرچند که سعی کردیم تا حد امکان مدارا کنیم.
در ضمن شاید مشکل مالی شما تا ابد حل نشه این کار شما کاملاً غیرحرفه ای محسوب میشه.
آخرین تیکت ارسالیتون هم به دستم رسید :
sanad.jpg
مبلغ بیشتر کسایی که درخواست کرده بودن برگشت داده شده
شما و چند نفر دیگر باقی ماندید که این هم منتظریم پولی که دست او وی اچ داریم برای ما برگشت بزنه!
ایمیلش هست خواستید بگید نشون بدم.
-