-
July 24th, 2014, 20:23
عضو انجمن
آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
سلام و درود خدمت کاربران گرامی انجم وب هاستینگ تالک ایران!
افر جدیدی از او وی اچ برای فروش گذاشتیم با قیمت باور نکردی !!
تاپیک فروش قبلی دوریس وب:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/115139/
درحال حاظر از موقعیت فرانسه و هلند و کانادا این دیتاسنتر سرور ها هستند
روی کلیه سرویس های ما 30روز بازگشت وجه داریم ( طبق قوانین )
تحویل سرور ها 1ساعته هست ( در تعطیلات حداکثر 24 ساعت )
دوستان عزیز قبل از خرید به این نکته توجه کنید :
در این دیتاسنتر پورت اسکن ممنوع بوده ! حتی برای تست یا برای ۱ثانیه هم نباید پورت اسکن کنید!
در صورت اخطار از سمت دیتاسنتر حتی بار اول سرورتون مسدود شده و دیگر به شما سرویس نخواهیم داد ( البته بکاپ سرورتون تقدیم میشه ! )
بعدا اضافه شد : هر ماه فقط ۲بار ریلود رایگان داریم - درخواست های بیشتر شامل ۵۰۰۰ تومان هزینه خواهد بود .
بعدا اضافه شد ۲ : کانفیگ ها فقط یکبار انجام میشه و بعد ها شرکت ما هیچگونه مسئولیتی در رابطه با کانفیگ های انجام شده ندارد . ( در صورت مشکل مواجه شدن کانفیگ ها رفع مشکل با مشتری هست )
تلفن تماس شرکت : 02144437208
یاهو جدید شرکت : drswebir
ویرایش توسط alfavps.com : August 17th, 2014 در ساعت 22:22
-
تعداد تشکر ها ازalfavps.com به دلیل پست مفید
3d-max, alireza0037, bardy, emperor3508, ESP, farshid4u, irjoker, kool, ma3oud91, majidmajid0098, mamaDzar, mhm007, mojtaba472, omid3963, Sajjad hossein pour, Sami2012, sor, TeenArcher, uoogle, w.h.t
-
July 24th, 2014 20:23
# ADS
-
August 15th, 2014, 14:01
عضو جدید
پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
بیا اینم مدرک من
شما دوتا سرور میکروتیک به من دادی و کانفیگ هم خودت انجام دادی ولی به علت عدم تسلط بر نحوه کانفیگ
سرورها مشکل داشت و وصل نمیشد
اول شما مشخصات را برای من ارسال کردین من هم توی اون یوزر و پس ساختم بعد دیدم مشکل داره و توی همون تیکتی که به من مشخصات داده بودین ازتون خواستم تا اشکال را رفع کنید
شما به جای اینکه انتهای تیکت رو نگاه کنی به من میگی مشخصات بده در صورتی که داری منو سرکار می زاری
از نحوه پاسخ دادن شما به تیکت ها مشخصه چقدر مردم دار هستین و رضایت مشتری براتون مهمه !
یکی از تیکت ها 48 ساعت باز بود مگه شرکتی داریم که تیکت پشتیبانی رو اینقدر دیر پاسخ بده
من عکس اون تیکتی که زدم رو میزارم دوستان خودشون ملاحظه کنند
درضمن من دفعه اولم نیست که از کسی سرور می گیرم این اولین باره که اینجوری یه نفر پولم رو خورده و من کاری نمی تونم بکنم
در ضمن شما هر کاری خواستی بکن دست پیش رو گرفتی پس نیفتی
خودت هم میدونی کار خودت از اول (تحویل سرور و کانفیگ ) تا الان (عدم پشتیبانی درست و وضعیت نامعلوم وجه پرداختی) که این کار و با من کردی غیرقانونی و به دوراز شان و جایگاه انسانیه
فقط بهت میتونم بگم متاسفمفایل پیوست 22092
گروه طراحی و توسعه مازندوب شمال
بسته های نصبی رایگان قالب های جوملا و وردپرس
تلگرام
www.mazandweb.com = @mazandweb
-
تعداد تشکر ها ازmazandweb به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2014, 14:11
عضو انجمن
پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!

نوشته اصلی توسط
mazandweb
بیا اینم مدرک من
شما دوتا سرور میکروتیک به من دادی و کانفیگ هم خودت انجام دادی ولی به علت عدم تسلط بر نحوه کانفیگ
سرورها مشکل داشت و وصل نمیشد
اول شما مشخصات را برای من ارسال کردین من هم توی اون یوزر و پس ساختم بعد دیدم مشکل داره و توی همون تیکتی که به من مشخصات داده بودین ازتون خواستم تا اشکال را رفع کنید
شما به جای اینکه انتهای تیکت رو نگاه کنی به من میگی مشخصات بده در صورتی که داری منو سرکار می زاری
از نحوه پاسخ دادن شما به تیکت ها مشخصه چقدر مردم دار هستین و رضایت مشتری براتون مهمه !
یکی از تیکت ها 48 ساعت باز بود مگه شرکتی داریم که تیکت پشتیبانی رو اینقدر دیر پاسخ بده
من عکس اون تیکتی که زدم رو میزارم دوستان خودشون ملاحظه کنند
درضمن من دفعه اولم نیست که از کسی سرور می گیرم این اولین باره که اینجوری یه نفر پولم رو خورده و من کاری نمی تونم بکنم
در ضمن شما هر کاری خواستی بکن دست پیش رو گرفتی پس نیفتی
خودت هم میدونی کار خودت از اول (تحویل سرور و کانفیگ ) تا الان (عدم پشتیبانی درست و وضعیت نامعلوم وجه پرداختی) که این کار و با من کردی غیرقانونی و به دوراز شان و جایگاه انسانیه
فقط بهت میتونم بگم متاسفم

توی همین عکس مشخص هست که سرویس ها بهتون تحویل داده شده
غیر این هست؟
کانفیگ شما هم مشکلی نداره فقط یک کانفیگ مونده اون هم ال ۲ تی پی هست
پی پی تی پی بهتون گفتم وصل میشه با گوشی های اندروید ( که خودتون هم توی چت یاهو تایید کردید )
الان فقط یک مورد مونده اون هم ال۲ تی پی هست که بهتون گفتم رفع میکنم
زمانی کلاه بردار میشدم که بهتون هیچ سرویسی تحویل نمیدادم نه اینکه سر یک کانفیگ بخواید اینطوری حرف بزنید
۲تا راه براتون میزارم
۱- درخواست بدید کانفیگ رو براتون انجام بدم توی سایت
۲- فردا وکیل شرکتم رو میفرستم از شما شکایت های لازم رو انجام بده
دوست عزیز نمیخوام هم وقت شما نلف بشه و هم وقت من
پس لطفا همکاری کنید!
در ضمن بنده شخصی کار نمیکنم که به من میگید کلاه بردار
ما شرکت هستیم
روز خوش
-
-
August 15th, 2014, 14:30
-
تعداد تشکر ها از saied_hacker به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2014, 14:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saied_hacker
13 تومن مارو ... خورد ولی اینا ***ی بیش نیستند
به جای شرمنده بودن نگا کن ، پولم پس نمیدن ...
بهتون گفتم پست هاتون رو پاک کنید تا بهتون پول برگشت میدم + تا ۳شنبه طول میکشه چون باید حسابداری تایید کنه
حساب شرکت هست و شخص نیستم که همینطوری بخوام بهتون برگشت بدم
متاسفانه هنوز به این سطح نرسیدید که این چیز هارو درک کنید
هروقت پست هاتون رو پاک کردید درخواست بدید پول شما هم برگشت داده میشه.
در ضمن الان ۳۰۰ یورو پول ما دست دیتاسنتر او وی اچ هست که گفتن ۲۰ روز دیگه برگشت میدن!
اگر میخواهید بهتون عکس بدم! ( منظورم این هست که کارهای شرکتی مراحل خاص خودش رو داره )
- - - Updated - - -
شما ۲تا دوست عزیز اگر برگشت وجه میخواهید این کار رو انجام بدید:
۱- پست هاتون رو پاک کنید
۲- توی تیکت باید تضمین بدید بعد از برگشت وجه هیچگونه انتقادی در هیچ سایت دیگری راجب شرکت ما نخواهید کرد
۳- منم به حسابداری شرکت هماهنگ میکنم تا ۱شنبه پولتون رو برگشت بدند
در غیر این صورت متاسفانه مجبوریم از مراجع قانونی پیگیر کارهای شما باشیم .
موفق باشید.
ویرایش توسط alfavps.com : August 15th, 2014 در ساعت 14:41
-
-
August 15th, 2014, 14:44
-
-
August 15th, 2014, 14:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saied_hacker
شما 300 میلیون دلارتون دست اونا باشه به من ربطی نداره شما پولو پس بده من نهایتش میام پاک می کنم
در مورد درک هم من چند بار با شما چت کردم و به این نتیجه رسیدم شما زیر سن قانونی هستین از گفتارتون و ... کاملا مشخصه
اینجا گفتن تخصص مدرک ماکروسافته بعد کفتن l2tp بلد نیستن تنظیم کنن...
و در ممورد کانفیک این سرویس هم من اول که گفتن داستان داره چون ikev2 میخاستم گفتن بی خیال چون l2tp هم زیاد به کارم نمی امد، اما حالا بعد یه هفته که اومدن میگن الان میدیم بهتون میگم لااق یه l2tp خودت تنظیم کن روش میگه بلد نیستم ... ؟!؟!؟!؟
(پست اخر حس کل کل نیست)
دوست عزیز
من خدای اینترنت هم باشم برای شما کوچکترین کانفیگی انجام نمیدم
در ضمن من سنم نزدیک ۴۰ سال هست
فکر نمیکنم زیر ۱۸ سال + نداشتن پایان خدمت اجازه ثبت شرکت بدن
لطف کنید تیکت بدید پولتون رو برگشت بدم
-
تعداد تشکر ها ازalfavps.com به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2014, 16:33
با سلام
من اطلاعاتم در مورد سرور مجازی در حد صفر هست
سرور مجازی رو صرفا بعنوان میل سندر نیاز دارم
اسکریپت Interspire Email Marketer فارسی شده رو هم میخوام روش نصب و تحویل بهم بدین
هزینه و روش خرید و پلن توصیه ای خود رو برام بفرمائید
( توجه : ممکن هست سفارشات بیش از یک مورد شود )
-
-
August 15th, 2014, 17:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mazandweb
من وظیفه ام بود توی این تاپیک وضعیت پشتیبانی و تخصص این آقا رو تشریح کنم تا کسی خواست از ایشون سرور بخره خوب چشم و گوشش رو باز کنه
به خدا پولش اصلا واسم مهم نیست چون تو پست اولم گفتم از کسی که تعهد به کاری می کنه ولی بعد یه مدت میزنه زیرش بیزارم
این پولها زیاد تو زندگی آدم ها میاد و میره ولی آدم باید یه کمی خدا رو درنظر بگیره
به خداوندی خدا قسم اصلا قصد خراب کردن ایشان رو ندارم فقط نمی خوام یک آدمی مثل من یا هرکسی که ایشون قبلا این بلا رو سرش آورده اینجوری طمعه بشه
دیگه ادامه هم نمیدم والسلام
دوست عزیز !
اولا سرویس شما تحویل داده شده مشکل شما فقط کانفیگ هست نه هیچ چیز دیگری !
دوما گفتم پست هاتون رو پاک کنید براتون مبلغ رو برگشت میزنم!
از حرف های شما فقط این معلوم هست قصد و نیت شما تخریب هست!
۳۰ تومن پول سرویس شما ارزش اینکار هارو نداره که بخوام خودم رو خراب کنم!
خواستید در خدمتم - نخواستید هم هدف شما مشخص هست = تخریب
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
amirmail
با سلام
من اطلاعاتم در مورد سرور مجازی در حد صفر هست
سرور مجازی رو صرفا بعنوان میل سندر نیاز دارم
اسکریپت Interspire Email Marketer فارسی شده رو هم میخوام روش نصب و تحویل بهم بدین
هزینه و روش خرید و پلن توصیه ای خود رو برام بفرمائید
( توجه : ممکن هست سفارشات بیش از یک مورد شود )
سلام و درود
فقط میتونم براتون سیستم عاملی که میخواهید رو نصب کنم
کانفیگ با شما هست
ولی اگر بخواهید میتونم براتون کلوکسو نصب کنم یک دامین راه اندازی کنید و ازش به عنوان سرور ارسال ایمیل استفاده کنید
این هم توجه کنید که ارسال ایمیل هاتون باید به صورتی باشه که اسپم نشه و دیتاسنتر شکایت نکنه!
براتون کلوکسو رو میتونم نصب کنم مشکلی نداره .
- - - Updated - - -
از لوکیشن کانادا نیز سرور اضافه کردیم که بزودی لینک سفارش در صفحه اول قرار خواهم داد.
-
تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2014, 18:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alfavps.com
فکر نمیکنم زیر ۱۸ سال + نداشتن پایان خدمت اجازه ثبت شرکت بدن
جسارتا، اینجا فرمودید که:

نوشته اصلی توسط
alfavps.com
( مدیر شرکت ما یک شرکت ثبت شده در کویت دارند که به اسم اون شرکت حساب باز کردیم )
الان مدیر شرکت خودتون هستید یا کسِ دیگه؟ (با توجه به اینکه تو جمله بالا به عنوان سوم شخص به مدیر شرکت اشاره شده)
-
-
August 15th, 2014, 18:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
جسارتا، اینجا فرمودید که:
الان مدیر شرکت خودتون هستید یا کسِ دیگه؟ (با توجه به اینکه تو جمله بالا به عنوان سوم شخص به مدیر شرکت اشاره شده)
دوست عزیز
شرکت اعضای هیئت مدیره داره که میشه
۱- مدیر عامل
۲- رئیس هیئت مدیره
۳- افراد دیگر که میشن اعضای هیئت مدیره
یک شخص نمیتونه مدیر عامل ۲ شرکت باشه ولی میتونه توی چندین شرکت جزو هیئت مدیره باشه!
من یکی از اعضای هیئت مدیره هستم
اون شخصی هم که بهتون گفتم یکی از اعضای هیئت مدیره هست که شرکت دیگری نیز دارند!
یک شرکت از یک نفر تشکیل نشده
پیشنهاد میکنم قبل از مطرح کردن و راه انداختن بحثی قبلش کمی نحقیق کنید
سوالی دیگری در رابطه با شرکت بود با من از طریق پیغام خصوصی پیگیر باشید و اینجا لطفا پست ندید .
-
تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید