جای نگرانی نیست، 35 تایپک فروش هزارنویس و ثبت نظرات مشتریان در آن تایپک ها، گواه از اطمینان و اعتماد مشتریان دارد.
شما می توانید برای گفتگو با واحد فروش به سایت اصلی و پشتیبانی آنلاین مراجعه فرمایید.
جای نگرانی نیست، 35 تایپک فروش هزارنویس و ثبت نظرات مشتریان در آن تایپک ها، گواه از اطمینان و اعتماد مشتریان دارد.
شما می توانید برای گفتگو با واحد فروش به سایت اصلی و پشتیبانی آنلاین مراجعه فرمایید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
سلام
هر تخفیف غیر معقولی نهایت منجر به از هم پاشیدگی مجموعه خواهد شد، در گذشته شاهد اینگونه موارد بودیم! و نمونه آن در انجمن بسیار هست!
یک آفر برای شما پیغام خصوصی شد.
موفق باشید.
روز خوش
من دو تا سرور میخوام که یکیش را تو پست اول همین تاپیک گفتم و قیمتی ندادید و دومی هم همین sx60 خواهد بود که طبیعتا هر کس قیمتش مناسب باشه و ستاپ را هم مناسب بگیره از اون تهیه خواهم کرد . متاسفانه امروز صبح اون سرور را تمدید کردم که علت هم زرنگی فروشنده قبلی بود هر چند من از ایشان ناراحت نیستم ولی کاش مشکل سرور پنل دوم را قبل از تمدید میگفتن که شاید الان سرور را مجددا از خود ایشان تهیه میکردم ولی در هر صورت من سه سرور دارم که یکیش تو پنل یکی از همکاران شماست و راضی هستم و این دو تا را هم میخوام از یک فرد مطمئن و معتبر درست مثل آفر دهنده های همین تاپیک با قیمت مناسب تهیه کنم
سپاسگزارم
- - - Updated - - -
درود
پاسخ دادم مهندس
هر تخفیف غیر معقولی نهایت منجر به از هم پاشیدگی مجموعه خواهد شد،این رو موافق هستم.
سرور فوق رو برای ماه اول به شما با 30%تخفیف میتنم تقدیم کنم و ماه های بعدی 15 % .
35یورو این ماه و تمدید 43 یورو
هر یورو 4400تومن
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
قیمت مشخص هست
25% تخفیف
سرور انتقال از همکار شامل تخفیف
تعداد سرور بیش از 3 عددشامل تخفیف
اطلاعات بیشتر در سایت
صفحه اصلی پورتال - شرکت داده گستر سینا شیراز
Servervds.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f11/118761/
برای انتقال از این آفر ما میتنید استفاده کنید
www.ParaServer.Net
www.ParaServer.Net
متاسفانه باید بگم تمام کسانی که پنلشون مشکل دارند
از عدم پرداخت هزینه سرورها بوده و هست
که افرداد یا اشخاصی هستند در همین انجمن، که بحث شما و این حرف به کاربران خود زده اند
که عکس از پیغامشون و پنلشون موجود هست
و مطمئن باشید تمام کسانی که حق انتقال سرور را ندادند، فقط بدلیل عدم پرداخت از سمت اون شخص ارائه دهند بوده و ربطی به کسی یا پنل از سمت شرکت هتزنر نیست
متاسفانه :!!!!! برای نگه داشتن سرور در پنل خود هر دروغی میگویند . و بعد سرور بدون ست اپ میماند برای فروشنده و به کاربر جدید با ست اپ میدهد و این سودی هست برای فروشنده ... ادامه داستان
تعدادی لینک و خاطرات برخی از این نوع فروشنده ها در همین انجمن وجود دارد با کمی جستجو ....
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)