پهنای باند : نامحدود!
پارک دامنه : نامحدود
زیر دامنه : نامحدود
دیتابیس : نامحدود
نصب رایگان سیستم مدیریت : دارد
کنترل پنل : سی پنل
-------------------------------------------
نسخه پشتیبان:
بک آپ روزانه بله
بک آپ هفتگی بله
بک آپ ماهانه بله
بک آپ ماهانه در سرور دیگر بله
شما تظمین میکنید ساسپند نشم بعد چن ماه که شروع کنم به کار کردن شاید سرور اختصاصی خریدم ولی فعلا روشون کار نمی کنم
سلام
ما به هیچ وجه حساب مشتریان را Suspend نمیکنیم، تنها در صورتی که مصرف شما بیش از اندازه استاندارد تعریف شده باشد کاربری که سایت شما را بازدید خواهد کرد با خطا مواجه خواهد شد.
هر چند سرویسهای میزبانی ویژه ما از میانگین مصرف اعلام شده شما بیشتر است.
با سپاس
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
تشکر شده در
5,196 پست
پاسخ : درخواست هاست مناسب
نوشته اصلی توسط amingp
دوستان بهترین هاست کدومه چون الان میخوام بخرم و انتقال بدم لطفا تظمینی که ساسپند نشم
ببخشید میخواهید دوستان حرفه ای چشم بسته غیب بگن ؟ نمیشه با حرف چیزی رو تضمین کرد که.
باید سایتتون بررسی بشه و اگر الان ساسپند هستید ببینید علتش چیه . شما ممکنه اصلا وردپرستون افزونه ای نصب شده باشه یا کلا مشکلی برای آن پیش آمده باشه که بیاد رو سرور کلا سرور رو درگیر بکنه ، بعد چه طور میزبان تضمین بکنه ؟
با همین شیوه هرجا برید بعد چند وقت به مشکل میخورید.
پیشنهاد و تضمینی نمیتوانیم به شما ارائه کنیم، تضمین لفظی الان رو هوا بدون بررسی کار غیر حرفه ای و فقط برای جذب شماست.
موفق باشید
قیمت نهایی این هاست برای شما 41000 تومان برای یک سال
یعنی ماهانه : 3500 تومان برای یک هاست 10 گیگ با منابع اختصاصی و Gbps 480 دیداس پروتکشن
ارائه ی 22% تخفیف ویژه برای پلان های شرکت بین المللی Qhoster shirazhost.biz→سایت من ☺ ☺ ایمیل من←shiraz.host@yahoo.com جهت دریافت کد 22% تخفیف اختصاصی یا پرداخت ارزی فقط با ایمیلم یا پیام خصوصی تماس بگیرید . ☻☻اگر هاست خارجی میخواید چرا مستقیم تهیه نمی کنید(واسطه ایرانی=افزایش هزینه)☻☻