-
عضو انجمن
محدودیت دیتابیس
سلام
از یه هاست خارجی معتبر, هاستی تهیه شده
هاست در حجم دیتابیس و تعداد تیبل ها محدودیت داره ( تعداد تیبل ها کمتر از 1100 تا باید باشه )
فروشنده های که داخل انجمن هستند و شرکت های ایرانی که خدمات میدن این محدودیت رو دارن!؟
یه هاست نیاز دارم که 10-15 تا انجمن ( ipb ) میخوام نصب کنم غیر از اون 10-15 دمو هم هست
که حجم و تیبل ها زیادی به وجود میاد
هاست با این مشخصات رو از کجا میشه تهیه کرد!
ممنون
-
-
July 3rd, 2014 05:56
# ADS
-
July 10th, 2014, 06:09
عضو جدید
پاسخ : محدودیت دیتابیس
تو این قسمت درخواست بدید اساتید محترم حتما راهنماییتون میکنند .
درخواست هاست اشتراکی
شماره تماس جدید وی تایم - 09112126115
-
تعداد تشکر ها از Wool به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2014, 10:48

نوشته اصلی توسط
Domain474
سلام
هاست در حجم دیتابیس و تعداد تیبل ها محدودیت داره ( تعداد تیبل ها کمتر از 1100 تا باید باشه )
فروشنده های که داخل انجمن هستند و شرکت های ایرانی که خدمات میدن این محدودیت رو دارن!؟
یه هاست نیاز دارم که 10-15 تا انجمن ( ipb ) میخوام نصب کنم غیر از اون 10-15 دمو هم هست
ممنون
فکر نمی کنید برای این تعداد دیتابیس و table نیاز هست که یک سرور مجازی تهیه کنید؟
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2014, 11:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Domain474
سلام
ممنون
سلام
شما حتما نیاز به یک سرویس اختصاصی دارید. یا سرور مجازی یا اختصاصی. البته درصد بالایی از فروشنده های هاست در ایران و این انجمن سرور های منیج نشده ضعیفی دارند که البته برای کار شما، مناسب است و محدودیت ندارند.
در بخش هاستینگ درخواست بدید تا 3-4 صفحه افر دریافت خواهید کرد.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2014, 12:45

نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
شما حتما نیاز به یک سرویس اختصاصی دارید. یا سرور مجازی یا اختصاصی. البته درصد بالایی از فروشنده های هاست در ایران و این انجمن سرور های منیج نشده ضعیفی دارند که البته برای کار شما، مناسب است و محدودیت ندارند.
در بخش هاستینگ درخواست بدید تا 3-4 صفحه افر دریافت خواهید کرد.
بله همین محدودیت نداشتن اخرش به کرش کردن MySQL سرور و دان شدن به مدت طولانی و در اخر به زدن تاپیک در انجمن و ... میرسه.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2014, 12:58
عضو انجمن
سلام
این تعداد Table برای یک دیتابیس اصلا پیشنهاد نمیشه، شما سرور اختصاصی هم داشته باشید با این تعداد Table به مشکل میخورید.
با سپاس
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
-