-
June 23rd, 2014, 01:17
عضو دائم
پاسخ : به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ + تجربه بنده در این کار+ اموزش لازم به شریک مالی

نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
با عرض سلام
بنده به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ میباشم.
راه اندازی سایت و مابقی کار اعم از مدیریت و کانفیگ موارد مختلف و خرید سرور و پشتیبانی از بنده است.
بنده تجربه چندین ساله دارم تو اینکار دارم .
به شریک مالی نیز اموزش لازم رو میدم برای کار.
تضمین سودهی و بازگشت پول رو هم دارم.
علاقه مندان لطف کنند مشخصات تماس بدند زیر پست تا شرایط و شیوه کار بهشون گفته شود.
یا حق
با سلام
با توجه به شروع فصل تابستان و افزایش سودجویان و سوء استفاده گران اینترنتی (( البته منظورم کلی بود و قصد جسارت ندارم)) ، لطف کنید موارد مختلف اعم از سابقه کاری ، آدرس ، شماره تماس ، شرایط کاری را در پست اول اضافه کنید تا با شفاف سازی شما کاربران با آگاهی بهتر و بیشتری تصمیم گیری داشته باشند.
با تشکر
-
-
June 23rd, 2014 01:17
# ADS
-
June 23rd, 2014, 01:53
عضو انجمن
پاسخ : به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ + تجربه بنده در این کار+ اموزش لازم به شریک مالی
اگر سفته یا چک کارمندی با نام خودتون به منظور بازگشت وجه سرمایه گذاری شده میدید، هر چه قدر بخواید، سرمایه گذاری خواهم کرد.
-
تعداد تشکر ها از hamedmj به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2014, 11:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
با سلام
با توجه به شروع فصل تابستان و افزایش سودجویان و سوء استفاده گران اینترنتی (( البته منظورم کلی بود و قصد جسارت ندارم)) ، لطف کنید موارد مختلف اعم از سابقه کاری ، آدرس ، شماره تماس ، شرایط کاری را در پست اول اضافه کنید تا با شفاف سازی شما کاربران با آگاهی بهتر و بیشتری تصمیم گیری داشته باشند.
با تشکر 
سلام خواهش می کنم بله در تابستان چنین مواردی هست سابقه کاری بنده در سایت دایرکت وب - وطن وب هاست - هاست سنتر و .... ادرس و شماره تماس هم برای دوستان پ.خ می کنم شرایط کاری هم ذکر شده بود
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hamedmj
اگر سفته یا چک کارمندی با نام خودتون به منظور بازگشت وجه سرمایه گذاری شده میدید، هر چه قدر بخواید، سرمایه گذاری خواهم کرد.
با عرض سلام
نمیدونم چقدر با این کار اشنایی دارید ولی باید بگم اگه با یه استارت خوب و ساپورت عالی کار رو شروع کنی ... بنا به تجربه ای که دارم از ماه دوم نه تنها پول برمیگرده بلکه شروع به سود دهی نیز میکنه.
- - - Updated - - -
با کمال عذر خواهی بعلت آپدیت تاپیک.
دوستانی که واقعا بودجه و توان همکاری رو دارند در تماس باشند تا کار قدرتمندی رو شروع کنیم
-
-
June 23rd, 2014, 12:34
دوست عزیز اطلاعات رو برای من هم ارسال کن قصد دارم خدمات هاستینگ هم به مشتری هام ارائه بدم
-
-
June 23rd, 2014, 23:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
espad
دوست عزیز اطلاعات رو برای من هم ارسال کن قصد دارم خدمات هاستینگ هم به مشتری هام ارائه بدم
براتون پ.خ شد.
منتظر دوستان دیگه هم هستیم
- - - Updated - - -
up
-
-
June 23rd, 2014, 23:52
عضو جدید
شرایط رو برای بنده هم ارسال کنید باتشکر
-
-
June 24th, 2014, 00:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shakib zero
شرایط رو برای بنده هم ارسال کنید باتشکر
شرایط در پست اول هستش ، دیگه نیاز به پ.خ نیست
-
-
June 24th, 2014, 01:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
m-sadeghi
شرایط در پست اول هستش ، دیگه نیاز به پ.خ نیست
هزینه ها رو هم آیا ذکر کردید ؟؟؟؟ :o
-
-
June 24th, 2014, 03:04
شرایط و هزینه رو برای منم پ.خ کنید لطفا
و اینکه چه تظمینی میدید؟
-
-
June 24th, 2014, 19:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shakib zero
هزینه ها رو هم آیا ذکر کردید ؟؟؟؟ :o
پ.خ شد.
شرایط و هزینه رو برای منم پ.خ کنید لطفا
و اینکه چه تظمینی میدید؟
هزینه ها پ.خ شد و شرایط هم در پست اول هست و این شغل کار یک نفر نیست و به پشتیبانی قوی و دائم نیاز داره برای همین بنده به دنبال شخص قابل اعتماد هستم.
در ضمن اگر خوب کار کنید و صداقت و عدالت در کار داشته باشید از 2 ماه هم زودتر به نتیجه میشینه.
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
دوستانی که واقعا بودجه و توان همکاری رو دارند در تماس باشند تا کار قدرتمندی رو شروع کنیم
-