-
June 13th, 2014, 13:01
عضو جدید
پاسخ : در خواست پنل پیامک با شماره اختصاصی 14 رقمی (دریافت پیامک رایگان به همراه وب سرویس)
-
-
June 13th, 2014 13:01
# ADS
-
June 13th, 2014, 14:10
عضو جدید
پاسخ : در خواست پنل پیامک با شماره اختصاصی 14 رقمی (دریافت پیامک رایگان به همراه وب سرویس)

نوشته اصلی توسط
sajadakbari
ممنون از همه دوستان که پیشنها دادن از ایشون یعنی
masterphp پنل پیامکمو خریداری کردم.
به چند دلیل.
1-تقریبا قیمتا خوب بود.
2-وبسرویس داشتن
3-در بیشتر مواقع آنلاین بودن. بنده چند روز ایشون و بقیه دوستان رو زیر نظر گرفتم. وایشون همیشه آنلاین بودن. حتی در روز جمعه.
به نظر من نماد اعتماد تنها کافی نسیت . فروشنده باید حداقل 10 ساعت در روز آنلاین باشه. تا خریدار سئوالاتشو بپرسه.
آرزوی موفقیت برای ایشون و بقیه دوستان
سلام
بنده هم برای شما و ایشون آرزوی موفقیت می کنم. ایشون از همکاران خوب ما هستند . ولی در جریان یک موضوع باشید که خیلی از حرفه ای ها معمولا کاربران را با استفاده از تیکت یا تماس تلفنی از طریق سیستم پشتیبانی به همرا یک یا چند پشتیبان که مخصوص برای سیستم در نظر گرفته و استخدام کرده اند پشتیبانی می کنند. موفق باشید.
-
-
June 14th, 2014, 21:17

نوشته اصلی توسط
2244
سلام
بنده هم برای شما و ایشون آرزوی موفقیت می کنم. ایشون از همکاران خوب ما هستند . ولی در جریان یک موضوع باشید که خیلی از حرفه ای ها معمولا کاربران را با استفاده از تیکت یا تماس تلفنی از طریق سیستم پشتیبانی به همرا یک یا چند پشتیبان که مخصوص برای سیستم در نظر گرفته و استخدام کرده اند پشتیبانی می کنند. موفق باشید.
بله.
گفته شما درسته
-
-
June 15th, 2014, 14:41
عضو جدید
-
-
June 15th, 2014, 14:50
عضو انجمن
سلام.پیام رسان رو پیشنهاد میکنم.ازش استفاده میکنم
مرکز ارسال اس ام اس تبلیغاتی و انبوه-هر ماه 3 تبلت
-
-
June 16th, 2014, 22:44
عضو انجمن
-
-
June 16th, 2014, 23:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sajadakbari
ممنون از همه دوستان که پیشنها دادن از ایشون یعنی
masterphp پنل پیامکمو خریداری کردم.
آرزوی موفقیت برای ایشون و بقیه دوستان
دوستان لطفا پستهای استارتر محترم رو بخونین.
-