-
June 14th, 2014, 21:20
پاسخ : وضعیت فعلی این هاستای خارجی

نوشته اصلی توسط
reza115
3 سال از هاست گیتور سرویس داریم و تا بحال مشکلی نداشتیم
کاملا نامحدود
اینجا سرور مجازی نامحدود میگیری سر 15 روز طرف میگه 300 گیگ بیشتر ترافیک مجاز نیست و بدون هماهنگی ساسپند میشه
ممنون
آپتایم و ساپورتش چه جوریه؟
-
-
June 14th, 2014 21:20
# ADS
-
June 14th, 2014, 21:32
عضو انجمن
سرور يك مقدار كند هست در ارتباط اول شايد به دليل اسكریپت مورد استفادتون هست شایدم فشاری که رو سرور هست البته حجم صفحه هم خیلی خیلی بالاست 2مگابایت !! 500 کیلوبایت عادیه!
تو قالبتون موارد بسیار زیادی هست که لود طولانی تر ایجاد میکنه نزدیک 10-15 لینک عکس و css و .. شما ارور 404 یا 409 میدند
http://gtmetrix.com/reports/honarsar...a.com/GWFoNaOP
البته سایتتون برای من خوب باز میشه و لودش عادی هست برای سرعت های پایین حجم صفحه باعث کندی بیش از حد میشه!
ویرایش توسط InterServer.ir : June 14th, 2014 در ساعت 21:35
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2014, 21:36

نوشته اصلی توسط
interserver.ir
سرور يك مقدار كند هست در ارتباط اول شايد به دليل اسكریپت مورد استفادتون هست شایدم فشاری که رو سرور هست البته حجم صفحه هم خیلی خیلی بالاست 2مگابایت !! 500 کیلوبایت عادیه!
تو قالبتون موارد بسیار زیادی هست که لود طولانی تر ایجاد میکنه نزدیک 10-15 لینک عکس و css و .. شما ارور 404 یا 409 میدند
latest performance report for: هنرسرای سبا | gtmetrix البته سایتتون برای من خوب باز میشه و لودش عادی هست
تا قبل از ست کردن کلود این مشکل ارورارو نداشت.منم الان که شما گفتین متوجهش شدم.ممنون.با فروشنده قالب تماس میگیرم
برای شما تو چند ثانیه باز میشه؟
اون 10 150 تا عکس هم گندیه که من زدم تو قالب.باید ریستور کنم.الان میشه گفت قالب رفته هوا کلا
-
-
June 14th, 2014, 21:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fmmajd
ممنون
آپتایم و ساپورتش چه جوریه؟
100% دوست عزیزم
بینظیره
-
تعداد تشکر ها از reza115 به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2014, 21:40

نوشته اصلی توسط
reza115
100% دوست عزیزم
بینظیره
عه؟چه خوب. دامنه آی آر رو مشکلی ندارن باهاش؟یا ایپی ایران؟شما برای ثبت نام چه کشوریو زدین؟
-
-
June 14th, 2014, 22:24
عضو انجمن
من مدت هاست برای مشتری هام از hostgator, bluehost, hostmonster و inmotion خرید میکنم.
همشون هم خوب بودند تا الان و من به همه پیشنهادشون میکنم اگه یه میزبانی بدون دردسر میخوان.
اگه خواستید من میتونم براتون کارای خریدش رو انجام بدم. inmotion برای سایت های بیزینسی که مصرفشون نسبتا بالا تره بهتره!
- - - Updated - - -
این ها همشون رسما ایرانیا رو هاست نمیکنند. نباید اطلاعات خریدتون ایران باشه درضمن.
-
تعداد تشکر ها از Cpt.Liux به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2014, 22:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fmmajd
عه؟چه خوب. دامنه آی آر رو مشکلی ندارن باهاش؟یا ایپی ایران؟شما برای ثبت نام چه کشوریو زدین؟
عاره !
چو دانی و پرسی سوالت خطاست
-
تعداد تشکر ها از reza115 به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2014, 23:59

نوشته اصلی توسط
reza115
عاره !
چو دانی و پرسی سوالت خطاست
نمیدونم واقعا.مشکل بعضیا کلا دارن و نمیذارن با آیپی ایران بریم.بعضیا فقط ایرانو از تو لیست برداشتن.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Cpt.Liux
من مدت هاست برای مشتری هام از hostgator, bluehost, hostmonster و inmotion خرید میکنم.
همشون هم خوب بودند تا الان و من به همه پیشنهادشون میکنم اگه یه میزبانی بدون دردسر میخوان.
اگه خواستید من میتونم براتون کارای خریدش رو انجام بدم. inmotion برای سایت های بیزینسی که مصرفشون نسبتا بالا تره بهتره!
- - - Updated - - -
این ها همشون رسما ایرانیا رو هاست نمیکنند. نباید اطلاعات خریدتون ایران باشه درضمن.
ممنون.برای مشتری هاتون یعنی خودتون استفاده نکردید؟
رسما بله.ولی مثلا من از بلوهاست پرسیدم گفتن دامنه آی آر نمیدن و ایران هم تو لیستشون نیست،ولی با آیپی ایران مشکلی ندارن.بازم من مطمئن نیستم ازشون.بقیه رو هم اصلا خبر ندارم مشکل دارن یا نه.اونا چه طورن؟
بین بلوهاست و هاست گیتور کدوم بهتره؟
-
-
June 15th, 2014, 00:25
عضو دائم
سرویس دهندگان متعددی برای ارائه خدمات هاستینگ وجود دارند.
شما میتوانید با ارزیابی مشتریان هر سرویس دهنده ، سابقه کاریشون ، انواع سایت های میزبانی شده در اون شرکت ،به انتخاب مناسبی برسید.
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2014, 09:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fmmajd
نمیدونم واقعا.مشکل بعضیا کلا دارن و نمیذارن با آیپی ایران بریم.بعضیا فقط ایرانو از تو لیست برداشتن.
- - - Updated - - -
ممنون.برای مشتری هاتون یعنی خودتون استفاده نکردید؟
رسما بله.ولی مثلا من از بلوهاست پرسیدم گفتن دامنه آی آر نمیدن و ایران هم تو لیستشون نیست،ولی با آیپی ایران مشکلی ندارن.بازم من مطمئن نیستم ازشون.بقیه رو هم اصلا خبر ندارم مشکل دارن یا نه.اونا چه طورن؟
بین بلوهاست و هاست گیتور کدوم بهتره؟
چرا خودم هم استفاده کردم. مشکلی نبوده تا به حال.
من منظورم از رسما این بود که توی سایتشون قید کردن. ولی دامنه ای ار و اطلاعات ماله ایران نباشه دیگه هیچ کاری به ای پی و محتوای سایت ندارند.
-
تعداد تشکر ها از Cpt.Liux به دلیل پست مفید