-
May 28th, 2010, 13:20
عضو انجمن
پاسخ : درخواست وی پی اس ویندوز برای Remote Desktop و تحویل فوری
-
تعداد تشکر ها از iranihost به دلیل پست مفید
-
May 28th, 2010 13:20
# ADS
-
May 28th, 2010, 14:36

نوشته اصلی توسط
tukanet
ممنون از پاسختون، فقط من برای سایت راه انداختن نمی خوام. تو سایت برای خرید نام هاست و دی ان اس می خواد.
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

نوشته اصلی توسط
iranihost
متاسفانه سایتتون باز نمی شه
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

نوشته اصلی توسط
fastserver.ir
سلام
ram : 512 mb
hdd : 70 gb
bw : unlimited
port : 100 mbs
ویندوز و لینوکس به انتخاب شما . ( نصب رایگان )
کیفیت سخت افزار تضمین می شود.
امکان تست ارائه اکانت تست رایگان قبل از خرید
تحویل کمتر از دو ساعت
قیمت : 25000 تومان ماهیانه.
فست سرور:: فروش ویژه سرور مجازی VPS ارزان کیفیت تضمین شده
خیلی خوبه ولی امکان پرداخت آنلاین ندارید؟ حتماً باید واریز کنم اطلاعات فیش رو وارد کنم؟ اگه کارت به کارت کنم شماره پیگیری بدم نمی شه؟
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

نوشته اصلی توسط
سلام عیلکم و رحمت الله
متوجه نشدم پیشنهادشون چی بوده.
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
مشخصات که خیلی خوبه. شمارو هم خیلی ها تایید کردن ولی سرعت این قدر بالا نیاز ندارم. پهنای باندش نا محدود باشه بهتره
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

نوشته اصلی توسط
Arashdn
سلام
یه سری به سایت ما بزنید
گیگ نیک
خیلی ممنون، سایتتونو دیدم. پلن 2 ویندوز تقریباً خوب بود. ولی مشخصات بالاتر با قیمت کمتر پیشنهاد شده و ضمناً با الزام رعایت کپی رایت مشکل دارم.
http://www.gignic.com/windows.php: The requested URL /windows.php was not found on this server.
-
تعداد تشکر ها از thisisatest به دلیل پست مفید
-
May 28th, 2010, 15:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
thisisatest
خیلی خوبه ولی امکان پرداخت آنلاین ندارید؟ حتماً باید واریز کنم اطلاعات فیش رو وارد کنم؟ اگه کارت به کارت کنم شماره پیگیری بدم نمی شه؟
شما بعد از واریز کافیه در قسمت ثبت فیش بانکی نام بانک و شماره پیگیری رو ثبت کنید یا اینکه از طریق ارسال تیکت در سایت اعلام کنید واریز شد. درخواست شما سریعا پیگیری میشه. اگر باز هم مشکلی بود از طریق ایمیل هم می تونید با ما در ارتباط باشید. poshtiban.server@gmail.com
-
تعداد تشکر ها ازfastserver.ir به دلیل پست مفید