کلا انجام چنین کارهایی برای همه ایرانیها مناسب و خوب هست.
من هم یک ایمیل براشون زدم. بامید اینکه دوستان بیشتری همیاری نمایند.
الان شما یک نود 32 بخرید تکنولوژی 20 سال دیگه رو بدست آوردید؟ دیگه پیشرفت کردید؟ به موفقیت میرسید؟پس چرا نیایم تکنولوزی که قراره 20 سال دیگه درست کنیم الان به دست نیاریم؟؟
در جواب استارتر لطفا لینک سایت enamad.ir رو هم برای نود 32 بفرستید که هرچه سریعتر برای نماد الکترونیک اقدام کنند تا بتونن به شما که نمیتونی خرید کنید سرویس بدن
درضمن چون نرم افزار میفروشن باید از وزارت ارشاد هم مجوز داشته باشند بهشون بگید بیان بگیرن
تازه باید تو بانک ایران حساب باز کنن و بعد یه درگاه هم بگیرن
این موارد رو یادتون رفته بگید بهشون چون حتما لازم میشه
نود رو پاک کنی امنیتت بیشتر از اینه که نود داشته باشی! نیازی به چیز دیگه ای نیستخیلی روی نود تعصب نداشته باش. اصلا ارزش ایمیل زدن نداره. شما کومودو نصب کن بعد از ان قضاوت کن. اگر به قول بودن هست کومودو خیلی بیشتر از انچه فکر کنید قول هست.
از انتی ویروسی مثل بیت دیفندر که ایران را هم پشتیبانی می کنه استفاده کنید
تو دانشگامون نود نصب بود ویروس گرفت کل شبکه خوابید! الان 2-3 تا از رفیقام ویروسی شدن با نود حتی نمیتونن پاک کنن یه چیز دیگه نصب کنن! چیکار کرده خدا میدونه
سلام
اصلا دوست نداشتم تو این تاپیک پست بدم .... چون هر دو طرف هم مخالف و هم موافق از روی تعصب اظهار نظر میکنن !!
باید عرض کنم آنتی ویروس یه ابزاره ... هوش و حواس خود یوزر که از سیستم استفاده میکنه نباشه سر جاش هر آنتی ویروس یا هر چی میخواد باشه به ... میره ... حواسش هم باشه هیچی نیاز نیست(من نمیگم حواسم هست اما من 3 سال میشه آنتی ویروس و نرم افزار امنیتی رو سیستمم نصب نکردم البته ویندوزم اورجیناله!)
اینم بگم من خودم شدید موافق کپی رایت هستم و تا نرم افزار idm هم اورجینال خریدم !
تو ایران هم نه اینکه شرکت های خارجی مثل ای ست نخوان اونا هم بخوان یکم سخته برای فروش ... هزار تا موانع ریز و درشت براش میتراشن !
دوستان فرمودن ایران سایتی نیست که نسخه ی اورجینال بفروشه ... باید بگم من مطمئنم که سایت در ایران ESET نمایندگی انحصاری شرکت نسخه اورجینال و اصل ارائه میکنه ... خودم این و بررسی کردم و مدارک و شواهد هم موجوده.
با تشکر و سپاسگذارم
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)