-
April 28th, 2014, 17:40
-
تعداد تشکر ها ازpersianmagic به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2014 17:40
# ADS
-
April 30th, 2014, 13:23
پاسخ : پرشین وی دی اس # 50% تخفیف سرور مجازی انگلستان با پورت 10 گیگ و تضمین شده [انتخاب حرفه ای ها]
یه ای پی برای تست پینگ لطف میکنید؟
-
تعداد تشکر ها ازxaep به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2014, 13:37
پاسخ : پرشین وی دی اس # 50% تخفیف سرور مجازی انگلستان با پورت 10 گیگ و تضمین شده [انتخاب حرفه ای ها]

نوشته اصلی توسط
xaep
یه ای پی برای تست پینگ لطف میکنید؟
درود - برای ایپی تست
سایت رداستیشن رو پینگ کنید
redstation.com
پینگ انگلستان بسته به ای اس پی شما تنها 5-40 میلی ثانیه بالاتر از هلند و یا المان میباشد و برای ریموت بسیار عالی هست
ارادتمند
-
-
April 30th, 2014, 18:42

نوشته اصلی توسط
alfavps.com
بنده برای ۸ صبح نیاز دارم اگر.اماده نشد بگید حساب شرکت رو براتون ارسال کنم عودت بدید
و اگر جواب تیکت میدادید انقدر ماهم سرگردم نبودیم
باز هم.تشکر
سرویس شما و تمامی کاربران دیگر تحویل گردید
به مشتربانی که تحویل سرورشون 12-24 ساعته بوده 10 30 روز زمان به سررسید سررو اضافه گردید
فروش سرورها با تحویل 6 ساعته انجام میشود
افشار
ویرایش توسط persianmagic : April 30th, 2014 در ساعت 18:45
-
-
April 30th, 2014, 21:42
درخواست داده شده منتظر سرور هستم
حتما اقدام شود
-
تعداد تشکر ها ازmnbbnm به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2014, 21:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
لطفا این موارد رو در جایی به غیر از تاپیک فروش مطرح کنید جناب تاج دینی
با اندازه کافی در همین تاپیک کاربر داریم که تلاش میکنند تاپیک منحرف شود
ارادتمند
باسلام
سوالات بی ارتباط با تاپیک حذف شد.
این سوال بنده دقیقا مرتبط با تاپیک فروش میشود. پس لطفا به آن پاسخ روشن شفاف و درستی بدهید!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
پس تاپیک فروش 1Gbps سرور ها رداستیشن هم مورد محبت قرار بدید که بر روی 200Mbps گارانتی شده
مطابق نوشته سایت Redstation دادن این تاپیک نوشته درج کردند. حتی گارانتی پورت هم در پست ذکر کردند 50-110M که همان 1Gbps هست و بهتر از ان سرور ها 200Mbps هست
هر زمان تاپیک ها 1Gbps مشخص شدند چه پرتی ارائه می کنند کاربران صاحب نظر میتوانند به تاپیک ایشون هم ایراد بگیرید.
ویرایش توسط i-whost : May 1st, 2014 در ساعت 00:41
-
تعداد تشکر ها ازi-whost به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
دارن همان برخوردی می کنن که سایر فروشنده ها انجام می دهند، یکی ابر سرور میفروشه یکی هم یزرگترین فروشنده ایران میشه
ایشون در پست پرت به طور کامل درج کنند و ذکر کنند پرت سرویس دهنده ها دیگه بر روی چه مقدار گارانتی شده، وقتی دیتاسنتر به دنبال ترفند ها تبلیغاتی برای جذب مشتری است از سرویس گیرنده ها چنین دیتاسنتری نباید خرده گرفت
-
تعداد تشکر ها ازi-whost به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
اگر حرف شما درست باشد که فکر میکنم همینطور باشد و سرورهای ایشان روی 1Gbps گارانتی شده باشند، پس جواب ندادن های بی دلیل و با دلیل موضوع برای اینکه تاپیکشون آپ بشه همان اول که بنده سوال کردم جواب میدادند تا به قول شما سوال های منحرف کننده از ایشون سوال نشود!
کاربران هم حق دارند برای تهیه سرویس سوال کنند! اگر بحث گیر دادن باشد 99% تاپیک های بخش سرور مجازی باید به این صورت پیش برود! پس فکر میکنم نه وقت بنده و بقیه کسانی که سوال کردند اینقدر زیاد میباشد که "گیر" بدهند، نه مناسب مشتری مداری ایشون به عنوان "بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور" هست که جواب سوال رو ندهند!
واقعا برای بنده به شخصه سوال هست که ایشون به عنوان "بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور" واقعا از چه چیزی واهمه دارند که این همه از ارسال ساده ی یک جواب طفره میروند!؟
موفق باشید
درود
واهمه ای در کار نیست
وقتی سفارشات کاربران در سایت معلق هست وقت این رو نداریم که جواب همکاران و کاربران دیگه ای رو که فقط و فقط قصدشون انحراف تاپیک فروش هست رو بدیم و باهاشون در تاپیک فروش دهن به دهن بشیم
که الحمدالله به کمک و یاری شما مدیر عزیز به خواسته خودشون رسیدند-تشکرهایی که زیر پستهای شما هست نشان از رضایت این همکاران از اعمال شما و شادی مزاعفشون هست 
دلیل اینگونه رفتارها هم فقط بیکاری افراد مربوطه هست که در نهایت باعث این رفتارها میشود
در پاسخ شما هم باید عرض کنم که سرور مدل d7-740 دوال هگزا کور هست و شما که نماینده دیتاسنتر رداستیشن هستید خودتون میتونید متوجه پورت و گارانتی مربوطه بشید . برای ما با نام 10 گیگ با توجه به سایت دیتاسنتر تحویل شده
کاربران هم حق دارند برای تهیه سرویس سوال کنند! اگر بحث گیر دادن باشد 99% تاپیک های بخش سرور مجازی باید به این صورت پیش برود! پس فکر میکنم نه وقت بنده و بقیه کسانی که سوال کردند اینقدر زیاد میباشد که "گیر" بدهند، نه مناسب مشتری مداری ایشون به عنوان "بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور" هست که جواب سوال رو ندهند!
بله کاربران حق دارند سوال کنند پاسخ تمامی کاربران هم ارسال شده اما نه همکاران و فروشندگان و یا نماینده رداستیشن
که هر هدفی رو در این تاپیک دنبال میکنند جز خرید سرویس داده نمیشود
واقعا از شما انتظار نداشتم . شما که مدیر هستید با این پست ها فقط باعث انحراف تاپیک شدید و مشوق اشخاصی که قصد انحراف تاپیک رو دارند
در همان پست اولتون هم عرض شد لطفا این موارد رو در تاپیک فروش مطرح نکنید ولی ظاهرا همین نتیجه رو میخواستید
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط persianmagic : May 1st, 2014 در ساعت 01:45
-
-
بنده هنوز منتظرم خبری نشده هنوز
درخواست هم داده شده
پرداخت کلا صورت کرفته به تیکت هم جواب ندادید هنوز
آخه چه کیفیتی شما تیکت بنده هم جواب ندادید هنوز
-
تعداد تشکر ها ازmnbbnm به دلیل پست مفید