-
April 23rd, 2014, 13:21
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت و محصولات مجازی Card Store

نوشته اصلی توسط
aminzadeh
سلام یکی از دوستان طریقه آپدیت php version 5.3.28 به ورژن 5.4 یا بالاتر را بده - من هر چی می گردم نمی تونم یه راه مناسب پیدا کنم - ورژن لینوکس من centos 5.9 هست
اگه هاست تون امکان تغییر v php داشته باشه می تونید بالا ببرید اگه هم نه یا باید به هاستینگ تون بگید یا هاست با ورژن مورد نظر تهیه کنید
-
-
April 23rd, 2014 13:21
# ADS
-
April 23rd, 2014, 13:42
سلام میگم خیلی گلی کسی قبول نداره
یک سوال دیگه .من میخوام یوزر و پسورد داشته باشم در کارتهام.
برای مسال میخوام آپیدیت آنتی ویروس یا مانند آن بفروشم.که نیاز به یوزر و پسورد باشه
میخواستم ببینم این یوزر و پسورد را در کارت چطوری بنویسم .چون قالبی که شما دادید اصلا جایی برای یوزر و پسورد نیست
برای مسال یوزر test و پسورد 1234 را میخوام به عنوان کارت شارژ معرفی کنم .لطفا این قسمت را هم توضیح بدید
باتشکر
-
-
April 23rd, 2014, 13:52

نوشته اصلی توسط
dadasanh
سلام میگم خیلی گلی کسی قبول نداره
یک سوال دیگه .من میخوام یوزر و پسورد داشته باشم در کارتهام.
برای مسال میخوام آپیدیت آنتی ویروس یا مانند آن بفروشم.که نیاز به یوزر و پسورد باشه
میخواستم ببینم این یوزر و پسورد را در کارت چطوری بنویسم .چون قالبی که شما دادید اصلا جایی برای یوزر و پسورد نیست
برای مسال یوزر test و پسورد 1234 را میخوام به عنوان کارت شارژ معرفی کنم .لطفا این قسمت را هم توضیح بدید
باتشکر
مقدار کارت یک فیلده که میتونه هر مقداری داشته باشه
شما میتونی به صورت متنی بزاری و یا هر کدوم رو داخل <p></p> بزاری
پیشنهاد میدم یکبار یک کارت بسازید و بعد کارت رو دانلود کنید و از مقدار اون کارت تو ساخت کارت گروهی استفاده کنید
-
-
April 23rd, 2014, 14:22
باسلام دوباره
من وقتی کارتی از سایت خریداری میکنم تمام مراحل به خوبی انجام شده و به درگاه وصل میشود مشخصات نیز
درقسمت درگاه شارز ایران وارد میکنم ولی در مرحله آخر اعلام میدارد که نتیجه پرداخت خطا داشته است و عدد خطا
را صفر اعلام میکند و دوباره به سایت باز نمیگردد و کارت خریداری شده را نشان نمیدهد
لطفا کمک کنید.
ممنون
-
تعداد تشکر ها از dadasanh به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2014, 14:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aminzadeh
سلام یکی از دوستان طریقه آپدیت PHP Version 5.3.28 به ورژن 5.4 یا بالاتر را بده - من هر چی می گردم نمی تونم یه راه مناسب پیدا کنم - ورژن لینوکس من centos 5.9 هست
اگر دسترسی روت دارید اطلاع دهید توضیح بدم براتون
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.net
سرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی

کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
-
-
April 23rd, 2014, 14:47

نوشته اصلی توسط
dadasanh
باسلام دوباره
من وقتی کارتی از سایت خریداری میکنم تمام مراحل به خوبی انجام شده و به درگاه وصل میشود مشخصات نیز
درقسمت درگاه شارز ایران وارد میکنم ولی در مرحله آخر اعلام میدارد که نتیجه پرداخت خطا داشته است و عدد خطا
را صفر اعلام میکند و دوباره به سایت باز نمیگردد و کارت خریداری شده را نشان نمیدهد
لطفا کمک کنید.
ممنون
خطایی که میگید در نتیجه پرداخت اسکریپت نمایش داده میشه و یا در خود سایت شارژ ایران ؟
-
-
April 23rd, 2014, 15:50
این خطا بعد از پرداخت در شارژ ایران و در مرحله (منتظر باشید تا اطلاعات بررسی شود) یک صفحه باز میشود
که مربوط به اسکریپ است و این خطا را میدهد.
-
-
April 23rd, 2014, 15:54

نوشته اصلی توسط
dadasanh
این خطا بعد از پرداخت در شارژ ایران و در مرحله (منتظر باشید تا اطلاعات بررسی شود) یک صفحه باز میشود
که مربوط به اسکریپ است و این خطا را میدهد.
خوب دوست عزیز اینطور که بنده فهمیدم خطا به وسیله شارژ ایران نمایش داده میشه و این مربوط به شارژ ایران هست
اگر بنده درست متوجه نشدم پ خ کنید تا برسی کنیم
-
-
April 23rd, 2014, 18:58
به دلیل هزینه های که برای اسکریپت و بالا موندن همیشگی اسکریپت به وجود آمده بخشی به نام حمایت از ما قرار دادیم که متاسفانه کسی توجهی نکرد
مجبوریم برای تامین هزینه ها بعضی از ماژول ها رو پولی کنیم با قیمت بسیار پایین
الان ماژول تخفیف با قیمت بسیار پایین افزوده شد
ماژول دانلود ایمیل های ثبت شده هم به صورت رایگاه اضافه شد
موفق باشید.
برای دیدن دمو کلیک کنید
http://demo1.softha.net/
خرید ماژل و پشتیبانی
http://cardstore.softha.net/
ویرایش توسط tphp.ir : April 23rd, 2014 در ساعت 21:17
-
-
April 23rd, 2014, 21:15
باسلام
درگاه شارز ایران به خوبی کار میکند و مبلغ را واریز میکند ولی در موقع بازگشت به اسکریپ و نشان دادن فاکتور پیغام خطا صادر میکند
باتشکر
-