روی وین 2003 اکثرا نمیشه فایل دانلود کنم
1 روز میشه 1 روز نه
چرا؟
روی وین 2003 اکثرا نمیشه فایل دانلود کنم
1 روز میشه 1 روز نه
چرا؟
دوستان عزیز به زودی آموزش کامل برای تبدیل ویندوز 2008 به هاست دانلود رو قرار میدهم
آموزش شامل موارد زیر است :
نصب IIS 7
ایجاد نام سایت در دایرکتوری بروزینگ (زمان نمایش فایلها نام وب سایت شما نمایش داده شودبه جای آی پی سرور )
محدودیت ریت دانلود
محدودیت تعداد کانکشن
نصب FTP
ساخت کاربر FTP
تنظیمات FTP
ایجاد هات لینک پروتکشن (عدم سوئ استفاده سایر سایتها از لینکهای شما )
نصب php (برخی برای نصب اسکریپتهای لیچ به php احتیاج دارند )
پکیج آموزشی فوق بسیار کامل است و ارزش فروش را داردخیلی راحت میشه این آموزش رو فروخت اما ما تصمیم بر آموزش رایگان گرفتیم به هر چهار روش و یا یکی از این چهار روش میتونید از ما حمایت کنید .
1 - پرداخت مبلغ دلخواه در صورتی که آموزش برای شما مفید واقع شده است (ایمیل گیرنده : irwebco@yahoo.com) = لینک
2 - تهیه سرورهای مجازی و یا اختصاصی خود از ما : لینک
3 - انتشار این آموزش با حفظ نام و لینک وب سایت ما در فضای مجازی
4 - هیچ کاری نکنید برید استفاده کنید![]()
هدف از ارسال این پست دریافت درخواست های شما قبل از شروع به تهیه فیلم است ، یعنی اگر موردی هست که من جا انداختم بگید تا اضافه کنم
لینک تاپیک آموزش :
ویرایش توسط tizparvaz : March 5th, 2014 در ساعت 14:59
ممنون از تاپیک مفیدتون
من تو win2003 انجام دادم همه چی اوکی هست ولی ای پب که میزنم فایلها رو نشون نمیده باید دستی ادرس بدم
چیکار کنم نشون بده
اولین پارت آموزش در تاپیک اصلی قرار داده شد
آموزش تصویری تبدیل سرور مجازی ویندوز سرور 2008 به هاست دانلود (آموزش بسیار کامل)
تشکر بابت این آموزش
عرض سلامو خسته نباشید تبریک ماه مبارک رمضان و قبلوی طاعات و عباداتتون
می تونید از وب سایت آموزش 98 بهترین فیلم آموزشی فارسی و کاربردی در زمینه هاست دانلود - ساب دامین - دامنه و ... رو دانلود کنید amoozesh98.com
ضمنا آموزش کامل ساخت سایت و ساب دامین در وی پی اس هم قرار گرفته کلیک کنید
فیلم آموزش اتصال ساب دامین به سرور دانلود
با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
با عرض ادب و احترام
دوستان اگر زحمت بکشن و این بنده حقیر رو راهنمایی کنن بسیار ممنونتون خواهم بود بنده تمام مراحل آموزش رو به درستی انجام دادم اما سرور در بعضی از فولدر ها و گاهی تمایم فولدر ها چه با ip چه با ادرس و زیر دامنه اجازه دانلود فایل رو نمیده و گاهی هم به درستی کار میکنه و همه چیز به خوبی پیش میره ممنون میشم که راهنمایی کنید که این مشکل از کجا هست و چرا سرور اجازه دانلود رو نمیده ؟؟؟
البته دقت کردم گاهی که سرور شلوغ هست اجازه دانلود فایل های سنگین رو نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
درود
فکر نمیکنم مربوط به فایل های حجیم باشه ، شما چک کن ببین از mime type هر فرمتی که میخوای رو اضافه کن ، من فکر میکنم بعضی از فرمتها رو نمیتونید دانلود کنید و بقیه درست هستند.
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
با عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز
از اینکه جواب بنده حقیر رو دادید بسیار سپاسگذارم اما مشکل شد 2 تا چطور باید فرمت ها رو اضافه کنم ؟؟؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
و درضمن همون فایلی که خدمت شما عرض کردم گاهی دانلود شده به صورت مستقیم اما در بعضی مواقع این مشکل به وجود میاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)