-
May 12th, 2010, 22:10
عضو انجمن
پاسخ : [Ovh ( VS ) Caro ]

نوشته اصلی توسط
Vahid
بدون ارسال ایمیل و دادن وقت ؟
چون شما مالک سرور نیستید پس دیتا سنتر به شما اطلاع نمیده حالا بستگی داره از کی سرور خریداری کنید یعنی واسطه دست چندم اول یا دوم یا سوم ؟ حالا حساب کنید این واسطه های فروش اغلب home business دارند و همینطوری جواب ایمیل ها رو دیر میدن دیتا سنتر به اینها ایمیل میزنه و 12 ساعت وقت میده که موضوع رو پیگیری کنید حالا این وسط زمان زیادی نیاز هست تا این ایمیل به دست شما برسه و اگر برسه هم وقتی برای رفع مشکل ندارید یا اصلا برخی مواقع این ایمیل به دست شما نمیرسه در کل سروری که مالکیتی برای فردی ندارد و پنلی وجود ندارد ارزش زیادی ندارد حتی اگر با پایین ترین قیمت ارائه شود نمونه این مسبه در این تاپیک نوشته شده است و ایشون تنها نیستند و دوستان دیگری هم بودند که درگیر این واسطه ها بودند و مشکل براشون پیش اومده . با نوجه به مقاسه این دیتا سنتر کارو گزینه مناسب تری برای ایرانیان هست و میتوانند از شرکت نیکان هاست هم خرید کنند اون افر هایی که برخی ها ارائه میکنند برای مشتری های هم سن و سال خودشون جذابیت دارد . و افرادی که حرفه ای کار میکنند به دنبال سرویس ارزان نیستند . اگر بودند این فروشنده ها در رتبه های بالایی قرار داشتند .
http://www.webhostingtalk.ir/f6/%D8%...C%D8%A8-10648/
اونهایی که ادهای وارز بودن دارند و به این اسم به مشتری ها سرور و هاست میفروشن وقتی سرور بسته شد و خاموش شد بدون اطلاع چون تو فرومش نوشته که وارز استفاده کردید تورنت و ... سرور رو بدون اطلاع خاموش میکنند . امیدوارم روزی به مشکل برخوردن مشتری هاشون هجوم نیارن به این فروم و داستان تکراری انتقاد و شکایت و .. را مطرح نمایند .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
-
May 12th, 2010 22:10
# ADS
-
May 12th, 2010, 22:14
دلایل من برای انتخاب کارو
در ایران نماینده رسمی داره
شناخته شده هست
زیاد به وارز و اسپم حساس نیست
قیمتهاش خوبه
سایت ها معروفی مثل ایستگاه روی این دیتاسنتر هستند
در سطح معمولی هست ، حرفه ای نیست ، ولی از بین این دو من کارو رو انتخاب میکنم...
-
-
May 12th, 2010, 22:59
عضو دائم
قبلا در موردش بحث شده
کارو شما رو از حیث تحریم تا 95% خلاص می کنه
می تونی آفر سی پنل داخلی بگیری
می تونی با هویت ایرانی از دیتاسنتر پشتیبانی بگیری ( پشتیبانی صبور، خیلی سریع، عالی و حرفه ای)
می تونی از نمایندشون به تومان بخرید
می تونین از سطح کیفی همیشه یکسان استفاده کنید ( سطح کیفی متوسط به نظر من )
در کل من نتیجه می گیرم برای ما ایرانی ها حتی از the planet هم بهتره
-
-
May 13th, 2010, 22:21
@afraweb.net :
از 100% پست هاتون 60% چیز شر و بقیه یا ضد ovh یا تخریب جاهای دیگست!
-
تعداد تشکر ها ازshixaz به دلیل پست مفید
-
May 13th, 2010, 22:47
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Pun!sher
درسته کارو به هاست کیلوئی معروفه 80گیگ 80 هزار تومن کارو بود دیگه!
سلام . کارو به کیلویی معروفه ؟
شاید یکی بخواد کیلویی بفروشه مشکلی داره ؟

نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
کارو هیچ مشکلی نداره ، بلکه یه عده بچه مدرسه ای که از اونجا سرورهای ارزون گرفتند ، اسم کارو رو خراب می کنند .......
کارو مشکل نداره !
چشم بعضی ها مشکل داره که نمی تونن ببینند سن پایین تر خودشون هم تو این کار هست و .... ! یه کمی سطح بالا فکر کنی بد نیستا ؟!
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید
-
May 13th, 2010, 22:56
عضو دائم
اصلا کی میتونه آمریکا رو با فرانسه برابر کنه؟ Caro واقعا هیولاست. ovh بگیری سخت گیری هاش اذیتت میکنه.
-
-
May 13th, 2010, 23:00
مدیر کل
دلتا جان حال شما خوب هست؟ بر چه اساسی میگید Caro هیولاست؟ میدونید 90 درصد بانک های اروپایی توسط OVH میزبانی میشه؟
یه نگاهی به این عکس بنداز بعد یه تجدیدی نظر داشته باش و دوباره پست بزن و پستدو تصحیح کن
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
May 13th, 2010, 23:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
delta
اصلا کی میتونه آمریکا رو با فرانسه برابر کنه؟ Caro واقعا هیولاست. ovh بگیری سخت گیری هاش اذیتت میکنه.
دقیقا !
اینترنت آمریکا 100 مگش هم بهتره یک گیگ اروپا هست !
سخت افزار های dell و xeon کارو یکی از بهترین مزایای اون هست . ! با این که آمریکایی هستند ایرانی ها رو دوست دارند 100 مگشون واقعا یه 100 مگ هست ( 11.2 - 9 مگ پایین تر نمی شه ! ) . پشتیبانی کارو روی هیچ دیتا سنتری پیدا نکردم !
موفق باشید.
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

نوشته اصلی توسط
Vahid
دلتا جان حال شما خوب هست؟ بر چه اساسی میگید Caro هیولاست؟ میدونید 90 درصد بانک های اروپایی توسط OVH میزبانی میشه؟
یه نگاهی به این عکس بنداز بعد یه تجدیدی نظر داشته باش و دوباره پست بزن و پستدو تصحیح کن
خوب وحید جون ! نمی یان از آمریکا که سرویس بگیرن که !!!
اگر بانک های آمریکایی می یومدند رو دیتا سنتر ovh خوب اون موقع من قبول می کردم که ovh یه هیولاست !!!
-
-
May 13th, 2010, 23:06
اقا وحید یاسین خوندن لا فایده!
-
-
May 13th, 2010, 23:08
مدیر کل
عموما وقتی میگند دیتا سنتری هیولاست ً!!!!! که تعداد سرور هایی که میزبانی میکنه زیاد باشه شما اصلا میتونی تعداد سرور OVH و Caro و مقایسه کنی تعدادشون رو؟ معلومه نه
اقا من نظرم رو گفتم اصلا به من چه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-