-
April 8th, 2014, 21:17
پاسخ : مشکل با apache
تشکر عزیزان مشکل از فایروال iptables بود. بنده قبلا پورت 80 رو باز کردم ( همین الان هم دوباره باز کردم ) ولی بالا نیومد ؟ وقتی فایروال رو استاپ کردم درست شد. الان Ip رو میزنم سایت بالا میاد.
حالا چی کار کنم ؟ که iptables روشن باشه و سایت هم بالا بیاد ؟
-
تعداد تشکر ها از Witch King به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2014 21:17
# ADS
-
April 9th, 2014, 14:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Witch King
تشکر عزیزان مشکل از فایروال iptables بود. بنده قبلا پورت 80 رو باز کردم ( همین الان هم دوباره باز کردم ) ولی بالا نیومد ؟ وقتی فایروال رو استاپ کردم درست شد. الان Ip رو میزنم سایت بالا میاد.
حالا چی کار کنم ؟ که iptables روشن باشه و سایت هم بالا بیاد ؟
csf نصب کنید و راحت پورت ها رو باز کنید این مشکلات رو هم نداشته باشید!
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2014, 19:16

نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
csf نصب کنید و راحت پورت ها رو باز کنید این مشکلات رو هم نداشته باشید!
تشکر. بنده نصب کردم و کانفیگ انجام دادم ولی یه موردی هست. در هنگام نصب iptables استاپ بود. کاره خاصی باید انجام بدم ؟ Iptables رو استارت کنم ؟
-
تعداد تشکر ها از Witch King به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2014, 11:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Witch King
تشکر. بنده نصب کردم و کانفیگ انجام دادم ولی یه موردی هست. در هنگام نصب iptables استاپ بود. کاره خاصی باید انجام بدم ؟ Iptables رو استارت کنم ؟
csf از iptables برای اجرای محدودیت ها و ... استفاده می کنه معمولا خودش بعد دقایقی iptables رو استارت می کنه اگر این رو انجام نداد خودتون iptables رو استارت کنید و csf رو ری استارت کنید
service iptables restart
csf -r
این دو دستور رو در ssh وارد کنید اکی میشه
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید