-
March 27th, 2014, 14:46
عضو انجمن
پاسخ : درخواست ماژول پیامک برای whmcs (فوری)

نوشته اصلی توسط
kayako
اقا یوزر و پسور رو بزنید
ntcdemo
من امروز با شماره شما تماس گرفتم ولی متاسفانه جواب ندادی و کمی سریع تر که خیلی عجله داریم
سلام
با 20 هزارتومان می تونم براتون انجام بدهم هزینه از لینک زیر پرداخت کنید بعد اطلاع بدید
pcndownload.ir/pay
-
-
March 27th, 2014 14:46
# ADS
-
March 27th, 2014, 14:50

نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
با 20 هزارتومان می تونم براتون انجام بدهم هزینه از لینک زیر پرداخت کنید بعد اطلاع بدید
pcndownload.ir/pay
دیروز یه بنده خدا گفت برات درست میکنم هزینه اش رو هم دادم بهش توی همین انجمن هم بود رفته ماژول فرایامک رو برداشته api ما رو گزاشته روش بعد بهم داده کار نمیکرد بهش گفتم این ماژول ها رو من همه رو انجام دادم خودم هیچ کدوم رو نتونستم یه چند تا ماژول دیگه هم داد نشد بعد هم رفت که برا ما ماژول رو بده هزینه هم گرفت و رفت پشت سرش هم نگاه نکرد
اول تست کنید ببینید کار میکنه یا نه بعد من هزینه رو میزنم
-
-
March 27th, 2014, 14:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kayako
دیروز یه بنده خدا گفت برات درست میکنم هزینه اش رو هم دادم بهش توی همین انجمن هم بود رفته ماژول فرایامک رو برداشته api ما رو گزاشته روش بعد بهم داده کار نمیکرد بهش گفتم این ماژول ها رو من همه رو انجام دادم خودم هیچ کدوم رو نتونستم یه چند تا ماژول دیگه هم داد نشد بعد هم رفت که برا ما ماژول رو بده هزینه هم گرفت و رفت پشت سرش هم نگاه نکرد
اول تست کنید ببینید کار میکنه یا نه بعد من هزینه رو میزنم
من به صورت تضمینی یک ماژول کامل بهتون می دهم.تا الان برای خیلی از سیستم ها نوشتم.اگر نشد هزینه برگشت می زنم
موفق باشید
-
-
March 27th, 2014, 15:10

نوشته اصلی توسط
sardarn
من به صورت تضمینی یک ماژول کامل بهتون می دهم.تا الان برای خیلی از سیستم ها نوشتم.اگر نشد هزینه برگشت می زنم
موفق باشید
انشاالله که همین طور باشه
-
-
March 27th, 2014, 20:31

نوشته اصلی توسط
sardarn
موفق باشید
سلام اومدید نت ایدی یاهوی بنده رو لطفا اد کنید
tanazhost
-
-
March 27th, 2014, 20:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kayako
سلام اومدید نت ایدی یاهوی بنده رو لطفا اد کنید
tanazhost
سلام
پاسخ ندادید
-
-
March 27th, 2014, 22:13
با سلام به همه دوستان خریداری شد
-
-
April 6th, 2014, 10:58
-